Pokazuje rezultate 1 do 50 od 2608

Tema: bronhiticari, astmasi, sinusasi - kako je? 4. dio

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    tanja37 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2013

Početno

Moj je imao dva puta laringitis, prvi put smo otišli na srebrnjak po noći i tamo je inhaliran pulmicort + infektokrupp. Tražila sam pedicu pulmicort na recept, tako da smo drugi put prošli bez doktora. Odmah cim sam čula znakove sam ga inhalirala i nije se pojačalo. To je bilo kad je imao 9 mjeseci, sad ima 11i respule čekaju u ormaru...

mašnica avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

Hvala Bogu nismo se neko vrijeme javljali...

Neki dan sam si ispisala sve datume kad mi je maleni bio na ventolinu, pa evo i vama izvještaj:

1.1. (tjedan dana hospitalizacija)
    10.2. (tjedan dana hospitalizacija)
    19.5.
    11.8.
    15.10. (tjedan dana hospitalizacija)
    12.11.
    18.12.

Od 11.11. pijemo redovito ulje crnog kima
    Od 8.12. smo krenuli u slanu sobu, odradili 10+3 terapije gratis, 2x tjedno.

Cure moje ja mislim da je nama i ulje i slana počelo djelovati, ove krizne dan, hladne, vlažne, vjetrovite, on je meni super!
    Inače je kašalj i nos curio konstantno recimo 10 i 11.mj.
    Sad ništa, ni mlađi ni stariji.

Bit' ću nekako hrabra pa ćemo ga od 1.3. upisati u vrtić. Nadam se da bude bezbolno, drž' te fige, javim se.

Žena u slanoj nam je rekla da će se tek sada početi djelovati kako treba slana i da će ga "držati" duže vrijeme. U 5. ili 6.mj. nam je preporučila jedan dolazak a onda najesen pred zimu opet cijeli paket.

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj mašnica prvotno napisa Vidi poruku
    Hvala Bogu nismo se neko vrijeme javljali...

Neki dan sam si ispisala sve datume kad mi je maleni bio na ventolinu, pa evo i vama izvještaj:

1.1. (tjedan dana hospitalizacija)
    10.2. (tjedan dana hospitalizacija)
    19.5.
    11.8.
    15.10. (tjedan dana hospitalizacija)
    12.11.
    18.12.

Od 11.11. pijemo redovito ulje crnog kima
    Od 8.12. smo krenuli u slanu sobu, odradili 10+3 terapije gratis, 2x tjedno.

Cure moje ja mislim da je nama i ulje i slana počelo djelovati, ove krizne dan, hladne, vlažne, vjetrovite, on je meni super!
    Inače je kašalj i nos curio konstantno recimo 10 i 11.mj.
    Sad ništa, ni mlađi ni stariji.

Bit' ću nekako hrabra pa ćemo ga od 1.3. upisati u vrtić. Nadam se da bude bezbolno, drž' te fige, javim se.

Žena u slanoj nam je rekla da će se tek sada početi djelovati kako treba slana i da će ga "držati" duže vrijeme. U 5. ili 6.mj. nam je preporučila jedan dolazak a onda najesen pred zimu opet cijeli paket.
    Bravo!

I mi imamo slično iskustvo sa slanom sobom (redovito 1x tjedno već godinama, po potrebi paket na početku sezone) i crnim kimom (po potrebi).

Sretno s vrtićem! Moj E. je izgurao vrtić od prve godine do škole, unatoč astmi i alergijama.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •