Pokazuje rezultate 1 do 50 od 2500

Tema: Odbrojavanje 2/2014

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Anka, moj je kakti na uzv ok, ali kad su usli kamerom nije bio primjeren fazi ciklusa, doduse ja ni nemam ciklus. Mozda ti se jednostavno ne oljusti dobro? M su ti slabe? Mozda nema dovoljnog porasta/pada progesterona... Da probas jedan ciklus s kontracepcijom?

nestrpljiva anka avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno Loša struktura endometrija

Citiraj bubekica prvotno napisa Vidi poruku
    Anka, moj je kakti na uzv ok, ali kad su usli kamerom nije bio primjeren fazi ciklusa, doduse ja ni nemam ciklus. Mozda ti se jednostavno ne oljusti dobro? M su ti slabe? Mozda nema dovoljnog porasta/pada progesterona... Da probas jedan ciklus s kontracepcijom?
    Problem je u tome što mi M uopće nisu slabe - traju 5 dana.... I endometrij mi na dan O i ne bude baš tako tanak - nego se u jednom danu naglo podeblja. Prošli ciklus kad nisam koristila Estrofem podebljao se za 3mm od 14 na 15dc kad mi je bila O. Uglavnom nije trolinijski - a bio je uvijek do veljače - tanak da ali i trolinijski. Onda se desio neki preokret,...

Doktor me šalje na pretrage trombofilije, hiperhomocistinemije, antifosfolilipidnog sindroma i opet moram izvaditi hormone štitnjače. Čisto da utvrdi razlog lošeg endometrija, iako vjerujem da će kao kod Kameleon na kraju biti samo Aspirin. Histero je kod mene pokazala da je sve uredno! Neke nalaze čekam, za neke druge sam naručena.

Što se tiče progesterona, to ne znam. Vadila sam ga jučer na 7dpo - danas ću dobiti nalaz. Dosada mi je uvijek bio unutar referentnih vrijednosti - ali blizu donjoj granici.

Imam uputnicu i za prolaktin, FSH, LH, E2 - to ću početkom idućeg ciklusa...

Koristila sam kontracepciju godinama - ako ne moram ne bi opet. Ako nalaze ne riješim prije ljetne stanke, mislim da ću opet krenuti s Vitexom. On mi je bio super dok sam ga koristila.

Znači nema nijedne cure s lošom strukturom endometrija?

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •