Pozdrav svima
Poželjela sam se uključiti u grupicu jer sam i sama nedavno krenula u cijelu ovu priču..nadam se da će mi biti lakše čekajući ovdje skupa s vama...
Ukratko: radimo na bebaču već dvije godine i ništa..ja ima 34 god a suprug 33..već imam jedno dijete iz prvog braka..dijete s teškoćama..sad samkod dr.alebića..rekao mi je da imam iscrpljene jajnike...spermiogram je ok i sve je drugo ok (za sad)..hsg još nisam radila..vadila sam spolne hormone i ostalo što ide uz to i za par dana idem tamo da čujem nalaz...vadila sam nedavno hormone u drugoj bolnici i bili su ok,ali to je bilo samo fsh,lh,estradiol i prolaktin...a sad sam uz to još vadila štošta...amh,glukoza,inzulin,dhea itd a vjerujem da ako su mi iscrpljeni jajnici kako je dok vidio na uzv da će nalaz biti malo drugačiji nego taj prvi..mislim na amh..nadam se da sam dobro sve napisala i pokopčala jer još nisam tako dobro upućena u sve kao vi

ugl sad čekam što dalje...naručeni smo i za kariogram radi teškoća kod prvog djeteta..
ono čega se najviše bojim je hsg jer sam se načitala toliko toga da mi ta pretraga zvuči gore nego da mi režu i ruke i noge, da tako velim

a opet,budući da sam već rodila, vjerojatno nema goreg
eto tako..pozdravljam sve i želim nam svima skupa ono što si najviše želimo..čim prije