Stranica 38 od 50 PrviPrvi ... 28363738394048 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 1,851 do 1,900 od 2500

Tema: Odbrojavanje 2/2014

Datum pristupanja
    Oct 2013

Početno

Tužnicama veliki zagrljaj ne predajte se idemo dalje. Jucer 15dnt moja beta je 676.7. U vezi TSH nestrpljiva anka kod mene je bio sluca dan prije transvera je bio 1.25 a jucer 5.40 naravno odmah zvala dokt. i on mi je rekao da za sad ok bitno da beta raste pravilno i da ga TSH ne zabrinjava ali da na dan transvera kao i 4 dana nakon mora biti od 1-2 a tako mi je i bilo.

*sunisshining* avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

Argente, hvala na odgovoru...baš me je to tribalo čut. Moj protokol ide ovako...mislim da je to polustimulirani...
    Femara (3x1), pa gonal x2 7dc i 8dc, 9dc i 10dc gonal x2+ orgalutran x1, 11dc i 12dc gonal x1+ orgalutran x1, navečer štoperica, 14dc aspiracija. Eto...javim u ponediljak kako je prošlo.
    Puno sriće svima!!!~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

*sunisshining* avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

njanja1, da se sve oplode!
    ja sam se pikala u podne ako ti to sta znaci...
    i cemu sluzi ta infuzija? neka cura je bila pisala tu da je primala infuziju nakon punkcije ili transfera...nisam sigurna...i bebica se ugnjezdila....

Sadie avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2014

Početno

Citiraj *sunisshining* prvotno napisa Vidi poruku
    Imas ih dosta! Nadam se da ces imat i bingo i smrzlice za neke druge pute.
    Ja sam u dr b na kbc firule. Ti?
    Meni je isto samo u glavi da budu kvalitetne i da budu tu u ponediljak. Zato me i zanima ovaj orgalutran...
    I mi se nadamo smrzlićima, čini se da su ovaj put kvalitetniji, ali vidjet ćemo poslije aspiracije.
    Ja sam u Zgb-u, BetaPlus.
    Držim ti figice.

Datum pristupanja
    May 2013

Početno

5 ih se oplodilo,idu na blastociste jer se super razvijaju,tako da je transfer u srijedu i po prvi put posljepodne,muza su zvali jer ja od usisavaca nisam cula telefon ,tako da nisam pitala zasto posljepodne!
    sunisshining ta infuzija ima navodno isto djelovanje kao imonologiranje,posto ja u svih 5 postupaka dobijem 5-7 dan extremno znojenje,tijelo mi odbacuje embrij tako ja to vidim! infuzija krece od ciklusa prije stimulacije,mada sam ju i prosli put imala pa nista,al istice im rok trajanja a imam jos 10 komada pa reko da ih iskoristim

Mary123 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

M stigla...sutra 3xgonal!

orhideja. avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2013

Početno

7dnt 2blastice (fet), test negativan--rano je još,zar ne??

već par dana konstantno osijetim probadanje,pulsiranje,bol (izmjenjuje se) s ljeve strane...danas je jako izraženo
    ima li netko s sličnim simptomima--a da nije bila trudnoća??

*sunisshining* avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

Mala1111 cestitke!
    Sadie fige za smrzlice!
    Njanja1 za puno blastica!
    Orhideja rano je!
    Mary123 samo hrabro...
    Svima jedno veliko sunce da se okupate u njegovim sretnim zrakama...
    Ja sutra na aspiraciju...prpa...

Sadie avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2014

Početno

Zašto te strah? Ja si nekak mislim da svaki idući put može biti samo bolje nego prethodni.
    Figice svima.

pingwin avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2014

Početno

Zdravo svima
    Da se i ja pridružim klubu.
    U ponedeljak su mi vraćena dva embrija i sve je išlo po planu do danas, kad su bolovi u stomaku postali jači i pojavio se iscjedak roskasti pa zatim braonkasti. Betu radim sledeći vikend, al se brinem jer mi je ovo 4-ti pokušaj i do sad nisam imala slične simptome.
    Kakva su vaša iskustva?
    Hvala

Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno

Mozda je implantacija?

Datum pristupanja
    Apr 2014

Početno

Evo ja danas 14 dnt i jos nisam uzela uputnicu za vadit Betu a vec sam prokrvarila tocno kao sat! Lagano se vjestica probija ali cu svejedno sutra vadit betu da sam sigurna da je i ovaj put gotovo.cure ne odustajte nikad! Jace smo od svakog neuspjeha!

Failure is part of success

bubicazubica avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2014

Početno

Svim curama,čekalicama,pikalicama,koje čekaju transfer,punkciju i svašta nešto-DO NEBA!!!!!!!
    tužnicama-jedan veliki i snage za dalje!!!!!!!

bubicazubica avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2014

Početno

hvala..i idemo dalje!!!!!
    Citiraj Vaki prvotno napisa Vidi poruku
    Strašna, Bubicazubica - cure baš mi je žao. Stalno vas pratim i držim palčeve za dalje!

bubicazubica avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2014

Početno

...mislim da ću sutra morat molit da me prime dan ranije ili dan kasnije na folikulom.....u petak ne mogu ni da se postavim na trepavice..sutra moram ponovo zvat sestru da mi kaže ako imaju koga za raspored za četvrtak ili subotu...uhhhhhhhhhhh
    ..........
    Citiraj red pepper prvotno napisa Vidi poruku
    Bubice,bas steta

Ali super da nisi potonula!!bit ce,bit ce!i daj malo doktoricu pozuri odmah ju iduci put kad dodjes uzicaj nesto konkretno za 9.mjesec.

red pepper avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2014

Početno

Citiraj bubicazubica prvotno napisa Vidi poruku
    ...mislim da ću sutra morat molit da me prime dan ranije ili dan kasnije na folikulom.....u petak ne mogu ni da se postavim na trepavice..sutra moram ponovo zvat sestru da mi kaže ako imaju koga za raspored za četvrtak ili subotu...uhhhhhhhhhhh
    ..........
    u četvrtak je manestar dole ako budu radili,a radit će ako bude bilo posla..U subotu ti je sigurno netko dežuran..Ja idem sutra dole isto vidjet ako će radit u četvrtak i pokušat se ubacit na pregled..pošto je to valjda jedini dan ovaj mjesec kad on radi, a nitko me drugi ne želi pregledat..tako da se onda možda vidimo

bubicazubica avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2014

Početno

Neka nam je sa srećom onda
    ...vidimo se ....
    u četvrtak je manestar dole ako budu radili,a radit će ako bude bilo posla..U subotu ti je sigurno netko dežuran..Ja idem sutra dole isto vidjet ako će radit u četvrtak i pokušat se ubacit na pregled..pošto je to valjda jedini dan ovaj mjesec kad on radi, a nitko me drugi ne želi pregledat..tako da se onda možda vidimo

Datum pristupanja
    Nov 2013

Početno

cure da prijavim, danas mi je 1. dan ciklusa sutra idem na prvo pikanje...

bubicazubica avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2014

Početno

Lady-sretno ,i uspješno pikanje!!!!!!!!!

pak avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Citiraj bubicazubica prvotno napisa Vidi poruku
    Svim curama,čekalicama,pikalicama,koje čekaju transfer,punkciju i svašta nešto-DO NEBA!!!!!!!
    tužnicama-jedan veliki i snage za dalje!!!!!!!
    Potpisujem bubicu.
    I bubica i red navijam da se uspijete iskoordinirati. Sretno~~~~~~!

Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

Citiraj njanja1 prvotno napisa Vidi poruku
    LaraLana ja sam decapepty u proslom postupku oko 22o pikala,ustvari manje vise sam sve u to vrijeme pikala,15 minuta razlike! ja sam juce imala punkciju,cekam rezultate iz labora,7 js su izvadili samo da vidimo koliko ce se oplodit,iskreno jos me pesimizam tuce,ne glumim ga ko sto bi mozda neko mislio nego ja stvarno vise nemogu nista promjenit,probala sam cini mi se sve(jesti,piti,meditirat),u svakom postupku malte ne vec kolica kupovala,sad sta bude bude,ako ne idemo dalje! pikala sam 10 dana sve skupa,450 ie merionala i zadnja 4 dana orgalutran! juce sam jos itralipid infuziju dobila i prolutron depoot na moje inzistiranje javim se
    Hvala ti njanja1 i sretno na transferu
    Svim surama pikalicama, cekalicama i sve ostalo sto dolazi drzim najjace sretno svima
    Ja u srijedu pocinjem sa pikanjem...eto dosao i taj dan

Datum pristupanja
    Aug 2012

Početno

Proslo je 7 sadana od transfera. Dali je rano raditi kucni test?

Sadie avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2014

Početno

Ja bih rekla da je. Ak i jesi trudna, test može pokazati da nisi pa ćeš biti razočarana, a i opet nećeš znati na čemu si.

Sadie avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2014

Početno

sinisshinig kak je bilo na aspiraciji? Jel dobro prošlo, jeste zadovoljni?

Ja ovaj put nisam bila na općoj anesteziji već sam dobila pikice da me omame. Fora je to, usporeno pričaš, frfljaš i svima je to normalno. Ak nastavim ovako, postat ću junkie.
    Bilo je stvarno brzo gotovo, malo neugodno, al ok. Poslije me boljelo pa sam dobila infuzijicu.
    Dobili smo dosta toga, 19 js, što je super za mojih 40 godina. Nadam se da ih neće biti puno loših. Sutra će me zvati da mi kažu kako napreduju zameci.
    Cijeli dan spavam.
    Sutra idem po doznake za današnje bolovanje, ali nemam nikakav papir. Nadam se da će mi vjerovati.

*sunisshining* avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

Citiraj Sadie prvotno napisa Vidi poruku

Ja ovaj put nisam bila na općoj anesteziji već sam dobila pikice da me omame. Fora je to, usporeno pričaš, frfljaš i svima je to normalno. Ak nastavim ovako, postat ću junkie.
    Bilo je stvarno brzo gotovo, malo neugodno, al ok. Poslije me boljelo pa sam dobila infuzijicu.
    Dobili smo dosta toga, 19 js, što je super za mojih 40 godina. Nadam se da ih neće biti puno loših. Sutra će me zvati da mi kažu kako napreduju zameci.
    Cijeli dan spavam.
    Sutra idem po doznake za današnje bolovanje, ali nemam nikakav papir. Nadam se da će mi vjerovati.
    19 js? wwaaauuu... odlično!
    mi smo dobili 5 (6- jedna prazna)
    zadovoljni smo i bit cemo jos zadovoljniji ako se sve oplode...
    sad cekanje do sutra do 14 sati...ufff...
    ja cu bit na bolovanju tjedan dana...
    evo malo vibrica~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Sadie avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2014

Početno

Svi smo se iznenadili koliko je js bilo. Sad mi dragi tepa da sam nesilica.
    Mene isto kopka kak će se zameci pokazati sutra.
    Tak te boli da si na bolovanju tjedan dana? Ja se sutra vraćam na posao, al manje-više sjedim pa mi nije problem.

red pepper avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2014

Početno

Sadie,odlicna berba! A kakav si protokol imala?vjerojatno mi je promaklo..

Sadie avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2014

Početno

Gonal F 10 dana pikanja i zadnja tri dana Citrodele il tako nešto limunasto.
    U prvom stimuliranom smo dobili 10 js s Menopurom, ali nisu bile baš kvalitetne (od 6 oplođenih, samo 2 zametka za trasfer). Očito je ovo bila dobra kombinacija s lijekićima.
    Kad smo bili na prvim, dogovornim konzultacijama, imala sam 23 folikule, tak da nije baš da ih nemam pa sada boom. Jedini je problem u prvom stimuliranom bila kvaliteta. Valjda će sada biti bolje.
    Uglavnom, sretna sam i uzbuđena jer idemo dalje, a i nadamo se boljim rezultatima. Bilo bi idealno da zatrudnim i da imamo još zametaka za iduću trudnoću.

pak avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Citiraj edina prvotno napisa Vidi poruku
    Proslo je 7 sadana od transfera. Dali je rano raditi kucni test?
    Rano je izdrzi jos par dana, samo ces se nazivcirati ako ranije radis.
    ~~~~~~~~~ evo malo da izdrzis i dobijes svoj +!

pak avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Cijeli dan spavam.
    Sadie wau!!!
    Ti si stvarno dobra nesilica i to sa 40 god. Super, neka bude tulum u labu. ~~~~~~~~~~ !

*sunisshing* za uspijesnu oplodnju !

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Sadie, koliko gonala dnevno si primala?
    Kakvi su ti fsh i lh?
    Drzim fige za lijepe vijesti iz laba!

pak avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Citiraj emiro prvotno napisa Vidi poruku
    Evo ja danas 14 dnt i jos nisam uzela uputnicu za vadit Betu a vec sam prokrvarila tocno kao sat! Lagano se vjestica probija ali cu svejedno sutra vadit betu da sam sigurna da je i ovaj put gotovo.cure ne odustajte nikad! Jace smo od svakog neuspjeha!

Nisi pisnula ni jedan testic ? Svaka vam cas zene kako ste tako strpljive.
    da se ipak ugodno iznenadis i da beta bude pozitivna !

Sadie avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2014

Početno

Gonal F 10 dana pikanja i zadnja tri dana Citrodele il tako nešto limunasto.
    U prvom stimuliranom smo dobili 10 js s Menopurom, ali nisu bile baš kvalitetne (od 6 oplođenih, samo 2 zametka za trasfer). Očito je ovo bila dobra kombinacija s lijekićima.
    Kad smo bili na prvim, dogovornim konzultacijama, imala sam 23 folikule, tak da nije baš da ih nemam pa sada boom. Jedini je problem u prvom stimuliranom bila kvaliteta. Valjda će sada biti bolje.
    Uglavnom, sretna sam i uzbuđena jer idemo dalje, a i nadamo se boljim rezultatima. Bilo bi idealno da zatrudnim i da imamo još zametaka za iduću trudnoću.
    E, da. Još sam između prošle i ove M pila po 3 mg melatonina navečer. Inače se pije za spavanje, ali prema nekim istraživanjima poboljšava kvalitetu js. Tak mi je rekao dr., nisam ga pila na svoju ruku. Škodit ne može, a možda pomogne.

Pijete li i vi Andol 100?
    Posljednje uređivanje od Sadie : 16.06.2014. at 22:36

Sadie avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2014

Početno

Citiraj pak prvotno napisa Vidi poruku
    Nisi pisnula ni jedan testic ? Svaka vam cas zene kako ste tako strpljive.
    da se ipak ugodno iznenadis i da beta bude pozitivna !
    Nisam ni ja pišnula prošli put. Al ne zbog strpljenja, već da se ne razočaram 2 puta. Ovaj put možda ipak pišnem, pa ak nisam trudna da se ne zezam s betom bezveze.

Sadie avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2014

Početno

bubekicaPrva 3 dana po 3 ampule, kasnije po 2.
    Nemam pojma, samo znam da su mi hormoni supač (ne znam ni čemu ti hormoni služe). Nama su svi nalazi mrak, js ko u priči. Jedino ta mala sitničica što nismo trudni.
    Posljednje uređivanje od Sadie : 16.06.2014. at 22:42

red pepper avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2014

Početno

Da li ti je doktor preporucio andol 100 ili ces sama? Ja isto planiram u postupku ga piti,ali cu prije pitat doktora da mi potvrdi da je ok jer previse toga uzimam na svoju ruku,odlucila sam da necu vise..ali realno gledano ne moze odmoc..

red pepper avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2014

Početno

Koliko gonala na dan si imala? Imas li policisticne jajnike kad imas tako dobru reakciju?

Sadie avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2014

Početno

Prva 3 dana po 3 gonala, ostalih 7 dana po 2.
    Nemam policistične jajnike.
    Nisam ni ništa hiperstimulirajuće osjećala. Sve najnormalnije. Pratili smo na UZV-ima 8 js, znala sam da ih ima još, al ne tolliko. Ni dr. nije mislio da će ih biti toliko.
    Sad se samo nadam da u labu ovog trena raste moja mala farma. Kad ih je toliko, valjda će se oploditi neki pristojni broj. Sad me još samo strah da ih ne bude malo oplođenih.

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Stvarno zanimljiva reakcija. Ako iskopas nalaze lh i fsh bit cu ti zahvalna, jako me zanima
    Kod kojeg si dr?

red pepper avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2014

Početno

Javi svakako kako napreduje farma napreduje

Sadie avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2014

Početno

Citiraj bubekica prvotno napisa Vidi poruku
    Stvarno zanimljiva reakcija. Ako iskopas nalaze lh i fsh bit cu ti zahvalna, jako me zanima
    Kod kojeg si dr?
    Pogledat ću pa ti javim sutra.
    Bauman.

Datum pristupanja
    Jun 2014

Početno

Cure, sretno svima u postupcima!! Sadie, imale smo isti br.js, samo ja s 5 god.manje i sveukupno 13 gonala. Neka ovaj put bude uspješno!!
    Ja sam na betocekanju nakon FET-a...

Datum pristupanja
    Aug 2012

Početno

kucni test negativan posle 7 dana

Datum pristupanja
    Sep 2011

Početno

moja beta je na 13dnt 421!
    idemo hrabro dalje!!!! :D

Datum pristupanja
    Apr 2014

Početno

@dubyaki bravooooooo !!! Eto si mi uljepsala dan! Ja cekam moju negativnu danas :/ ali glava je gore za dalje

mimadz avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2013

Početno

eeeej! samo da se javim! u subotu obavili transfer, dvije lijepe blastice (3. sreća) dvije blastice nam otišle na zimski san! betu vadim 27.06.14. (dr. A. napomenuo da rezultat javim doktorici, jer njega neće biti, od tog dana nadalje– valjda počinje g.o.!?).. eto… odoh za vikend na zasluženi kratki odmor & kupanje u moru…. svim curkama – sretno!!!!

Sadie avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2014

Početno

bubekica LH 5,8 ; FSH 6,21

red pepper avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2014

Početno

Sadie-hormoni kao kod curice blago tebi!

Sadie avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2014

Početno

Javi svakako kako napreduje farma napreduje
    12 ih se oplodilo, ostale nisu bile zrele.
    Čekam konačnu presudu - koliko je kvalitetnih zametaka. Bit će smrzlića, vjerojatno, samo pitanje koliko. Prošli put je omjer dobivenih js i dobrih zametaka bio dosta loš.

U svakom postupku mi dr. kaže da pijem Andol 100 od 2. dana nakon aspiracije. Kaže da prema nekima pomaže da se sve to primi, prema nekima i ne, ali ne škodi pokušati ak upali.

Sadie avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2014

Početno

Sadie-hormoni kao kod curice blago tebi!
    Hvala, draga.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •