Pokazuje rezultate 1 do 50 od 2500

Tema: Odbrojavanje 2/2014

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    pak avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Citiraj bubicazubica prvotno napisa Vidi poruku
    pak-kako se osjećaš?
    Pa od poletnog raspolozenja ujutro zavrsim u podne na kaucu. Sada kada sam svladala utrice i pripisala taj umor njima, trudim se ne razmisljati uopce da sam bila u postupku. Ali danas krenuli pms bolovi, ako sjedim rasturaju me kriza toliko da nemam zraka kada presjece.I uzasan pritisak u trbuhu. Ma biti ce kako mora biti, lezala ja, dubila na glavi ili trcala. Ne zelim uopce razbijati glavu onim pazi ovo nemoj ono. Ako ne procurim do drugog vikenda vec smo korak naprijed. Do sada je 9. dnt uvijek bio dan D. Tocno kao sat.

bubicazubica avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2014

Početno

sretno u nedobijanju m!!
    molim te,sve možeš radit,samo nemoj dubit na glavi
    Citiraj pak prvotno napisa Vidi poruku
    Pa od poletnog raspolozenja ujutro zavrsim u podne na kaucu. Sada kada sam svladala utrice i pripisala taj umor njima, trudim se ne razmisljati uopce da sam bila u postupku. Ali danas krenuli pms bolovi, ako sjedim rasturaju me kriza toliko da nemam zraka kada presjece.I uzasan pritisak u trbuhu. Ma biti ce kako mora biti, lezala ja, dubila na glavi ili trcala. Ne zelim uopce razbijati glavu onim pazi ovo nemoj ono. Ako ne procurim do drugog vikenda vec smo korak naprijed. Do sada je 9. dnt uvijek bio dan D. Tocno kao sat.

red pepper avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2014

Početno

Citiraj pak prvotno napisa Vidi poruku
    ovi pms bolovi mi se već sviđaju..taman su 4 dnt, a to je 7 dan od punkcije i po meni je to moguća implantacija u tijeku !!!

pak avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Citiraj red pepper prvotno napisa Vidi poruku
    ovi pms bolovi mi se već sviđaju..taman su 4 dnt, a to je 7 dan od punkcije i po meni je to moguća implantacija u tijeku !!!
    He, he bar se nekome svidjaju, ma kazem ja da si ti mali optimista u dubini duse !

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •