Htjela si nešto reći![]()
Htjela si nešto reći![]()
Htjela sam reći "Tonko Bonko". Teddy zna. Moja patnja. Neće prodati. Nije htjela niti dok je Hrvoje još stao u njih.
(Ne znam koji smajlić upotrijebiti.)
Znam, zato sam to i napisalaAmalthea prvotno napisa
![]()
Cure,![]()
Amalthea, još jedno malo i svaka će ti darovati po jednog TB za bebicu, ja sigurna!
A gdje je onaj dodatak iz potpisa?
Kakva je situacija kod vaših malih bebica? Kod nas je sa svakom pelenom sve bolje. Samo treba malo stegnuti, ali mu se onda zacrveni oko nogica... :/ Ne znam da li onda prejako stegnem ili je još malo osjetljiv... Kože mu je mjestimično još crvenkasta i čisti se....
Jannocka ne stezi. Nije dobro ni za penis, ni za kraljeznicu, ni za probavu.
Platnene bi trebale izmedu ostalog takoder biti put u bezpelenastvo, ako sam zelje nekih iz foruma platnenih dobro razumjela?
samaritanka, nekima je platnena pelena ipak samo pelena, puno zdravija i ljepsa, ali jos uvijek samo pelena.![]()
Cure, mislim da curenje moze biti posljedica loseg tajminga sto se presvlacenja tice. Predlazem vam da procitate postove na Od rodjenja bez pelena, ne zato da biste se odrekle svojih krasnih pelenica nego da skuzite da bebe pisaju cesce nego sto mislite. I vjerojatno pisaju u nekim sasvim drugim trenucima od pretpostavljenih.
Meni je problem što on odspava i po tri sata u komadu preko dana.... Onda zna biti itekako mokar....
Fora je u tome sto ga vjerojatno i uspavas mokrog.
Pokusaj, ako ide, kad podrigne (ako podriguje) i zaspe pa se prvi put promeskolji, tada promijeniti pelenu. Pa ga vrati na spavanje. Ako ide.
Janoccka, problem je sto posto sa zaštitnim gaćicama (ako ne stavljaš od flisa pelene, to je onda druga pjesma) negdje ti malo proviri... pa nemoguće da je K. znao biti suh u jednoj peleni po 14h a tvoj bebač bude mokar nakon tri sata... Razmisli o većim zaštitnim gaćicama
S većim zaštitnim je još gore... :/
A izgleda da je neki popišanko - ima faze kada češće mokri, malo ga pratim kada je gol.... Neko jutro me popišao i kroz pampersicu. Nema šanse da ga noću ne presvlačim...