Lady cestitam na srcekusve super ide i nek do kraja bude tako
Sadie drzim fige za test i betu![]()
Lady cestitam na srcekusve super ide i nek do kraja bude tako
Sadie drzim fige za test i betu![]()
ledamo laralana, hvala mi se pratimo izgleda sa trudnoćama kada je vama termin za roditi meni je određen 23.3. 2015.
Meni je 30.03.2015.
Lady i Ledemo imate pp.
joj 3 mj. će znaći biti pun jeeeeda nam se i druge pridruže ...
čestitam nalaralana,i lady...!!!!također i čestitke i ledamu!!!!!
sadie-vibram za pozitivan rezultat i veliku betu!!!!
Bit će to pravo proljeće, kad cvjetovi pupaju i bebe se rađaju.
Nadam se da ću malo nakon vas i ja dobiti bebača. Danas si cijeli dan moram naći posla da ne mislim na sutrašnje vađenje bete i čekanje nalaza.
Je li koja od vas žedna? Jučer sam popila bar 3,5 l tekućine i legla žedna. Stalno sam dehidrirana. Valjda to ne može biti od utrića (njih krivim za sve promjene).
bubicazubica hvala![]()
Sadie sretno sutra da beta bude ogromna ~~~~~~~~~~~
pa nam se lijepo pridruzi za proljece![]()
![]()
![]()
Danas, 11dnt 5dnevnih morulica beta mi je 131,40.Ne mogu vjerovati. Ja sam trudna.
Još samo da se podupla, vidimo srčeko i prođe prvo tromjesječje.
Nisu uspjela 2 8stanična s 10% fragmentacije, ni 6stanični. Ali odmrznute morule su zakon.![]()
ho,ho,ho super sadie![]()
Bravo Sadie !
Aha,vidiš ti to...a skoro pa si ih otpisala![]()
Vesele me trudnoce iz morula
Sadie cestitam i ~~~~~~~~~~ za dalje!!!
Sadie braaaaavooo!!! Čestitke!!! Baš mi je drago! Samo tako nastavi![]()
Sadie wow, Cestitam!!! Dajes mi nadu! Baš mi je drago i sretno dalje!!
Sadie tooooo, čestitam na hrabrim morulicama! Baš si me razveselila! Morulice su zakon
Čestitam i drugim friškim trudnicama: Ledamo, LaraLana, Lady, Vivach. Ovo ljeto je izgleda plodno, sada samo da nam prolječe bude rodno!
Nisam se javljala par dana jer sam završila u bolnici zbog krvarenja (oskudno) i naravno uplašila sam se. Ali jucer na uzv konačno sve u redu i imamo pozitivne srčane otkucaje a bebica je velika 2,3 mm!uzv-om je procjenjena trudnoča 5tj i 5 dana.
Mene sad zanima koliko bi ja mogla biti trudna ako računam po transferu morula starih 5 dana vračenih 16 dan ciklusa. Znam izracunati po zadnjoj mengi koja je bila 02.07. Ali ne i po transferu koji je bio 17.07. Ako netko ima ideju slobodno mi kaže
Moram još jednom svima zahvaliti na čestitanju - curke najbolje ste! Želim iskreno svima pozitivne bete i dosadne trudnoce!
sadie čestitam, sada uživaj i sretno dalje![]()
Trudnoca se racuna od prvog dana ciklusa. Dakle, od 2.7. Bas sad citam knjigu Klinike Mayo o trudnoci, kad pocinje, sto se dogada po tjednima.
Meni je M stigla 2.7., ali je fet bio 28.7. Duuugi ciklus od gonala.
Hvala cure na cestitkama i podrsci.![]()
HVala Sadie, ti si odličan primjer da se bar trudnoće iz potpomognute ne moraju i ne mogu računati po zadnjoj menstruaciji.
Ako ti je menstruacija stigla 02.07., ti bi danas po računanju sukladno zadnjoj menstruaciji trebala biti 5 tjedana i 3 dana trudna:
http://www.fertilityfriends.co.uk/index.php?ac=ivf
Ako pak računaš po transferu koji je bio 28.07. (kako je bio FET - treba oduzeti 4 dana jer su morule u pitanju - dakle 24.07. je bio kao imaginarni dan ovulacije/aspiracije i oplodnje). onda si danas 4+2 tjenda trudna, što ti i potvrđuje tvoje jučerašnja beta.
Da si jučer bila 5+2 trudna (računajući po tvojoj zadnjoj menstruaciji) beta ti je trebala biti bar preko 1000 a ne sto i nešto.
Nadam se da nisam previše zakomplicirala i još jednom za sve ovdje, svi koji znamo dan oplodnje - trebamo računati trudnoću po danu oplodnje (dan oplodnje nulti dan, dodati 2 tjedna prije oplodnje i sve tjedne i dane poslije oplodnje).
Nisi zakomplicirala, lijepo si to objasnila.![]()
Cestitke svim novim trudnicama!!! Ima nas ima...zavidim vama koje ste vec imale prvi uzv, jer ja sa betom vadjenom 28.7 pregled imam tek 21.8. zbog godisnjih. Na vasim klinikama uvijek netko radi?
Ja ga imam 20.8.Moja klinika radi cijelo ljeto, ali samo u jednoj smjeni. Al ja idem privatno.
Jedva čekam uzv da čujem srčeko i onda da prođe prvo 3mjesječje da bar donekle odahnem.
Sadie cestitam,bravo,sretna sam zbog tebe, jos malo se strpi,pa ces uzivati u trudnociiako malo treme uvijek ima
VELJAČA 2014. (11)
splicanka30, KBC Split, 1.IVF u prirodnom ciklusu (nakon 3xAIH)
Geja, VV, IVF (nakon 1xIVF)
frodo, Petrova, IVF /ICSI (nakon 3xIVF/ICSI), trudilica za drugu bebu
boogie woogie, Betaplus, FET
Shadow, PFC, IVF
saraya, Vg, IVF (nakon 3xIVF u prirodnom ciklusu)
sanjam
mare77, PFC, IVF gemini
mima32, spontana trudnoća
M@tt, spontana trudnoća
mari80, VV, 1.IVF
OŽUJAK 2014. (8)
ljubilica, Petrova, IVF (nakon 2xIVF, 1xIVF u prirodnom ciklusu)
Loly, Cito, IVF (nakon 5xIVF/ICSI, 1xFET), trudilica za drugu bebu
Zeljka33, Petrova, IVF, trudilica za drugu bebu
suzy.s, Ri, IVF (nakon 10xIVF/ICSI, 3xIVF u prirodnom ciklusu, 1xsekundarni IVF)
ARIANM, Vg, IVF (nakon 1xAIH, 4xIVF, 1xFET), trudilica za drugu bebu
nada0007, VV, 1.IVF gemini
funky, Cito, IVF (nakon2xAIH, 1xIVF, 1xFET)
bila_boja
TRAVANJ 2014. (13)
Noemi, VV, 1.IVF
bugaboo, VV, IVF/ICSI, trudilica za drugu bebu
Mjesto pod suncem, VV, 1.IVF
smarija, Slo, IVF
jo1974, VV, IVF (nakon 7xIVF)
Stena, Vg, IVF (nakon 4xIVF/ICSI)
aprilili, Poliklinika Škvorc, 1. IVF/ICSI
pea, spontana trudnoća
Aliki, SD, 1.IVF
Mury, spontana trudnoća
jan@, KBC Split, IVF (nakon 1xIVF)
Kirona, Poliklinika Škvorc, IVF (nakon 1xIVF), trudilica za drugu bebu
Krtica, spontana strudnoća
SVIBANJ 2014. (5)
Vaki, VV, IVF/ICSI (nakon 1xIVF, 1xIVF u prirodnom ciklusu)
KLARA31 , VV, IVF, trudilica za drugu bebu (nakon 1xIVF)
mala11111, SD, IVF (nakon 1xIVF u prirodnom ciklusu) gemini
dubyaki, 1.IVF (nakon 3xAIH)
sami_os, VV, IVF (nakon 3xIVF) gemini
LIPANJ 2014. (4)
Vlatka35, PFC, 1.IVF/donacija js gemini
lady555, Petrova, 1.IVF/TESE
duskadz, PFC, 1.IVF
Ledamo, IVF/ICSI (nakon 1xIVF/ICSI, 1xFET)
SRPANJ 2014. (6)
LaraLana, Sistina, 1.IVF
paty, KBC Ri, IVF (nakon 3xIVF, 1xFET, 1xIVF u prirodnom ciklusu), trudilica za drugu bebu
njoka, KBC Ri, IVF, trudilica za drugu bebu
Sadie, Betaplus, FET (nakon 2xIVF, 1xIVF u prirodnom ciklusu)
Vivach, PFC, IVF (nakon 2xIVF, 1xFET)
Marlen, VV, FET (nakon 10xIVF/ICSI)
BETOČEKALICE
geronimo, Vg, IVF (nakon 4xAIH, 2xIVF)
serenity1, VV , 1. IVF
dani82, KBC Ri, IVF, trudilica za drugu bebu 14.08. +
Ž od milivoj73, PFC Prag, trudilica za drugu bebu
Čekalice transfera~~~~~~~~~~
Čekalice punkcije/fertilizacije/inseminacije ~~~~~~~~~~
Pikalice, šmrkalice i ostale supresije~~~~~~~~~~
AIH, prirodni/polustimulirani/sekundarni, FET ~~~~~~~~~~
ON-GO 8/2014 ~~~~~~~~~~
Ninchi_Zg, VV, FET (nakon 1xIVF)
09/2014: bubicazubica, Ri, 1.IVF; mimadz, VV, FET (nakon 2xIVF); Medeja, Vg, 1.AIH; bernica, Petrova, FET (nakon 3xIVF/ICSI)
10/2014: antony34, VV, IVF (nakon 1xIVF); Mala28, VV, AIH (nakon 2xAIH)
11/2014: Angely4you, PFC, FET (nakon 1xIVF)
Hrabrice i čekalice koječega~~~~~~~~~~
aboni76, ajma, Ajvi, aleksandraj, Ameli, amy2004, anabela1, Anaši1507, Anci272, Angus, antesa, Antonella14, arlena, artisan, baby14, Bananka, barkica, Bea, beti79, biska, BlueI, bmaric, bubamara!, Bubamara 87, BubaSanja, bubekica, Cannisa, carrie2812, cerepaha, chris, ciklama1, cosmic, cvitka, cvjet, Cvitaa, *DJ*, Dalmašica, Darkica, dazler, dea84, Deamar, dim, dola, drama_queen, Dulcinea, edina, ELA28, Elena 85, emiro, FAnaS, florjan, Frćka, fuksija, Gabi, Geja 41, giga, gigii, grožđica, hedoniza, Helena5, HelloKitty, Hoću bebu/lolalita, hope, hrki , ina35, inada, inana, Inna28, inspire_me, ivana83, ivana979, ivancica_1982, Iva28, ivica_k , izluđena, ivka, jadro, JelTom, kameleon, kata.klik, keti10, kika222, kik@, kiki30, kikolina, Kjara, kleopatra, klivija, kokos, koraljka, kriistiina, krojachica, Kyra Ars, Lara86, laky, Leva, libertas8, lion heart, lora82, lulu79, luna2, ljube, ljubi, Maybe baby, marta, MAJA14, majalina, MajaPOP, makajica, Mala Maja, Mala28, malena2, MAMI 2 , *mare*, marincezg, Marlen, Marnie, marryy, Mary123, mateaaa28 , mativa, matty569, mayica01, meki, mendula71, mg1975, miny, mirelis, Missixty, mona22, mostarka86, my_heart, Nellie, Nera29, NerdyD, nestrpljiva anka, neumorna, Newbie, Nikolina-Zagreb, NinaDrv, ninanina35, nina977, nirvana, nova21, njanja1, orhideja., osijek, pak, PapigaCapo, PetraP, philipa, Pika80, PinaColada, pingwin, pinny, pirica, plavo oko, prag, pretorija, prima, Prozerpina, riba76, roan, Rominka, RuMo, Ruthy, ruža82, sabas, sabu, Samanta, Sandra1971, sara10, sara38, sara69, serenity1, sissy75, skandy, slonica tonica, Smarta, Snekica, sos15, sretna 1506, Strašna, s_iva, *sunisshining*, Šiškica, špelkica, taca70, tajcigb, talia7, tamy79, tantolina, Tasha1981, Tena789, tetadoktor, The Margot, theorema, tiki_a, tikiica, tikki, TinaH, tina1986, tina2005, tina_julija, tinika2, Tinkica, TrudyC, tulipan83, Vali, valiana, Varnica, vatra86, vedre, Viki88, vita22, wanna be mommy, weda, zasto_bas_mi, xena.mbk, zdravka82, Zeena, zlo28, zoki28, Želim bebu, žužy![]()
geronimo, serenity1, milivoj73 cekamo![]()
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
srpanjskim trudnicama velike cestitke!
pisala sam na nakon transfera,tu zaboravih.beta kod mene 0.0 nazalost
Maca papucarica, moja gin mene ne zeli pregledat prije doktora s potpomognute.u prosloj trudnoci sam u nekoliko navrata krvarila nakon bete a prije prvog pregleda na humanoj.zvala u ri, rekli nek dodjem prije samo ako se krvarenje pojaca, a moja soc gin.stalno me odbijala. Nakon nekoliko pozivs, rekla mi je ljuto nek dodjem kad je vec gnjavim svaki dan, ali i na samom pregledu je napomenula da moj prvi pregled treba obaviti mpo doktor. Naravno, onako zabrinuta i prestrasena, rasplakala sam se nakon toga ko kisna godina.inace je ona super, al taj put me jako povrijedila.toliko pokusavas, na kraju ispadas dosadnjakovic, a samo se brines za svoju bebu. zato, ovaj put, zovem je tek nakon 21.8. Naravno, ako bude sve u redu...
OOO, bravo dani, pa čestitam, želim ti veliku beturinu!!! Je to prirodnjak bio?
I velika je beturina, tako mi je drago, čestitam još jednom!!!
čestitke! Mozda su i blizanci u igri
Čestitam Daniiiii !!!
Čestitam Daniii !!!
dani cestitam!![]()
Dani krasna beta! Cestitam!
Cestitam!
dani cestitam od srca![]()