Pusa Mury,kak si nam ti?
Zuzy sretno![]()
Hvala Vam, cure!
Inesz - da, uzimala sam na preporuku doktora. U prvom pokušaju FET-a mi je struktura endometrija bila loša, pa mi je savjetovao histeroskopiju. Nakon obavljene histerskopije smo pokušali uz uzimanje Estrofema, a struktura je opet bila loša. Zatim mi je dok rekao da ćemo pokušati bez Estrofema ali uz Aspirin. To je upalilo!!!!
Htjela sam podijeliti ovu info, jer ja nisam naišla na ništa relevantno kad sam istraživala razloge loše strukture. Kod mene je dakle bila loša cirkulacija u pitanju, a to se riješilo eto Aspirinom...
Žužy -~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~
Žužy bravo.ajmo sad nek beta bude velika i trudnoća školska!!!!!!!sretno![]()
Klara,
ja Aspirin uzimam prema uputi liječnika. Nije mi bio cilj animirati ikoga da na svoju ruku uzima ikakve lijekove. Nego mi je bio cilj da podsjetim cure na koristi ovog lijeka ukoliko imaju isti problem kao ja što sam imala. Budući da moramo biti same svoji doktori & budući da moramo same sve znati često smo primorane davati prijedloge/sugestije svojim doktorima, tražiti iste odgovore na pitanja/probleme kojih se oni sami nisu sjetili preispitati...
Ja ga pijem (odnosno Andol 100) idući dnt, ali kao pomoć implantaciji (nemam problema s ponašanjem endometrija). Moj dr. kaže da neki smatraju da pomaže, neki ne, a neće mi škoditi pa vrijedi probati.
Transfer bio 6.7.Jutros radila test,negativan...kažite mi vaša iskustva.Jel rano radit test?Od transfera me svaki dan pomalo boli stomak,imam osjećaj da ću svaki čas dobiti M.sigurna sam da nije uspjelo,već sam u depresiji![]()
danas na 7DC folikulometriji 6 js....za sada L 13/12/11 D14714/13 endometrij 8. Kaže doktor da ih na kraju može biti od 5 do 9 nikad se ne zna..
Dobila sam jos dvije doze Menopura i slijedeći UVZ u petak...
Dali mi je endometrij malo prevelik za 7DC?...uvijek mi je logično zbog klomifena bio tanak sad me strah da ne bude predebeo? i dali može biti predebeo?
Endometrij moze biti predebeo, ali tvoj nije. I mali ispravak, imas 6 folikula, a ne 6jsSteta sto broj folikula ne znaci i broj jajnih stanica.
Sretno dalje, javljaj napredak!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Znam 6 folikula krivo sam napisala![]()
Meni je ovo debeo endometrij s obzirom da mi je svaki put bio oko 5 na 7DC...ajde super nek se deblja još onda![]()
Koji dan je bio transfer od punkcije? Kakav je bio embrij? Koji postupak po redu i kakav? Ima cura koje su popiskile minus pa im je beta bila pozitivna
antonella 14 i ja sam imala transver 6.7 nisam tadila test išla vaditi betu danas pa ću vidjeti šta će biti najvjerojatnije velika 0.koja si od nas troje ti'
A,vidi,vidi..sad mi se sve poslozilo..bila sam i ja s vama u sobi onda taj dan,haha..
Argente pa kakve ovo ima veze s Odbrojavanjem? Više se tiče Riječke ginekologije, dobro nije baš vezano uz humanu pa prebaci na takvu neku temu sigurno postoji
Arđo mi se duboko ispricavamo..jednostavno smo se zalaufale... Sta bi mi bez tebe?![]()
Draga drzim fige za lijepu betu![]()
Dobro ti je vatra86 napisala....ovisi i koji ti je dan transfer bio i jos toga...znam da su meni rekli ako mogu izdrzati da prije 12 og dana neradim test bas iz tog razloga jer se moze lazno negativan pokazati.
Sretno.....i naravno sretno svim betocekalicama![]()
![]()
![]()
Antonella, 10dnt je još dosta rano, pogotovo ako je test neki manje osjetljivosti a transfer s 3dn embrijima
3.7 punkcija,6.7 transfer,embrij prilično dobar,IVF/ICSI u prirodnom ciklusu...zato i nisam baš optimista da će uspjeti![]()
haha...paty znam koja je...a ti si plavuša do mene ili ona druga?
zato što sam htjela znati na čemu sam, da se ne forsiram sa ultrićima i odgađam M.beta mi je pozitivna sad neću više vaditi betu do službene 24.7
ja sam ona što ima klinca.
da,baš nakon 1-prirodnog,3 stimulirana i 1-feta pa ako se to naziva sreća što je sa onima koje uspiju od prve.malo rijeđe ali ih ima
A cuj ja bih nazvala srecom sve sto upali na teret hzzo-a..jer ima more onih koji uspiju iz 10plus postupaka.
znam i one koji i ne uspiju.ali ne smijemo gledati crnu statistiku.Uspijet ćeš i biti T preko HZZO.
Čestitam Paty,i ja bi to nazvala srećom,iskreno se nadam da neće biti nekih problema u narednim mjesecima i da se nećemo više vidjeti u čekaonici![]()
Neće biti baš tako crno, red, čitaj statistiku vamo
ove što su uspjele iz 10+ se samo duže zadrže na forumu...
paty, čestitam i sretno dalje!
Sadie i red, postove o biopsiji endometrija ću sad prebaciti na pripadajuću temu pa pliz nastavite tamo, ako ostane ovdje za par dana više nitko neće moći naći tu informaciju (a korisna je).
Bacite oko i komentar i na novu temu o biolozima i pacijentima.
Bas sam se iznenadila moram priznati procitavsi ovu statistiku..valjda sam ja slucajno okruzena tezim slucajevima pa imam taj dojam jer ima logike da one koje brzo uspiju ni ne dospiju do foruma ili brzo odu na druge teme pa mi promaknu..
žužy-sretno do neba!!!!za pozitivnu betu!!!!!!!!
anka-također sretno za transfer...neka bude uspješno..i hvala na inf.za andol 100...pitat ću svoju sutra na fm.jer mi je endić bio 21 dc jakoooo tanak...
ostalim curama,koje sam izostavila..čekalicama svega i svačega također puno pozitivnih vibri
Hej cure, ja jutros piskila test 9 dnt blastice i debeli debeli minus je.
Beta je tek 25.7. Pričekati ćemo da još i ona potvrdi.
Ipak je dobro što se nisam previše nadala, nisam se puno razočarala.
Prag, evo mene k tebi opet![]()
Angely draga![]()
ali pričekat ćemo još betu....
Hoćemo, ali imam neki filing da ništa ovaj put. Počeo mi je iscjedak kao i svaki mjesec pred m. Samo što nije stigla.
Sumnjam da ću se iznenaditi.
hvala svima na čestitkama!!!!!
dugačak je još put,to je samo 1 stepenica do cilja.
M još nije stigla
Tko zna, ipak čekamo betu.
Ima li nade?
Angely4you, čekaj betu!Drižim fige da bude visoka!
A ja vam javljam da je prvi UZ pokazao dva srčeka!Sve je za sad školski. Slijedeći UZ za 3 tjedna!
![]()
Angely, držimo fige da je testić ipak pao prerano i da će beta biti visoka ~~~~~~~~~~~~~~~~~
Vlatka, bravo za dva srčeka![]()
Predivne vijesti, baš sam se razveselila
![]()
duska, jesi li ti bila na uzv-u, kako je?
Moj status: vidjeli 7 folikula na uvz izvadili 14 js od toga 12 za polodnju.
Prvi dan ih je oplođeno 6 (spermiogram dobar pa su išli na ivf). Uglavno sve kao super ali nije ni prošli put bilo loše pa na kraju ništa.
Ovo mi je prvi put da sam na punoj stimulaciji bez klomifena..
geronimo ,nek je sa srećom!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~