Stranica 39 od 50 PrviPrvi ... 29373839404149 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 1,901 do 1,950 od 2500

Tema: Odbrojavanje 2/2014

red pepper avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2014

Početno

Pa 12 je odlična brojka..Imaš razloga za zadovoljstvo! Nadam se da će biti kvalitetni! Javi svakako!

Argente avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Ne samo odlična, nego i u skladu sa zakonom
    Sadie, sretno!

Datum pristupanja
    Jun 2014

Početno

Sadie, suuuper i sretno!!
    Dubyaki, jako lijepa betica, bravo!!
    Sretno svima ostalima, bit će bolje dr.put kome nije uspjelo!!

Datum pristupanja
    Apr 2014

Početno

Curke sretano svima!!!! Ja mislim da kod mene opet nista, 7dpt (2 morule 5.dan) prsa se ispuhala, trbuh boli vec 3. dan ko da ce stici vjestica i to je to...

mimadz avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2013

Početno

cure moje, evo mene opet…. čisto da vam ispričam neugodnost koju sam sada doživjela. s obzirom na nedavni transfer i probleme sa štitnjačom koje imam, otišla ja kod svog obiteljskog liječnika po uputnicu za redovno vađenje hormona. nedavno sam morala mijenjati doktora jer me bivša doktorica jednostavno odbacila (preveliki broj pacijenata, druga priča).. i opisujem „novom“ doktoru svoj slučaj, sva sretna jer je transfer prošao odlično i misleći da će se zainteresirat! kad on zatvori vrata (koja su stalno otvorena, što je meni bez veze, jer svi slušaju sve) i počinje mi govoriti da li sam ja svjesna kakav čin ja činim!?!?! da li se ivf postupak slaže sa mojim moralom i etikom, da je njemu „žao“ svih tih mojih js koje su zbog mene selektirane, odbačene – jer život počinje zaćečem. da je njegova obaveza meni to dati do znanja. ugl., ispala sam u njegovim očima vještica i nevjernik i da djelujem protu-kršćanski… da se nitko ne uvrijedi, poštujem svako mišljenje koje ne mora nužno slagati s mojim, imam vrlo čvrste stavove, vjerske i moralne vertikale, ali u ovom slučaju naša želja za djetetom je veća od svega i iskoristit ću sve legalne mogućnosti koje mi moderna medicina nudi!!!! doktor je inače mlad, nedavno je diplomirao, oženjen i ima dijete i veliki vjernik! preveliki vjernik, premalo liječnik!!! sori, na predugom postu, možete me slobodno i izbrisati ali namjera mi je skrenuti pažnju i na takve bezobrazne slučajeve, gdje liječnici koji nisu specijalizirani za hum. reprodukciju „popuju“ i blate sve što mi prolazimo! cure, ne dajte se „diskriminirati“ na takav način! a ne moram ni govoriti da je „doktor“ bio ljubičasti dok sam mu očitala bukvicu… koma! i sad opet tražim drugog doktora...uh!
    administratori slobodno me pometite, nisam našla aktualan topic koji bi govorio o toj 'temi'…

red pepper avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2014

Početno

Citiraj Argente prvotno napisa Vidi poruku
    Ne samo odlična, nego i u skladu sa zakonom
    Sadie, sretno!
    ha,ha..da, vjerojatno je usklađena sa zakonom

red pepper avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2014

Početno

Citiraj mimadz prvotno napisa Vidi poruku
    cure moje, evo mene opet…. čisto da vam ispričam neugodnost koju sam sada doživjela. s obzirom na nedavni transfer i probleme sa štitnjačom koje imam, otišla ja kod svog obiteljskog liječnika po uputnicu za redovno vađenje hormona. nedavno sam morala mijenjati doktora jer me bivša doktorica jednostavno odbacila (preveliki broj pacijenata, druga priča).. i opisujem „novom“ doktoru svoj slučaj, sva sretna jer je transfer prošao odlično i misleći da će se zainteresirat! kad on zatvori vrata (koja su stalno otvorena, što je meni bez veze, jer svi slušaju sve) i počinje mi govoriti da li sam ja svjesna kakav čin ja činim!?!?! da li se ivf postupak slaže sa mojim moralom i etikom, da je njemu „žao“ svih tih mojih js koje su zbog mene selektirane, odbačene – jer život počinje zaćečem. da je njegova obaveza meni to dati do znanja. ugl., ispala sam u njegovim očima vještica i nevjernik i da djelujem protu-kršćanski… da se nitko ne uvrijedi, poštujem svako mišljenje koje ne mora nužno slagati s mojim, imam vrlo čvrste stavove, vjerske i moralne vertikale, ali u ovom slučaju naša želja za djetetom je veća od svega i iskoristit ću sve legalne mogućnosti koje mi moderna medicina nudi!!!! doktor je inače mlad, nedavno je diplomirao, oženjen i ima dijete i veliki vjernik! preveliki vjernik, premalo liječnik!!! sori, na predugom postu, možete me slobodno i izbrisati ali namjera mi je skrenuti pažnju i na takve bezobrazne slučajeve, gdje liječnici koji nisu specijalizirani za hum. reprodukciju „popuju“ i blate sve što mi prolazimo! cure, ne dajte se „diskriminirati“ na takav način! a ne moram ni govoriti da je „doktor“ bio ljubičasti dok sam mu očitala bukvicu… koma! i sad opet tražim drugog doktora...uh!
    administratori slobodno me pometite, nisam našla aktualan topic koji bi govorio o toj 'temi'…
    Joooj kako mi je ovo diglo tlak! Šta u IVF-u život ne počinje začećem???nego kako počinje? Joj da mi je njegovo ime i adresa pa da mu dođem tamo..Ne bi mi bilo žao potrošit ni na gorivo ni na autoput samo da mu vidim tu Rvacku ultrakršćansku facu!

Mala28 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2013

Početno

mimadz uzas! da mi je znati tko mu je diplomu dao

ja sam krenula u drugi aih pa da vam mahnem

Datum pristupanja
    Jun 2014

Početno

Mimadz, bez teksta, užas, i meni je
    odmah skocio tlak na 200!!
    Mala28 puno sreće!!

žužy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

mimadz ,slično samo malo blaže sam i ja prošla kad sam došla na hitnu zbog spontanog..dr koja me primila mi je nježno savjetovala da odustanem od postupaka i da si to ne radim tijelu..neka posvojim.Ajde,bar mi nije namatala o vjeri.Al su mi zato namatale neke druge babe..
    Nemam ja više živaca za takve.
    Sretno i da što prije nađeš normalnog doktora.

Cure u postupcima, ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ !

Argente avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Dubiyaki, čestitam! Jesi li ti ona s hiperom?

mimadz, nećemo te pomesti, dapače možeš otvoriti temu o tome! Gdje se nalazi taj liječnik velika srca i otvorena uma, da mu zaobiđemo kapelicu?

mimadz avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2013

Početno

majoj cure, baš me deprimiralo.. stvarno sam tužna, nisam očekivala takvu reakciju od jednog liječnika. zamisli, dozvolio si on meni očitati lekciju iz religije! jednostavno me šokiralo da tako mladi liječnik (diplomirao 2011) koji je ujedno iz ugledne liječničke obitelji ('kvaka' je u tome što mu je brat svećenik) može biti toliko 'ograničeni' i staviti religiju ispred moderne medicine, svog zvanja!? okej, može on to u svojim privatnim odajama ali ne nametati svoj stav pacijentima…danas sam guglala i pročitala da taj isti promovira i „čisto hodanje“, ništa prije braka… joj, majko mila, pa gdje me nađe baš takav! no dobro, valjda sam nagazila na „iznimnog“ doktora…ili je moj grad ipak postao provincija! ah…cure moje, držite se! kissy...
    Citiraj Argente prvotno napisa Vidi poruku
    Dubiyaki, čestitam! Jesi li ti ona s hiperom?

mimadz, nećemo te pomesti, dapače možeš otvoriti temu o tome! Gdje se nalazi taj liječnik velika srca i otvorena uma, da mu zaobiđemo kapelicu?

Mary123 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Curke ja sam u cetvrtak na uzv u Petrovoj...Sestra I mi rekla da ce biti dr.Kasum tam...

KLARA31 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

libertas to ne znaci lose i mene su sise prestale bolit par dana poslije et a stomak bolio kao za stvari

KLARA31 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

Svasta. Nadam se da si ga pristojno poslala u k....

Datum pristupanja
    Oct 2013

Početno

Dubyaki cekstiteee!!! Moj prvi UZ obavljen vidljive obadvije GV.

KLARA31 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

Ja danas na 6tt+2,cuje se srce,krvarilila jutros,hematom i ciste na jajnicima,strogo mirovanje

KLARA31 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

Bravo!

*sunisshining* avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

Dubiyaki čestitke! Stvarno ulipša dan kad se neko javi s poz betom...
    Mimadz sve smo imale iskustva s tim velikim moralnim vertikalama naseg drustva...vjerovatno u privatnom zivotu pripada kakvoj stranci i vara zenu. Sve je to viđeno već.
    Da ti kazem da je meni moja ginekologica nakon tri godine neplodnosti i 3 neuspjela AIH-a natuknula da se ja vjerovatno NE VIĐAM dovoljno sa svojim dragim. I usput mi je dobacila da je to sta ja radim BOGOHULJENJE. A ja sam se samo nasmijala i onako sa smjeskom je pitala od cega se tako udebljala...kao sto vam se dogodilo? (usla je u menopauzu).
    Meni u cetvrtak transfer...

bubicazubica avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2014

Početno

...ja sam se izborila za subotu...
    red,ti?
    Citiraj pak prvotno napisa Vidi poruku
    Potpisujem bubicu.
    I bubica i red navijam da se uspijete iskoordinirati. Sretno~~~~~~!

bubicazubica avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2014

Početno

curama s pozitivnom betom-čestitke od srca..
    onima koje su vidjele srčeko,i GV vibrići za još sretnije nastavke!!!!!!
    sadie i suniss-
    mimadz-ne treba trošiti riječi na takvu nebulozu-mijenjat ga odmah,po kratkom postupku!

Datum pristupanja
    Apr 2014

Početno

Hvala Klara, malo mi je lakše sada. Nadam se da će i kod tebe biti sve dobro!

Ledamo avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2013

Početno

Danas mi je peti dan stimulacije puregonom. Ovaj put nemam nikakvih tegoba..prvi put sam imala napuhan trbuh i grudi, a sad sve zivo ispuhano Nadam se da to nije neki los znak. Zelim vam svima mnogo srece

Sadie avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2014

Početno

Citiraj *sunisshining* prvotno napisa Vidi poruku
    Dubiyaki
    Meni u cetvrtak transfer...
    Kako je prošla tvoja aspiracija? Koliko ih se oplodilo? Kak se razvijaju?

*sunisshining* avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

Mala28 sritno!
    Klara31 samo polako, sve ce bit dobro...
    Sadie imala sam 6 js, od toga 5 dobrih. Danas sam zvala i tolika je bila guzva da mi se javia sam dr i kaze samo dodi u cetvrtak na transfer. Neznam nista vise..

Datum pristupanja
    Nov 2013

Početno

curke, danas mi je 2. dan ciklusa i radila sam progesteron i trebala sam početi sa pikanjem u 17h, ali progesteron mi je povišen i nisam mogla početi sa pikanjem, ujutro idem kod svog dr. na uzv i da vidim šta je u pitanju, je li se ijednoj to desilo, hoću li moći početi s pikanjem sutra kada bi bili ponovni nalazi ok.

pak avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

dubiyaki, mala1111 cestitam a sada neka dalje bude skolski !
    bubice super da si se uspijela dogovoriti.
    Ostalim curama cekalicama kojecega .
    mimadz mogu samo reci da mi se zeludac okrene kad cujem takve dusebriznike . To treba . Nedaj se uzrujavati, nije vrijedno toga. Sretno u potrazi za novim dr.

red pepper avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2014

Početno

Bubice,nisam stigla ic danas dole..sutra cu..sta u cetvrtak ne rade da ides u subotu ili si bas htjela sub?

Datum pristupanja
    Sep 2011

Početno

cure, pa ovaj komentar doktora je za zadavit ga golim rukama....kako ga nije sram?!
    više ne znam gdje sam što pisala, pa se možda ponavljam, ali netko je pitao jesam ja ona s HS, da jesam. završila na hitnoj i u Petrovoj o petka do ponedjeljka, gdje su me svi gledali ispod oka i cmoktali jer sam bila privatno na IVF-u, pa došla k njima u 2 ujutro sa HS. Pogovoto je bila odurna jedna doktorica u Petrovoj koja mi je na uzv 13 dnt rekla da mi je sluznica maternice jako zadebljana i da ništa tu od trudnoće! suze sam lila sat vremena, nisam sebi poslije mogla doć. a kako sam taj dan izlazila jurili smo u Sunce vadit betu koja je bila 421! neće tu bit trudnoće ha?! evo ti kak neće bit! druga beta danas na 15 dnt je 766!
    odvratni su i ne želim se nikad vratit u tu Petrovu!

bubicazubica avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2014

Početno

sestra mi je samo rekla da dođem u subotu,na 9 dc...nije rekla ništa za četvrtak..tako da ću po svemu sudeći prvi tjedan koji sam na god.morat provest u gradu
    Citiraj red pepper prvotno napisa Vidi poruku
    Bubice,nisam stigla ic danas dole..sutra cu..sta u cetvrtak ne rade da ides u subotu ili si bas htjela sub?

Datum pristupanja
    Oct 2013

Početno

Dubyaki superrrr betaaaaaa sad nek sve bude školski

red pepper avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2014

Početno

Dubyaki super za betu i sretno! A sto ima bit briga njih u bolnici jesi li ti bila privatno na Ivf-u ili kod njih?znaci svoje hiperstimulacije i pogreske ce krpat,a tudje nece?koja dobra fora..osim toga da nam zdravstvo nije u banani ne bi ljudi ni isli kod privatnika!

Osoblje foruma Inesz avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

Citiraj dubyaki prvotno napisa Vidi poruku
    cure, pa ovaj komentar doktora je za zadavit ga golim rukama....kako ga nije sram?!
    više ne znam gdje sam što pisala, pa se možda ponavljam, ali netko je pitao jesam ja ona s HS, da jesam. završila na hitnoj i u Petrovoj o petka do ponedjeljka, gdje su me svi gledali ispod oka i cmoktali jer sam bila privatno na IVF-u, pa došla k njima u 2 ujutro sa HS. Pogovoto je bila odurna jedna doktorica u Petrovoj koja mi je na uzv 13 dnt rekla da mi je sluznica maternice jako zadebljana i da ništa tu od trudnoće! suze sam lila sat vremena, nisam sebi poslije mogla doć. a kako sam taj dan izlazila jurili smo u Sunce vadit betu koja je bila 421! neće tu bit trudnoće ha?! evo ti kak neće bit! druga beta danas na 15 dnt je 766!
    odvratni su i ne želim se nikad vratit u tu Petrovu!
    Zar ti nisu u Petrovoj napravili betu?

To što su ti prigovarali da si došla u Petrovu nakon liječenja u privatnoj klinici vrlo je neprofesionalno i nehumano. Valjda bi u Petrovoj liječili samo pacijentice koje su HS razvile nakon liječenja u državnim klinikama?

Koliko ono naše mlade, zdrave žene u prosjeku dobivaju jajnih stanica u stimulacijama u državnim klinikama?

Možda 15? Ili 20?

Ma, ne...

Mlade i zdrave žene u našim bolnicama dobiju 5-6 stanica.

E, pa dragi doktori iz državnih bolnica, sa ovakvim šparanjem na lijekovima, jasno je da nema opasnosti od HS kod nijedne pacijentice koja se liječi u državnim klinikama.

Jasno je da jedine pacijentice koje radi HS možete hospitalizirati jesu pacijentice iz privatnih klinika.
    Posljednje uređivanje od Inesz : 18.06.2014. at 15:49

Argente avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Ja sam čula da im ide na živce što hiperi najčešće dolaze od jednog te istog privatnika

red pepper avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2014

Početno

Ja ne kuzim zasto voli tako davat te boostere kad mu se nakon njih zenama to tako cesto dogadja..

Argente avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Valjda duboko vjeruje u njih?

Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

Liječnicima iz državnih klinika valjda bi trebalo biti jasno da su tamo da liječe i pomažu jednako svima. Zbilja je nečuveno da ženi u stanju hiperstiulacije prigovaraju da se je liječila kod privatnika.

Sadie avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2014

Početno

Možda oni misle da idemo privatnicima jer smatramo da oni nisu dovoljno stručni, pa se onda osjećaju prozvanima i povrijedimo njihove nježne osjećaje. I onda se niotkuda pojavi njihova bahatost koju smo mi isprovocirali, jer oni su inače jako plemeniti.

KLARA31 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

dubyaki super! Lijepa beta.
    Samo te iznervirala dr a nesmis se nervirat

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

dubyaki cestitam na beti!
    Jako mi je zao zbog tvog negativnog iskustva u petrovoj, potpisujem sve sto su cure rekle.
    Ali...
    Moram ukazati i na drugu stranu - od tvog doktora bilo je jaaako neodgovorno davati ti hcg boostere na vec postojecu hiperstimulaciju, koliko god da oni povecavaju uspjesnost.
    Malo me to podsjetilo na pricu oko granicnog bmi prilikom kretanja u postupak (konkretno na VV) - na sto malotko kod nas obraca paznju, a s posljedicama takve trudnoce se onda "bakca" netko drugi...
    Posljednje uređivanje od bubekica : 18.06.2014. at 18:35

Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

ima li uopće validnih dokaza da injekcije bhcg-a nakon transfera povećavaju šanse za trudnoću?

KLARA31 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

koliko sam ja čula za decapeptyl poslije et je dokazano da ima više uspjeha, tako rekli mojoj priji u Češkoj šta je bila na icsi

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Decapeptyl nije hcg booster, odnosno ne povecava rizik/postojecu hiperstimulaciju, dok brevactid povecava (zato ga cure s rizikom od hipera ne dobivaju nit za stopericu).

ljube avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

Citiraj Inesz prvotno napisa Vidi poruku
    ima li uopće validnih dokaza da injekcije bhcg-a nakon transfera povećavaju šanse za trudnoću?
    Tijekom COH-a (controlled ovarian hyperstimulation) ograničava se postovulacijsko (lutealno) izlučivanje endogenog LH- koji je normalno potreban za podršku lutealnoj proizvodnji progesterona. Pomoću hCG boostera vrši se zamjena LH aktivnosti da bi se poboljšala proizvodnja progesterona čija se koncentracija u vrijeme primjene hCG boostera (implantacije embrija) značajno povisi.
    U istraživanju implantacijskog prozora utvrđeno je da povišena koncentracija progesterona može rezultirati unaprijeđenom histologijom endometrija ili prisutnošću endometrijalnih pinopoda (staničnih citopl. oblika koji stvaraju receptore za adhezijske molekule embrijskih stanica) po površini endometrija u postovulacijskoj fazi.

snupi avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Živio Varaždin i zaostala sredina!

Ginger avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

dubyaki cestitam na beti!

mimadz ja bih iz koze iskocila! sram ga moze biti!! takve stvari treba prijaviti!
    fuj fuj fuj
    i sad me zivo zanima koja je to lijecnicka obitelj...

klara31 ~~~~~~~~~

Argente avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Takva se nekorektna liječnička ponašanja može prijaviti Povjerenstvu za zaštitu pacijenata. Oni djeluju po županijama, npr. ZG: http://www.zagreb.hr/default.aspx?id=48543
    Ako netko ima mail adresu, neka stavi ovdje.
    Liječnika treba prijaviti imenom i prezimenom, a od povjerenstva istovremeno možete tražiti anonimnost (koju su vam oni dužni osigurati).

Argente avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

e sori, malo sam ispala iz kolosijeka - podsjetite me - zašto se onda ponegdje (mislim baš u Petrovoj) daje decapeptyl nakon transfera?

Datum pristupanja
    May 2013

Početno

evo i mene ,transfer obavljen danas,dvije blastice,jedna predivna,sta god da to znacilo ! svih pet oplodjenih je "prezivjelo" samo nisu tako dobro razvijene tako da nazalost nista od smrzlica ,bila sam malo ljuta,dragi kaze sto nisam inzistirala,al mislim valjda on zna bolje od mene kako se razvijaju!!!beta u subotu sljedecu,pitala sam za implantaciju jer u ponedeljak na poso moram ,posto su blastice implantacija je danas ili sutra!

Datum pristupanja
    Jun 2014

Početno

Njanja1, pratim i neka bude ovaj put dobitan! Sretno!!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •