Stranica 15 od 23 PrviPrvi ... 51314151617 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 701 do 750 od 1119

Tema: Odbrojavanje 4/14................... by stork

nivesa avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Vikki a moja m jos juver skoro pa stala.. Hmmm.....

Viki88 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2013

Početno

Da ma totalno sam deprimirana u zadnje vrijeme apsolutno nista ne ide kako treba!

Sreća_83 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2013

Početno

Malo sam se igrala s FF-om...

KrisZg avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2013

Početno

Zapravo i ne samo da vidis dal je na pravom mjestu.

Ok u prosloj nisi skuzila do 16tt.Sada si saznala odmah, postoje krvne pretrage koje trebas obaviti do 12tt, pregledati urin, stitnjacu koja je iznimno vazna...ne mislim nikaj lose ali ako je sve ok, ne gubis nista, dapace dobivas a sto ako nije?Nije uzalud da ti svugdje pise, nakon pozitivnog testa dogovorite prenatalni pregled.

Stork

Sreća_83 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2013

Početno

Ja sam u 1. T otišla na prvi pregled u 10 tt, heh jer me nije htjela ranije naručiti, Gin je bila krcata.

Sreća_83 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2013

Početno

Evo malo razbribrige, da se malo rasteretite, ne mislite na folikule, M., T., simptome...

Zašto bebe noću plaču, a nisu gladne?!

Evolucijski biolog David Haig s američkog sveučilišta Harvard nedavno je iznio hipotezu koja će mladim roditeljima pomoći da shvate zbog čega njihovo čedo usred noći gorko plače, a pritom nije gladno.

Znanstvenik tvrdi da, iscrpljujući majku, beba nesvjesno nastoji spriječiti majčinu ovulaciju i potencijalno začeće brata ili sestre. Usto, noćnim hranjenjem, odnosno dojenjem bebe produljuju fazu majčina neplodnog razdoblja koje uslijedi nakon poroda, piše profesor Haig u listu Evolution, Medicine and Public Health. Noćna buđenja češća su tijekom druge polovine prve djetetove godine života te tijekom razdoblja njegova dojenja.

Iako zvuči pomalo neuvjerljivo, za ovakav zaključak postoji logična pretpostavka, tvrdi Haig dodajući da je takvo ponašanje djeteta evolucijski uvjetovano. Naime, u razdobljima koja su nekad bila česta i tijekom kojih su vladali glad ili zarazne bolesti, izgledi beba da prežive bili su veći ukoliko su razmaci između rođenja djece bili veći. Na majčinu iscrpljenost može se gledati kao na sastavni dio djetetove "strategije" da poveća vrijeme do sljedećeg poroda, tvrdi Haig.

Antropologinja Holly Dunsworth sa sveučilišta Rhode Island priznaje da je Haigovo gledište zanimljivo, ali da definitivno "nije jedino". Haigovo istraživanje, kaže Dunsworth, ne uzima u obzir sve dobre strane dojenja tijekom noći kojim dijete ne prima samo hranu, već i majčinu ljubav i toplinu. Iz ove perspektive, dječji plač i hranjenje tijekom noći više izgledaju kao međusobna suradnja nego kao nekakav konflikt, smatra Dunsworth. (Hina)

nivesa avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Haha! Vrlo zanimljivo! A kazu da bebaci nis ne znaju! Mali prefriganci!
    Vikki potpuno te shvacam, mislim da nam svima dode perid u zivotu kad nam nista ne ide kako treba.. Ali nakon toga se sve nekako samo slaze...polako ali ide na bolje. Nakon sto sam izgubila svog andela godinu i pol sam se borila sa raznim upalama bakterijama pa i operacijom i tresla se od straha do 11 mj 2013. da li ce mi odrezat vrat maternice ili ne, samim tim i da li cu ikad vise moc bit trudna. Nakon tog papa testa u 11mj sve se pocelo samo slagat..polako ali ide na bolje..nemoj samo odustat i mislit na te lose stvari, probaj se sjetit i najljepsih trenutaka , bit ce ti lakse!

Datum pristupanja
    Jan 2014

Početno

Citiraj KrisZg prvotno napisa Vidi poruku
    Zapravo i ne samo da vidis dal je na pravom mjestu.

Ok u prosloj nisi skuzila do 16tt.Sada si saznala odmah, postoje krvne pretrage koje trebas obaviti do 12tt, pregledati urin, stitnjacu koja je iznimno vazna...ne mislim nikaj lose ali ako je sve ok, ne gubis nista, dapace dobivas a sto ako nije?Nije uzalud da ti svugdje pise, nakon pozitivnog testa dogovorite prenatalni pregled.

Stork
    Nije u prošloj, nego u pretprošloj. U prošloj sam letila na 5+3 pa je gin rekao da sumnna na vm jer nema eo, pa sam zgubila 5 tona živaca da bi kod privat sve bilo ok. I završi u 17.tt nesretnim slučajem, phd pokazao zdrav plod. Tak da nema garancije. A KS nedavno super, štitnjaču nikad nisam kontrolirala nit mi je itko ikad posumnjao da bi zbog nečeg trebala. Kombinirani i amnio i onak ne mislim raditi jer što mi je Bog dao, to prihvaćam. Pa sad koliko god nekom čudno, al mm i ja smo tak odlučili.

Yummy_mummy avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

Jako zanimljiva hipoteza. Moja je plakala cijelu noc, a ponekad nije zeljela ciku nego samo urlati. Razmiljala sam kako micici mijaucu i psici cvile a da pritom njihove mame ne umiru od brige i pokusala sam u tim trenutcima zamisliti da ona jednostavno "mijauce" , ako nije bila gladna, niti zedna, niti bolesna, niti ukakana, a derala se, samo sam ju zagrlila i nastojala zaspati uz njezino urlanje. Na kraju bi ona prestala urlati nakon kojih 15-20 minuta i zaspala. Pa je nakon toga i majka mogla sklopiti umorne oci :D

Citiraj Sreća_83 prvotno napisa Vidi poruku
    Evo malo razbribrige, da se malo rasteretite, ne mislite na folikule, M., T., simptome...

Zašto bebe noću plaču, a nisu gladne?!

Evolucijski biolog David Haig s američkog sveučilišta Harvard nedavno je iznio hipotezu koja će mladim roditeljima pomoći da shvate zbog čega njihovo čedo usred noći gorko plače, a pritom nije gladno.

Znanstvenik tvrdi da, iscrpljujući majku, beba nesvjesno nastoji spriječiti majčinu ovulaciju i potencijalno začeće brata ili sestre. Usto, noćnim hranjenjem, odnosno dojenjem bebe produljuju fazu majčina neplodnog razdoblja koje uslijedi nakon poroda, piše profesor Haig u listu Evolution, Medicine and Public Health. Noćna buđenja češća su tijekom druge polovine prve djetetove godine života te tijekom razdoblja njegova dojenja.

Iako zvuči pomalo neuvjerljivo, za ovakav zaključak postoji logična pretpostavka, tvrdi Haig dodajući da je takvo ponašanje djeteta evolucijski uvjetovano. Naime, u razdobljima koja su nekad bila česta i tijekom kojih su vladali glad ili zarazne bolesti, izgledi beba da prežive bili su veći ukoliko su razmaci između rođenja djece bili veći. Na majčinu iscrpljenost može se gledati kao na sastavni dio djetetove "strategije" da poveća vrijeme do sljedećeg poroda, tvrdi Haig.

Antropologinja Holly Dunsworth sa sveučilišta Rhode Island priznaje da je Haigovo gledište zanimljivo, ali da definitivno "nije jedino". Haigovo istraživanje, kaže Dunsworth, ne uzima u obzir sve dobre strane dojenja tijekom noći kojim dijete ne prima samo hranu, već i majčinu ljubav i toplinu. Iz ove perspektive, dječji plač i hranjenje tijekom noći više izgledaju kao međusobna suradnja nego kao nekakav konflikt, smatra Dunsworth. (Hina)

žužy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Žao mi je Viki kaj je tak ispalo
    Al dobro za pretrage..i držim fige da nalazi budu uredni i da je ovo samo bila slučajna nereakcija na stimul.
    U prošlom postupku moj desni jajnik nije uopče reagiral,dr rekao da kao da ga nemam.Ja se usrala..al uvjerena sam da je to bio samo izolirani slučaj.Drž se koka!

Tu sam Srećo
    Curke moje,ja vam od danas čuvam,mazim i pazim jednog malog smrzlića

Asper avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2014

Početno

Pozdrav svima, bili na UZV, sve proslo super, bebica lijepo napreduje

žužy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Asper

Asper avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2014

Početno

hvala Zuzy

KrisZg avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2013

Početno

Citiraj stork prvotno napisa Vidi poruku
    Nije u prošloj, nego u pretprošloj. U prošloj sam letila na 5+3 pa je gin rekao da sumnna na vm jer nema eo, pa sam zgubila 5 tona živaca da bi kod privat sve bilo ok. I završi u 17.tt nesretnim slučajem, phd pokazao zdrav plod. Tak da nema garancije. A KS nedavno super, štitnjaču nikad nisam kontrolirala nit mi je itko ikad posumnjao da bi zbog nečeg trebala. Kombinirani i amnio i onak ne mislim raditi jer što mi je Bog dao, to prihvaćam. Pa sad koliko god nekom čudno, al mm i ja smo tak odlučili.
    Ja sam taman se spremala potpisati kod svoje ginicke da mi ne idemo na kombinirani i ona mi objasnjava i ja legnem na stol, napravi uzv i opaaaa...nismo ni stigli do kombiniranoga.2 zdrave djece i 2 savrsene trudnoce.Ja zdrava, on zdrav.Nisam ni ja tsh do trudnoce, ona navodno moze podivljati i tsh se povisi naglo.Sada prije T mi je bio 3,5 pa opet moram kontrolirati svaka 4 tj. i uzimati terapiju a nije cak bio niti povisen.5+3 jest rano ali 7tt nije. Necu ti ja sada pametovati i postujem tvoj izbor, cak ga i razumijem jer sam i sama tako izabrala.Stork

Žužy pazi ti tog malog smrzlica~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ima da se ufati posteno!!

KrisZg avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2013

Početno

Citiraj Asper prvotno napisa Vidi poruku
    Pozdrav svima, bili na UZV, sve proslo super, bebica lijepo napreduje
    Aspeeeer ajmo mjerice koliko je veliki... Nish ne govoris

Ja prespavala gotovo citav dan...tko je za kavu neka se posluzi

Majuška avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Asper, divno

Žužy.....sve znaš...!

Asper avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2014

Početno

Citiraj KrisZg prvotno napisa Vidi poruku
    Aspeeeer ajmo mjerice koliko je veliki... Nish ne govoris

Ja prespavala gotovo citav dan...tko je za kavu neka se posluzi
    BPD 34, Femur 16

KrisZg avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2013

Početno

A jes opsirnaaaa

nivesa avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Asper Zuzy
    Malo pitanjce, pisnula ja jednu lh, onak cisto iz znatizelje, i pojave se dvije crtice??? Kaj je moguce da trakica ne valja ili da ja stvarno imsm O na 5 dc?

Sandra1971 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

Nivesa sve je moguće... Meni je O varirala od 6-18 DC... Ove na 6-7 DC su bile dok sam jos bila u MPO...jednom sam išla na pregled kod ginekologicu bio mi je 18 DC i rekla je da ce tek biti... Svaki put su mi i lh trakice tako pokazale. Svaki nam je ciklus različit tako da je sve moguće. Svima ~~~~~~ pogotovo našim trudnicama i našoj Zuzy i smrzlicu!

Sandra1971 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

Nivesa, koliko su ti inače ciklusi?

Sreća_83 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2013

Početno

Jutrooooo!

Evo kavice!!!

Napokon, nakon 1o dana sam se naspavala.... Nisam imala lagani san, nisam se vrtila, nisam se dizala u 2:45 svaku noć da idem na wc.... jer nisam pila 2 dcl čaja prije spavanja, mislim da je zato..

bubicazubica avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2014

Početno

jutar svima...srećice-hvala na kavi!!
    žužy-sretno ,sretno i čuvaj tog smrzlića....pazi ga i mazi i neka bude sve kako treba bit!!!!!!!
    Asper-super,i neka dalje raste i napreduje!!!!!!!
    ...tatalno sam koma....moja temp.pada ...barem mislim...jučer na pregledu sve ok,i iznad očekivanja kako je rekla dr.jer prije 6 mj.u kakvom sam stanju došla kod nje...s komplikacijama i svačim...iznenađena je u kakvom su mi stanju i jajnici(ovulacija je bila na desnom)...i zalihe jajnih stanica su mi jako dobre(s obzirom na svoju dob)...nemam nikakvih cistica mioma,maternica ono san snova...jedino lijevi jajnik se ne vidi baš dobro,postoji nešto i na njemu...ali... mi je crijevo bilo malo prepuno,mada sam ujutro(moram se dobro očistit pa onda dugi tjedan doć samo na vag.ult)...a na dsenom se vide tri folikula...ali...za nešto konkretno još reć...je ipak puno prerano,a i sluznica je zadebljana samo 6 mm(a za neko tumačenje t.treba bit 8)...
    ...nisam išla vadit betu,jednostavno bit će što bude...
    srećice...od noćnog dizanja,ja poludim..taman se ušušakm u toplo...a onda pritisak...i pokušavam kako si i sama rekla izbjegavati od 8 na dalje navečer,popiti puno mojeg čaja(vrkute)...a spavat idem ko kokoš...i dižem se s njima

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Nivesa, koliki je tvoj LH?
    Moj je jako visok jer imam pcos pa su mi trakice uvijek skoro pozitivne ili pozitivne. Inace - ponovimo jos jednom - pozitivan test je ako je testna linija jednaka kontrolnoj ili tamnija od kontrolne.

bubicazubica avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2014

Početno

potpisujem sve što si napisala...
    viki...a i mi ostale-ne predajemo se tako lako...!!!!!!
    Citiraj nivesa prvotno napisa Vidi poruku
    Haha! Vrlo zanimljivo! A kazu da bebaci nis ne znaju! Mali prefriganci!
    Vikki potpuno te shvacam, mislim da nam svima dode perid u zivotu kad nam nista ne ide kako treba.. Ali nakon toga se sve nekako samo slaze...polako ali ide na bolje. Nakon sto sam izgubila svog andela godinu i pol sam se borila sa raznim upalama bakterijama pa i operacijom i tresla se od straha do 11 mj 2013. da li ce mi odrezat vrat maternice ili ne, samim tim i da li cu ikad vise moc bit trudna. Nakon tog papa testa u 11mj sve se pocelo samo slagat..polako ali ide na bolje..nemoj samo odustat i mislit na te lose stvari, probaj se sjetit i najljepsih trenutaka , bit ce ti lakse!

bubicazubica avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2014

Početno

..ja tek nakon tjedan i pol što sam saznala...u 7+1 tj.
    Ja sam u 1. T otišla na prvi pregled u 10 tt, heh jer me nije htjela ranije naručiti, Gin je bila krcata.

bubicazubica avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2014

Početno

ne moj dati da te depra dotuče...sve mi imamo loše,grozne dane,kad nam ne ide ništa kako smo planirali...a toliko smo to željeli...ali onda baš vragu..sve se otkotrlja nizbrdo...pa niz još jedno...
    ...jer koliko god puta da padnemo,uvijek ćemo se uzdići nakon toga,i postati snažnije...istina nije nimalo lako...ali možemo mi to!!!
    zato draga viki...glavu gore i samo pozitivno razmišljati!!!
    ...svakom od nas će se jednom kockice posložit onako kad za to bude vrijeme!!!
    Citiraj Viki88 prvotno napisa Vidi poruku
    Da ma totalno sam deprimirana u zadnje vrijeme apsolutno nista ne ide kako treba!

tigrić avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2013

Početno

joj, jutro svima...moj dan je sav započeo naopako...skoro zaspala na posao, jurila naglavačke, robu koju sam si propremila bila mi katastrofa , nisam stigla promijeniti, pukla mi čarapa, jurila na posao,bljak, bljak, bljak.
    ali dobro, posao sinoć obavljen, pola veša popeglano, danas ću drugu polovicu jer treba opet ostati budan!
    danas moram po ovul.testiće jer ih nemam više. i nikako da odem po taj čaj..idem pod pauzom na plac pa možda tamo nađem....

bubicazubica avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2014

Početno

...valjda je to neki znak!!!

tigrić avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2013

Početno

pozitivan znak, jel? držat ću se toga!

Sreća_83 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2013

Početno

lista za 17.04.2014.
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~

(ne)čekalice:

sankris ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 40 dc
    esperansa ~~~~~~~~~~~~~~~~ 34 dc
    crna_ovčica ~~~~~~~~~~~~~~~ 32 dc
    vatra86 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 24 dc

odbrojavalice:

tayla ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 24 dc
    bubicazubica ~~~~~~~~~~~~~~~~ 23 dc
    hellokitty ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 23 dc
    viki88 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 20 dc
    šiškica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 20 dc
    kudri ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 20 dc
    emily_zg ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 18 dc
    sreća_83 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 16 dc
    kadulja ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 15 dc
    techna ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 14 dc
    yummy_mummy ~~~~~~~~~~~~~ 11 dc
    ivchica30 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 10 dc
    tigrić ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 10 dc
    lorelai ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 11 dc
    nivesa ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 6 dc
    vucica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 6 dc
    mami ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 3 dc

Sreća_83 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2013

Početno

Vatra, dobrodošla među ljubičice ljubičaste!

Esperansa i ovčica
    , vrijeme je da nam date neki report svog stanja, ne?

Sutra gore ide i naša Tayla!

Žužy, sretno ti bilo!

bubicazubica avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2014

Početno

da molim gornji dom da se oglasi izvješćem
    Vatra, dobrodošla među ljubičice ljubičaste!

Esperansa i ovčica
    , vrijeme je da nam date neki report svog stanja, ne?

Sutra gore ide i naša Tayla!

Žužy, sretno ti bilo!

tigrić avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2013

Početno

10 DC jei jei jei, idemo, pomičemo se!!

ivchica30 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2014

Početno

Zuzi moja cuvaj se i

Sreća_83 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2013

Početno

Nešto sam pogriješila na listi, ispravit ću to.
    Posljednje uređivanje od Sreća_83 : 17.04.2014. at 09:09

Tayla avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2013

Početno

Sutra sam i ja ljubičica, samo da ne bude kratko.. ja uvijek budem kratko gore jer su mi ciklusi kratki.

ŽUŽY držim fige i na rukama i na nogama...

Inače od jučer imam nekakav čudan, čudan osjećaj oko jajnika.. nisu grčevi, al neki pritisak. Da ne znam bolje, kladila bih se da ovuliram i to na oba jajnika

Sreća_83 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2013

Početno

lista za 17.04.2014.
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~

(ne)čekalice:

sankris ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 40 dc
    esperansa ~~~~~~~~~~~~~~~~ 34 dc
    crna_ovčica ~~~~~~~~~~~~~~~ 32 dc
    vatra86 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 25 dc

odbrojavalice:

tayla ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 24 dc
    bubicazubica ~~~~~~~~~~~~~~~~ 23 dc
    hellokitty ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 23 dc
    viki88 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 20 dc
    šiškica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 20 dc
    kudri ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 20 dc
    emily_zg ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 18 dc
    sreća_83 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 16 dc
    kadulja ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 15 dc
    techna ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 14 dc
    yummy_mummy ~~~~~~~~~~~~~ 11 dc
    ivchica30 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 10 dc
    tigrić ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 10 dc
    lorelai ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 9 dc
    nivesa ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 6 dc
    vucica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 6 dc
    mami ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 3 dc

Sreća_83 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2013

Početno

Imamo jako puno ponavljajućih dana ciklusa. Neki dan ciklusa su dupli, a neki trodupli!

žužy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Ola!
    Jao ala ste vrijedne od jutra,tipkate ko velike!
    Srećo,srčem tvoju kavicu,malo je zdena al bar mi bu krasan ten
    Več nam 16. dc...
    Fala vam svima na potpori ljubice moje

nivesa avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Sandra ciklusi su mi 29-37 dana, otprilike jer skoro nikad ne dovijem kak bi trebalo. Lh nisam dugo radila, trebla bi prekopat po starim papirima. Ali linije su bile iste boje, cak je ona druga bila mrvu tamnija. Zato sam malo zbunjena?!!? Ja sam za svaki slucaj to pokrila! Hehe ! Treba sve iskoristit

Sreća_83 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2013

Početno

žužy

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

nivesa testna (blize onom dijelu koji umaces u urin) je bila tamnija od kontrolne? ma neka je pokriveno

nivesa avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Da, a posto mi je to prva trakica ikad nis mi nije bilo jasno...doslo mi je da popisam svih 50!! Haha

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

po meni trakice imaju smisla samo za one kojima tesko padaju odnosi svaki drugi dan mislim da je redoviti keks bolji od ikakvog piskanja.

nivesa avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Onda mi fakat nisu trebale!

Sreća_83 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2013

Početno

Ja sam uzela LH trakice čisto da provjerim da li imam O. Pa i da upoznam svoje tijelo, ciklus. No, uglavnom za neku potvrdu. Sad kad imam potvrdu, ostaje muški faktor za srediti.

nivesa avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Zato sam ih i ja uzela, da vidim da li i kad imam O,ispada da imam.

Yummy_mummy avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

Pozdrav curke! Imam jedno pitanje za one koje se razumiju u iscjedke. Inace imam ovulaciju oko 12-13 dana. Tada se i testiram, i pozitivno je. Ipak, jucer sam imala jako sluzav, bezbojni i rastezljiv iscjedak. Negdje sam davno citala/cula, da je to zapravo znak ovulacije. Pisnula sam trakicu, bilo je negativno, ali trakice ionako ne detektiraju ovulaciju, nego najavljuju vrijeme prije. Za svaki slucaj sam skocila na muza, tek toliko. Samo me zanima, ako koja od vas zna da li je to bila ovulacija ili ne?

Sreća_83 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2013

Početno

Sad sam vidjela vani na autobusnoj stanici sjedi stari čovjek, kojih 75 godina, drži u ruci mali buket crvenih i rozih ruža plus bijelih margerita, zamotan u rozi papir. I pjeva "Samo jednom se ljubi...." Ma prizor na koji sam se nasmijala od srca.... Neviđeno!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •