gle, ne mogu reći da je lagano početi, a i ovi Uskršnji praznici su me totalno izbacili iz kolotečine.,
ali kad se ufuraš uopće nije teško. Ima puno puno jela koja su gluten-dairy-sugar free:
sva riba na sve načine, krumpir, riža, heljda, kukuruz, sve salate, svo voće, svo povrće, sve sjemenke (možeš jesti kokice, grickati
bademe, lešnjake, bučine sjemenke i sl.),
ako mi se baš jede tjestenina kupim onu bezglutensku (sad je ima svugdje, u DM-u imaš cijelo čudo svega " gluten i ostalo free"), ali nije da se baziram
na tome.
Masa klasičnih ili brzih ručkova su zapravo gluten-dairy-sugar free: domaća kokošja juhica (samo riža umjesto rezanaca), pečeno pile s povrćem,
razna rižota, saftovi, juhe od povrća.
A da ne kažem da ovako dobiješ poticaj da otkrivaš i neke nove još zdravije recepte tipa:
Sarmice od kelja (punjene smeđom rižom, celerom, mrkvom) isl.
Razlika je jedino što tamo gdje se inače stavi brašno ja stavim heljdino ili kukuruzno.
kad gledam s ove strane zapravo mi se čini da većina ljudi koja se nastoji zdravo hraniti i brinuti što stavlja u sebe zapravo se ionako približi ovom režimu.