Kak se zovu kapi da probam reć frendici da mi kupi u crikvu
Mojuklinku jučer počelo uho bolet, prekjučer ošmrkavila
Pluča ok
Mali bolje
Kak se zovu kapi da probam reć frendici da mi kupi u crikvu
Mojuklinku jučer počelo uho bolet, prekjučer ošmrkavila
Pluča ok
Mali bolje
Jelena ocidti si pp
Sent from my iPhone using Tapatalk
Posljednje uređivanje od lunahor : 30.06.2015. at 11:02
Lela 2 ml fizioloske pa 2-3 kapi etericnog? Mi smo sad na viru pa mislim nastavitis inahalacijama kao da smo u crikvi cijelo vrijeme, etericno i fizioloska. To su ionak i tam dobivale, pa brijem da bu to isto ko da smo u talasoterapiji jer na moru jesmo, inhalator elektricni imam , imam fiziolosku i imam sad to etericno, plivamo u jesto vjezbi disanja i to ce biti ukupno 5 tjedana mora.
Sent from my iPad using Tapatalk
Slobodno stavi 3ml fizioloske i dvije kapi. Jake su kapi. Probaj. Vidjet ces kako miriseeee
frendica koja je bila do pred dana u crikvi ipak nije kupila kapi( kao ne prodaje se tak su joj rekli) ak neko ide toplo se preporučam za koju flašku
inačemi došli doma, a klinac jučer počeo kašljati, putem iskašljal dosta, videćemo kak će bit nastavak
Ja nazalost neidem vise ove godine. Ali da, treba imat nastup i pricu ovak kak sam napisala. Zmislit da su ti tsm rekli, al navodno ih ima u spreju. Mislim da sam napisala gore negdje.
Kupi sprej onaj jelena, to su mi rekli da kupim ak mi nebudu prodali jer je to kao to . Mislim da par str prije sam napisala, aqua maris sa smiljem il tak nekak
cure, da li na tim kapima piše sastav ili znate možda koja eterična ulja inače koriste za inhalaciju astmaša? Ja doma imam hrpe eu, ali me strah koristiti kod K jer sam na nekoliko mjesta čitala da su inhalacije eu kontraproduktivne kod problema bronhitisa/astme.
Vidim da pričate o aquamaris refresh. U njemu ima hidrolat smilja i lavande pa analogijom bi moglo ići i kap eteričnog ulja smilja i lavande, ali ako znate koja ulja koriste baš na tim terapijama, puno bi pomogle![]()
Nisu htjeli reci . A jedna mama je tak rekla. Da je sastav i miris isti kao u tom refresu. Ja inace koristim eusin ili apipol kapi u el inhalatoru.
eusin koriste i na lošinju ( moj mali nije bio na tome)
mi doma koristimo mirtu ( to mi je dr. Z iz cikve reko)
Kako su vam klinci? Mi ponovo na moru; oboje neku virozu skupili prije dolaska. Mala je na smanjenoj terapiji. Puno pliva cisti joj se nos i ok je. Mali se gusio cim smo dosli. Sad zrelo kaslje i jos balavi. Nisam mu smanjila terapiju po naputku![]()
Mi standardno, odbrojavamo do mora. Veliki se skidaju sa flixa na moru, vracam ih na terapiju 2-3 dana prije povratka, najmanji ostaje na melarthu i flixu cijelo vrijeme.
Mi ok, i dalje smo do petka na moru , kod zd. Al sam nosila inhalator pa ih dvaki dan inhaliram kao da su u ck na lijecenju etericnim i f.o. A kad dodemo u petak dodat cu i morsku vodu tj hipertonicnu od marimara u inhalacije .
Dok je moje dijete na moru, ja ni ne znam da imam astmatičara. Njemu je tamo super i tako je bilo od prve godine - odgovara mu klima, za razliku od kontinenta.
Jednom je rekao da bi se volio odseliti i živjeti negdje na obali. Kad bolje razmislim, to dugoročno uopće ne bi bilo loše. Nedajmubog goreg zla nego da živi negdje na obali.
Ovo me bas nasmijalo. Iskreno i ja razmisljam o tome. Kolegica mi masu puta pricala kako je rodom iz Karlovca ali brat joj je bio toliko bol da su roditelji odlucili preseliti na more. Odselili fakat u Rijeku i dijete sad cca 30i kusur doso sebi. Moji su ove g svo troje katastrofa. Najstarijoj se vratila mandula pa idemo to rijesiti cim.prije
Joj to se i mom najstarijem desilo, vratila se u niti godinu dana![]()
Starijima more puno puno pomaze, za najmanjeg cemo vidjeti, on je prosle godine nakon mora tek drugu opstrukciju dobio i onda je tek krenulo redovito.
Mi smo isto super. Dok su bile male imali smo problem dolaska odlaska tj promjene klime, al sad ni to.
Vidim, tema miruje. To je dobar znak, valjda su dječica ( kuc-kuc) zdrava. Moje maleni ipak opet na ventolinu, nakon puna četiri mjeseca mira i tišine(bez groznog zvuka kašlja), ali...prekinuli smo na kratko terapiju , naivno sam mislila pa vrijeme je stabilno, dosta dr. i preporučuje stanku tokom ljeta, ali eto, izgleda da to ne vrijedi za nas.
Evo samo da updateam našu situaciju.... još uvijek bez ikakvih naznaka kašlja-kao da ga nikad nije niti bilo. Ali nama je i prošlo ljeto bilo super, tek poslije prve viroze je krenulo - tako da se bojim jeseni. Svakako pod kraj mjeseca krećem sa kinderimunom da ojačamo imunitet i nadam se da se kašalj neće vratiti.
Svima želim mirno ljeto, jesen pa i zimu![]()
kaJ Jje to????
to kaj nitko ne piše ne zači da su deca ok
nek da nastavim moj najstariji imo upalu limfa na bradi kad smo bili na Lošinju ( oko 23.6), to nekak skemijali, prošlo, prestao šmrkat ( dobio rinolan i udarne doze Ca), pa mi ošli doma, veći klinci ostali još tjedna dana na moru u kampu ( znači 4 tj. mora u kontinuitetu), došli klinci doma, pa mi skupa otišli na 2 tjedna na more, i sad pred zadnji dan on opet šmrkav, opet limfači, danas mi prekipilo i odvela ga opet doktoru, pa idemo na briseve, nosa i grla.
Klinka koja je na Lošinju tjedan dana iza njega pokupila upalu uha, mora kod otorinca, tak da mi je veselo ljeto, a imamo još pregleda koje trebamo odraditi do škole.
http://www.wolz.de/en/products/stren...n-dr-wolz.html - dobro je odreagirao na njega.
veselo ti ljeto dakle![]()
je kad mi može bit
a gdi to nabavljaš tu, vani e-nešto???? kolko para?
Ma ima kod nas u bolje opremljenim apotekama .... nije baš jeftino-oko 200 kn je ali mi potraje skoro 2 mjeseca. Piše u uputstvima manja djeca 2 mjerice a iznad 7 god i odrasli 3 mjerice.. ja sam njemu(7,5 god) davala 2 mjerice a i ponekad sam mu zaboravila dati pa nam je potrajalo i 2 mjeseca. To je prašak koji možeš razmutiti u nečemu(ima okus na cedevitu malo) ali kako je praškast i ne otopi se baš do kraja ostanu ona sitna zrnca koja moj ne voli pa mu najbolje paše u u jogurt da se umješa ili acidofil.
baš me zanima ima li kakvi sastav na tegli?
kaj ima od alergena mlijeko i kvasc, kaj još?
Ima.Bude deklaracija zaljepljena na flašici sa detaljnim popisom sastava.
ajde slikni pa stavi ili tu ili mi pp-aj
e nemam sad, bacila sam prošlu bočicu a novu se tek spremam kupiti. Kad kupim-šaljem..
Mislm da sam pričala o ovome s liječnikom, ako se dobro sjećam, nije niti to rješenje jer bi svako par desetljeća trebalo napraviti novu seobu - moguće bi razvio bi alergiju na alergene na moru. Ljeto je lakše (mojoj) već i zbog toga što su sve djeca općenito zdravija, nema tog boravka u zatvorenome, grijanome... Zagrljaj svima kojima su dječica lošija, nije niti mojoj baš tako da ful zaboravim da bolest ima, ali je ljeti zaista puno lakše.
Mi smo tak tak. Najstariji kuc kuc na moru, skunut sa terapije. Curica kasljuca. Njima dvoje lagano buknuo tu ad?! Inace su na moru super. Najmanji je tek dosao jer je u ponedjeljak izasao iz bolnice. Tako da cemo vidjeti. Nadam se da ce im goditi more.
Trudimo se sto viseSada samo da pomogne. Malena i dalje isto, nadam se da je to samo ona fora da bukne na pocetku pa je kasnije mir. Desilo mi se sa starijim to. Maleni je kuc kuc. Trenutno se nadam da necemo imati sokova barem neko vrijeme.
kakvu imaš kremu za ad?
se mali nakupava?
Kao stalnu njegu eucerin. Za ekceme elidel, a ako bas bukne nes od kortica. Obzirom da ovi ekcemi nisu prestrasni rjesavamo oblozima i eucerinom (srecom jer je jako sunce i sve a znam da ne smije sa njima na sunce). Zbunilo me samo sto je njoj koza savrsena inace na moru, al eto. Ona je trajno na aeriusu, skidanje nije bas slavno proslo.
Maleni se okupa i onda sjedi i brcka se u plicaku, voli se kupati srecom, nadam se da ce mu pomoci jer ono je stvarno koma. I da ce stati vise sa nizanjem dijagnoza :grr:
Posljednje uređivanje od jaffa : 15.08.2015. at 14:52
Joj jaffa nije tebi lakoi jos sve puta tri ! Ja mislim da bi ja vec odavno ispalila na zivce..
Drzim fige da svima krene na bolje...
Ma vjerujem da bude bilo bolje. Ali da bas sve dijagnoze moraju ici x3 tome se nisam nadala. Sta ti je genetika...
Eucerin smo dobili kao testni u skolici atopije u fazi kada vise nisam znala sta da kupim jer nis ne pomaze nes puno. I eto, pokazala se okA od kupki balmadol. Decki su manje zahtjevni, starijem pase i obican emolijens iz Zg ljekarne ali njima je i stanje sa kozom puno blaze.
Pozdrav, je li tko primijetio ona upozorenja o algi koja se pojavila (zasad) na sjevernom Jadranu kod nas - to jest, kod nas nema sustava praćenja, a slučajno su je primijetili na Sjev. Jadranu, navodno ne voli šljunčane i pjeskovite plaže, i savjetuje se, za astmatičare, da se, ako je primijete, drže 20 m podalje od obale?
http://www.irb.hr/Izdvojene-novosti/...adranske-obale
Crikva-ekipa, kakvo je stanje, je li to netko prati, je li se pojavilo? Navodno je primijećena na Krku.
Posljednje uređivanje od ina33 : 20.08.2015. at 12:11
Po ovome pak taj cvat uskoro završava:
http://net.hr/danas/hrvatska/diljem-...g-opasne-alge/
Curke ne mogu naći onaj post a ni u magli se ne sjećam koja je nabavila one male chamber komorice koje stanu u džep...moze pomoć. tražim nešto mići malome za školu.
Najmanja koju ja znam je ova zatu dob https://www.google.hr/url?sa=i&rct=j...41966184944359
ako na to mislis? Ima i verzija sa maskom.
Ovih ima u ljekarnama, ak se dobro sjecam sa maskom je cca 170kn
Bas sam nasla pocket chamber al sve Amerika
Imaš pod nazivom aerochamber ili optichamber.
Moj sin je veliki pa to ne treba, ali moglo se na Srebrnjaku nabaviti, ne znam kako je sada.
je ima na srebrnjaku ali to kaj ima lunahor je puo manje od tog na srebrnjaku
Aerochamber je mali, džepni, a babyhaler je onaj veliki.