Stranica 19 od 23 PrviPrvi ... 91718192021 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 901 do 950 od 1119

Tema: Odbrojavanje 4/14................... by stork

Tayla avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2013

Početno

Dobro jutro drage moje!

Nadam se da ste se lijepo obiteljski proveli za Uskrs.

Vučice, čestitam na položenom pismenom, vidjet ćeš da ćeš rasturiti i na usmenom.

Bubica nedavno sam i ja položila državni stručni, uh kakav je to stres.. ali opet nije bilo tako strašno na kraju. Držim ti fige!!

I... pišite mi 3 DC.....

bubicazubica avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2014

Početno

...sve ima svoje vrijeme i mjesto...i znam da će ti se uskoro sve posložiti kako treba!!!!!!!!!
    ...tu i tamo dopušteno ti je malo biti u depri...ali glavu gore,draga curo!!!!!!!!!nove pobjede čekaju!!!!!!!
    Citiraj nivesa prvotno napisa Vidi poruku
    Mislim da me od silne zelje lovi depresija...i od pomisli da se uskoro blizi godisnjica mom andelu...mozda jos nisam spremna pa mi dragi Bog neda da ostanem trudna...

bubicazubica avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2014

Početno

ah...žao mi je...
    ma draga,ja sam položila državni u 11 mj.(ubila sam se od učenja...mozak mi je prokuhao...a na kraju i sama što kažeš..nije u biti tako strašno..a i zavisi koja te skupina ispitivača zapadne...moja je bila super...
    ovaj sam isto trebala u to neko vrijeme kad i državni(usko je vezan samo za radno mjesto na kojem sam),ali nisu imali više termina do sad...ja sam htjela to sve u jednom komadu riješiti,dok mi je još mozak na turbini..ali sad ću morat ponovo pit lecitin....
    Citiraj Tayla prvotno napisa Vidi poruku
    Dobro jutro drage moje!

Nadam se da ste se lijepo obiteljski proveli za Uskrs.

Vučice, čestitam na položenom pismenom, vidjet ćeš da ćeš rasturiti i na usmenom.

Bubica nedavno sam i ja položila državni stručni, uh kakav je to stres.. ali opet nije bilo tako strašno na kraju. Držim ti fige!!

I... pišite mi 3 DC.....

bubicazubica avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2014

Početno

jutro........danas kad bi mogla i kad sam htjela spavat.....zvrndddddddddddddddddd..............ben ti telefon
    ...ste se odmorile za produženi vikend?fino napapale?
    bile u akciji?(hm da...bile ste bile...)...

bubicazubica avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2014

Početno

..potpisujem...a još je bilo vrijeme za samo bit doma i spavat..ubojita kombinacija
    Citiraj MAMI 2 prvotno napisa Vidi poruku
    Šta se tiče blagdana, hvala Bogu da je prošlo, ne znam šta mi je bilo ali ja nisam mogla stati jesti.

Kris ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da što prije prođu mučnine.

bubicazubica avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2014

Početno

uživaj na god!!!!!!!!!
    i ja sam još ovaj tjedan ...
    p.s. meni danas ,ma već od jučer,kao da ni nisam imala M...ništa...znači,od subote popodne,i nedjelja...trajale samo dan i pol???????
    Citiraj Sreća_83 prvotno napisa Vidi poruku
    Inače, na GO sam, hihihi ovaj tjedan....

Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Jutro cure...

Sreco pisi suta 2 DC... Uopce nemam osjecaj da je M stigla, nis me ne boli, i nije bilo nikakve najave da ce doci, super se osjecam... Valjda od proljeca se sve malo poremetilo...

Cure samo hrabro, evo vam malo pozitive ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Esperansa samo zovi gin da te naruci na UZV, a onda ce ti on sve objasniti kako dalje..

crna-ovčica avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2013

Početno

ojla
    Srećo uživaj na GO
    Tayla i Vatra
    ja sam trebala bit na godišnjem cijeli ovaj tjedan al na kraju ću biti samo u četvrtak i petak
    Posljednje uređivanje od crna-ovčica : 22.04.2014. at 08:05

Sreća_83 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2013

Početno

Tayla, znala sam da ćeš se javiti samo radnim danom Kada ti je 3 DC, danas ili sutra?

Vatra,

Ah, sad moram skinuti dvije ljubičice, šmrc...
    Posljednje uređivanje od Sreća_83 : 22.04.2014. at 08:08

tigrić avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2013

Početno

ej curke, evo i mene...kad sam doma ne stignem pisati pa sam bila van toka događanja!
    svim kojima je m došla šaljem zagrljaj...ja sam u čekanju ali nekako mi dan brzo lete, moram priznati!

bubicazubica avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2014

Početno

...žao mi je ...
    Citiraj vatra86 prvotno napisa Vidi poruku
    Jutro cure...

Sreco pisi suta 2 DC... Uopce nemam osjecaj da je M stigla, nis me ne boli, i nije bilo nikakve najave da ce doci, super se osjecam... Valjda od proljeca se sve malo poremetilo...

Cure samo hrabro, evo vam malo pozitive ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Esperansa samo zovi gin da te naruci na UZV, a onda ce ti on sve objasniti kako dalje..

Datum pristupanja
    Mar 2014

Početno

Citiraj Esperansa prvotno napisa Vidi poruku
    Konačno vam se opet javljam, bila sam na putu 10 dana i vidim bile ste vrijedne s postovima, nisam stigla sve ni pročitati...Želim vam svima Sretan Uskrs i javljam vam radosnu vijest da sam maloprije popiškila dugoočekivane DVIJE CRTICE testna crtica je svjetlija (uradila sam odmah i drugi i isti rezulatat) ali je vidljiva, muž je izvan sebe od dragosti, ja sam još u nevjerici i strahu...uspjeli smo nakon točno 1,5godina...osjećaj neopisiv
    esperansa čestitam! kako lijepa uskrsna čestitka.

a sada molimo tipseve: jeste li što radili drugačije nego u proteklih 1,5 god?
    Posljednje uređivanje od techna : 22.04.2014. at 09:27

nivesa avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Mm ne zeli doktoru, cak ni na spermiogram. Sad sam prepustena prirodi i spontanoj t...uzas ! Tek sad me panika lovi kaj ak se ne primi? Kaj ak ovo kaj ak ono! Meni bi trebao go u nekoj planini bez igdje ikog.

tigrić avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2013

Početno

Mm ne zeli doktoru, cak ni na spermiogram. Sad sam prepustena prirodi i spontanoj t...uzas ! Tek sad me panika lovi kaj ak se ne primi? Kaj ak ovo kaj ak ono! Meni bi trebao go u nekoj planini bez igdje ikog.
    joj ti muški su nevjerovatni....
    probaj još razgovarati sa njim, vjerovatno je to samo strah da će u njemu biti problem pa mu je teško nositi se sa tim....

Tayla avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2013

Početno

Srećo, danas je 3 DC, sutra piši 4 dc, možeš me danas ako hoćeš još držat u ljubičicama

Esperanza čestitam od srca, draga!!!!!

nivesa avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Kaj je najbolje ili najgore, mi vec znamo da sam ja problem. Od operacija pa na dalje... Al eto, ak nista bar sam ga uspjela nagovorit da poslje posla sjednemo i porazgovaramo konacno o svemu i da mi kaze cega se toliko boji. Ja se sad bojim jos vise.. Sta ako se boji da se ne ponovi prica od prije 2 god? Tog se i ja bojim ali spremna sam na sve za svoje djete, da konacno i mene netko zove MAMA!

Datum pristupanja
    Mar 2014

Početno

draga nivesa, nemoj se sekirati (još). znam da ti na uši već ide kad ti netko kaže da ako si već uspjela zatrudniti,
    imaš stvarno velike šanse uspjeti ponovno.
    a koliko sam uspjela vidjeti, ovaj stav kakav ima tvoj dragi nije rijedak u muškoj populaciji. što nama ženama naravno ide
    prepreviše na živce.

Opusti se, posveti se što više poboljšanju stanja svog organizma (zdrava prehrana, umjerena vježba, vitamini, minerali), puno odmora i relaksacije,
    a i dragome probaj podmetnuti što više zdrave hrane. neće biti naodmet.

Na forumu je svojevremeno kružio recept za neke kuglice (kolačiće) za poboljšanje spermiograma. trebalo bi to potražiti.
    uglavnom radilo se je o smjesi orašastih plodova, grožđica i sl.

nivesa avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Mislim ja da on ni ne shvaca koliko njegova sutnja ubija u pojam. Ne znam koja od vas je napisala da je.muzu rekla.da.je.ta sutnja emotivno mucenje, to mi je zvonilo u glavi danima. Danas sam i ja njemu to rekla, to ga je ocito malo pogodilo jer je odma rekao da nosam ja nista kriva ali da ce mi poslje posla.reci sve kaj ga muci! KONACNO! to pokusavam vec 3 godine izvuc iz njega, on je stvarno tip iz kojeg moras izvlacit, milimetar po milimetar, ko da cuva vojnu tajnu.

bubicazubica avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2014

Početno

žao mi je draga nivesa...ali većina muških se nosi s problemima na svoj način...kad smo došli doma drugi dan nakon kiretaže...jednostavno je samo šutio šutio..mislim,sve je napravio da mi bude ugodno,oboružao me hranom...ponašao se naoko normalno...ali vidjelo se da kuha,mada mi ništa nije rekao..a navečer smo se oko banalne stvari posvađali...razbio je laptop,ja sam mislila da će cijelu kuću demolirat...
    ali na kraju svega,plakao je,i rekao da se on drugačije ne zna nosit s problemima,i nikad se priča o svojim strahovima(u rijetkom trenucima)...tako da sam ja na kraju njega morala bodrit da ne poklekne
    znam da je i tvom muškarcu teško...koliko god tebi bilo još teže...jer uvijek nekako misle"ah,ja nisam dovoljno dobar..greška je u meni...što ako...itd.."...
    u vezi onog filma neki dan..što očekujete kad očekujete..tad sam baš bila dobila m...a ono nadala se,jako jako...da je možda ipak neću dobiti..i kad sam vidjela..počela sam tulit ko kišna godina...rekao je"što je sad...idemo dalje,zar ćemo se tako svaki mjesec oko toga botiti...nema plakanja..."..ali kad je počeo film...okrenuo se i upalio komp...
    nemoj sebe mučiti draga moja...one čarobne riječi"opusti se"...možda će sad zvučati standardno...ali samo pozitivno draga moja!!!!!!!
    vibramo svi skupa za sve nas!!!!!!!

bubicazubica avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2014

Početno

p.s.možda me neće bit jedno vrijeme....idem malo van grada u oazu mira...da mogu na miru učit...ali to ne znači da se ponekad neću javit preko moba i pratiti sve vaše postiće...
    želim vam ugodan nastavak dana!!!!!

kudri avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

curke, da se i ja javim malo.
    esperansam, čestitam ti draga!
    ostale cure, žao mi je da je M stigla...:/ znam koliko ta činjenica baca u depru, ali s obzirom da počinje novi ciklus, slijedi i nova nada!

Ja sam jučer pišala, na 24dc i ništa. a nestrpljiva sam jer imam doma brdo testova naručenih sa ebaya, pa nisam mogla čekati a da budem skroz iskrena, kriv je mm jer me već nekoliko puta pitao da li sam trudna jer po njemu, jedem ko luda i stalno sam gladna. pa i jesam, ali što sad uglavno, on mi je bacio bubu u uho

od "simptoma", cice bole o ovulacije, a inače tjedan dana prije M (no jučer sam čitala po netu i kažu ginići da je svaki ciklus skroz drugačiji i da nema pravila, neka boli odmah od o, nekad prije M, a nekad uopće ne - što mi zapravo i potvrđuju moji ciklusi). i bradavice su mi jako natečene, nabrekle...pa sam se i zbog toga ponadala...eh, ta nada
    Posljednje uređivanje od kudri : 22.04.2014. at 10:50

kudri avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

nivesa, bubicazubica

Datum pristupanja
    Mar 2014

Početno

Citiraj bubicazubica prvotno napisa Vidi poruku
    žao mi je draga nivesa...ali većina muških se nosi s problemima na svoj način...kad smo došli doma drugi dan nakon kiretaže...jednostavno je samo šutio šutio..mislim,sve je napravio da mi bude ugodno,oboružao me hranom...ponašao se naoko normalno...ali vidjelo se da kuha,mada mi ništa nije rekao..a navečer smo se oko banalne stvari posvađali...razbio je laptop,ja sam mislila da će cijelu kuću demolirat...
    ali na kraju svega,plakao je,i rekao da se on drugačije ne zna nosit s problemima,i nikad se priča o svojim strahovima(u rijetkom trenucima)...tako da sam ja na kraju njega morala bodrit da ne poklekne
    znam da je i tvom muškarcu teško...koliko god tebi bilo još teže...jer uvijek nekako misle"ah,ja nisam dovoljno dobar..greška je u meni...što ako...itd.."...
    u vezi onog filma neki dan..što očekujete kad očekujete..tad sam baš bila dobila m...a ono nadala se,jako jako...da je možda ipak neću dobiti..i kad sam vidjela..počela sam tulit ko kišna godina...rekao je"što je sad...idemo dalje,zar ćemo se tako svaki mjesec oko toga botiti...nema plakanja..."..ali kad je počeo film...okrenuo se i upalio komp...
    nemoj sebe mučiti draga moja...one čarobne riječi"opusti se"...možda će sad zvučati standardno...ali samo pozitivno draga moja!!!!!!!
    vibramo svi skupa za sve nas!!!!!!!
    Dosta čačkam i po stranim forumima i relativno često na podforumima na kojima cure pričaju o pokušavanju zatrudnjivanja
    se spominje tkz "odvaraćanje pažnje" tj. pokušavanju svoj cilj ne vezati isključivo na svaki određeni ciklus, jer time samo
    raste napetost, opterećenost, nervoza koja sigurno ne pogoduje zatrudnjivanju.

bubica, ti si relativno nedavno uspjela zatrudniti, dakle vi to možete i možda doista, ma kako stereotipno i dosadno zvučalo,
    treba malo misliti na nešto drugo, ne razbijati glavu previše...

uživaj u svojoj oazi mira!
    možda nam se, ko esperansa vratiš trudno s godišnjeg

Esperansa avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2014

Početno

Tehna pa ne znam šta bih ti rekla, mislim da jesmo, nije bilo preskakanja niti jedan dan ni u kom slučaju, on već dugo pije vitamin C+cink a ja Aspirin protect i ulje nočurka. Dok sam praktikovala čajeve (marulja+vrkuta) nije uspjevalo...Dakle, topla preporuka svima redovan keks+asprin+ulje nočurka, bar je kod mene bila dobitna kombinacija
    MM me nagovorio na test, nisam uopće mislila da sam trudna, kaže nešto si mi drugačija a i malo sam se udebljala (zadnjih mjeseci sam namjerno više jela jer sam čula da i to može pomoći začeću i opustila se). Od simptoma imam samo konstantnu glad i grudi me bole ali je podnošljivo, samo što jedem budem ubrzo opet gladna ko vuk
    Nivesa moj MM je imao zadatak dik sam bila odsutna uraditi S-gram ali nije...bilo ga strah rezultat i kao još samo ovaj ciklus da vidi jer je kao bio siguran,hmmmm muški....Nije lako...

nivesa avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Ah, valjda ce se sve sredit...samo da se mi ne svadamo jer sam ja onda luda do besvjesti i pucala bi po ljudima. Trudim se ne zamarat ga trudnocom , mengom iscekivanjima...poneka kad mi je tesko odem se "tusirat" pa se isplacem ko mala beba. Patim jos uvijek zbog gubitka bebe, znam da i on ali on se pravi.ko da se to nije dogodilo, nikad ne prica o tome. Sad sam vas posteno izgnjavila . sori

nivesa avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Esperansa di si kupila to ulje? I kak se to pije?

kalemica avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2014

Početno

evo i mene nema me neko vrijeme i jedva sam vas nasla di pisete... Esperansa čestitam ti na plusiču..

Datum pristupanja
    Mar 2014

Početno

Esperansa di si kupila to ulje? I kak se to pije?
    dok se esperansa ne javi:
    to ti se ulje pije za plodnu sluz (dakle ukoliko ti se čini da je nemaš baš puno ili da nije kvalitetna-
    ono baš egg white), uglavnom ga imaš u svakoj bolje opremljenoj ljekarni ili biljnoj ljekarni.
    I oprez: pije se samo u prvom dijelu ciklusa, dakle iza Ovulacije treba prestati s njim

Datum pristupanja
    Mar 2014

Početno

Citiraj kalemica prvotno napisa Vidi poruku
    evo i mene nema me neko vrijeme i jedva sam vas nasla di pisete... Esperansa čestitam ti na plusiču..
    hej kalemice, kako si ti? koji je to već tjedan?

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

http://www.dnevno.hr/zdravlje/101319...nose-bebe.html
    malo upadam, netko je spomenuo mjesavinu sjemenki i meda, tu je recept

žužy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Bokić...

vatra,Tayla,
    Srećo,pa ti mjeriš tempeturicu..
    nivesa,što reči..razgovarajte,nadam se da se bude predomislio..a mogu mislit kolko je i njemu teško.

Datum pristupanja
    Mar 2014

Početno

Citiraj bubekica prvotno napisa Vidi poruku
    http://www.dnevno.hr/zdravlje/101319...nose-bebe.html
    malo upadam, netko je spomenuo mjesavinu sjemenki i meda, tu je recept
    Bubi ti si uvijek tu u pravi čas : da, na tu sam mješavinu mislila:

Mješavina se sprema od 100 grama badema, oraha, kikirikija, lješnjaka, kokosa, sezama, bundevinih sjemenki, oljuštenih sjemenki suncokreta, grožđica, suhih smokava, šljiva i marelica. Sve se nasjecka i samelje te pomiješa s kilogramom meda, a spraviti se može i upola manja količina. Uzima se ujutro i uvečer po jedna velika žlica na prazan želudac, a voda se pije nekoliko minuta poslije uzimanja smjese.

A mislim da se može staviti i manje meda (duplo manje) pa da baš budu kao kuglice, bombončići,
    a ako treba dodati i malo čokoladnih mrvica kao mamac, neće škoditi. Samo da se lakše uvali MM-u.

Kod nekih muškaraca će vjerojatno upaliti ako im se ništa ne kaže, tj. ako nemaju pritisak da to moraju
    pojesti (ovo sad stvarno zvuči kao neka urota).

Ima da to "plane" kao i ostali kolači i evo beba ko u priči.
    Posljednje uređivanje od techna : 22.04.2014. at 13:33

Sreća_83 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2013

Početno

Ajme, jeste se raspisale.... hihhiiii

Žužy
    , ne, baš naprotiv. Imam FF graf, ali bez temp.! Neću je mjeriti, ali unosim sluz, druženje s MM, LH trakice... Čisto da bude lakše pratiti moje stanje bez objašnjavanja, kažem vam kliknite i to je to!

uz758z67567r6760 hziopiiu788888888888
    Ovo je prijevod za Emino napisano: Roda se zove Sukan i nije živjela do ovog broja! Ozbiljno, tipkala je i naglas to govorila!!!
    Posljednje uređivanje od Sreća_83 : 22.04.2014. at 13:37

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

http://www.coolinarika.com/recept/superzdravi-keksi/
    ovo je isto jedna od varijanti, s tim da se sigurno dio nutrijenata gubi pecenjem. ja ih zovem keksi za spermije

nivesa avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Ah,od sad i ja pijem aspirin protect, od caja nista onda, sluzi imam i previse u svim danuma ciklusa. Bas jutros sam naisla na taj egg bljakic ustvari to znaci da bi mogla bit O?

žužy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Citiraj Sreća_83 prvotno napisa Vidi poruku
    Ajme, jeste se raspisale.... hihhiiii

Žužy
    , ne, baš naprotiv. Imam FF graf, ali bez temp.! Neću je mjeriti, ali unosim sluz, druženje s MM, LH trakice... Čisto da bude lakše pratiti moje stanje bez objašnjavanja, kažem vam kliknite i to je to!
    maaa joj vidla sam da nema temperature,bedača pusti...trudnički hormoni valjda...
    Neka ti to sve fino imaš na hrpi,dobro dođe kao podsjetnik jel.

Datum pristupanja
    Mar 2014

Početno

nivesa, naravno da je to O, ili si blizu nje, zato se mani ljutnje na muzica i u akciju

Žužy, navijam za tebe ovaj mjesec,

Bubi, jesi ih probala raditi? Ako jesi, jel imaju dobar prijem kod MM-a?

kalemica avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2014

Početno

techna ja sam sada dobro uzivam u svojoj prvoj trudnoči trbuscic se malo poceo vidjeti ali naravno to samo ja vidim , a danas sam usla u dvanajsti tjedan trudnoče

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

techna mislis na kekse? keksi su odlicni, MM ih obozava. ovu mjesavinu meda i sjemenki se spremam ovih dana napraviti.

Šiškica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

Već danima vam se hoću požaliti na ovaj moj ludi ciklus .. Izgleda da je sve opet prolupalo od stimulacije iz prošlog mjeseca.
    Prošli ciklus desni jajnik uopće nije reagirao na hormonsku terapiju i izgleda je kočio cijelu priču, al je zato ovaj ciklus poludio totalno, od 11.dc do 15dc bol se s desne strane pojačavala iz dana u dan do neizdržljivosti.. + ogromne količine plodne sluzi(ne sjećam se kad je zadnji put bilo tako)
    16dc bol ko rukom odnešena , koje je to bilo olakšanje..
    I onda od 17dc do 20 dc nekakve krvave žilice se pojavljuju.. Znači to nije tipični spoting koji me muči od 21dc do M..Kojega ovaj ciklus za čudo čudnovato nema!!

Sve se poremetilo i poludilo,( a najviše ja) nade za prirodnu trudnoću su mi davno umrle i još uvjek se borim sama sa sobom što ću i kako ću dalje!! ići dalje u MPO vode ili odustati zauvjek ( tj. krenut s kontracepcijom da se PCOS smiri)..

U svakom slučaju LUUUUDAAA sam!!

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Šiškica mozda je bila visestruka ovulacija na desnom jajniku? a da odes provjeriti na UZV sto se dogadja. a za ovaj zadnji odlomak, razumijem te potpuno.

žužy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Šiškice,hmmm... e pa pošto ja uvijek imam vjere,ja čekam tvoj plusić.Jer lajkam sve nabrojano .
    techna ,

tigrić avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2013

Početno

mene lovi neka prehlada..nos mi se zaštopao i grlo me pecka..baš se osjećam nekako bezveze...a posla preko glave...

KrisZg avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2013

Početno

Pa kalemice!!sto puta pitala za tebe!

Sent from my GT-I9105P using Tapatalk

kalemica avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2014

Početno

Citiraj KrisZg prvotno napisa Vidi poruku
    Pa kalemice!!sto puta pitala za tebe!

Sent from my GT-I9105P using Tapatalk
    he he citala sam od poćetka postove i vidla sam da si jedino ti mislila na mene bas mi je drago.. kako si ti kako tvoja trudnoča napreduje jeli ti je ginekolog izracunao datum poroda, mi mora da smo blizu

Datum pristupanja
    Mar 2014

Početno

Šiškice, nisam te skroz pratila pa te pitam jesi li razgovarala sa svojim doktorom o terapiji Metforminom.
    Ili si ga možda već pila?

Ja sam svoj PCOS prije 8 godina riješila sa Metforminom (lijek se zove Glucophage). Zapravo nisam ga riješila (da mi se ustabili ciklus)
    nego sam pod njim zatrudnila i to sa dvojajčanim blizankama. Blaženi Glucophage.

Yummy_mummy avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

Pozdrav cure! Eto mene sa jos jednim "biser" pitanjem. Oko 10 dana ciklusa, pojavio mi se onaj proziran, sluzavi iscijedak koji navodno najavljuje ovulaciju. Naravno, krenuli smo u akciju i mislili-to je to. Onda se prekjucer opet pojavio taj glupavi sluzavi iscijedak. Je li moguce da sam imala dvije ovulacije u jednom ciklusu?

kudri avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

YM, da nije zaostatak spremija...?
    Mene je često to znalo zbuniti

Yummy_mummy avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

Ma nije. Muzevi spermiji su jako prepoznatljivi. Imaju miris i svijetle su boje. Ovo je bilo bez boje i ikakvog mirisa.

KrisZg avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2013

Početno

Yummy sperma od stajanja postane prozirna

Meni je termin oko 13.11. sve napreduje kako treba.Danas urinokultura izioloska flora...znaci i to je ok.

Gdje nam je stork?

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •