Nivesa, a fsh?
Svakako bi trebala ponoviti hormone, 4 godine je puno.
Lh trakica je pozitivna ako su testna i kontrolna jednake nijanse ili ako je testna tamnija od kontrolne.
Ovakav test kakav opisujes ja imam kroz cijeli ciklus jer imam visok lh, zbog pcos-a.
Drage moje menga treba stic 4.5 odnosi bez Zastite zadnja DVA tjedna nesto Wise Imam pozitivan osjecaj Ali totalno smrdi mi vecina hrane,muka u toku Dana,davim se jagodama redovno i previse Ali osjecam se tako napuhnuto nervoza plac smjeh ima tu svasta Nekad nemam Apetita nikako,,,,grceve Imam kao da Cu dobit menstruaciju Uff a umorna Sam toliki da mi je samo spavat lezat odmarat i jesti gluposti...nisam u mogucnosti doktoru jer Sam u inozemstvu a neznam Ni kad mi je najbolje Test napravit molim savjet pisala Sam vam vec Al niko mi nije odgovorio![]()
Yummy i Srećo, iako ne odbrojavam s vama na listi, uvijek mi se nekako s nekom od vas pogodi 1DC pa odbrojavam potajnovec koji mjesec pratim tebe Yummy
pa eto...
Lokita postovi ti kasne jer imas manje od 10 objavljenih postova. prerano ja simptome trudnoce, ako si pravilo izracunala datum iduce menstruacije, danas ti je svega par dana nakon ovulacije. kada je bio 1. dan zadnje menstruacije, koliko to obicno traju ciklusi? test mozes uciniti na dan ocekivane menstruacije.
Prvi Dan zadnje m Bio 7.4...traju 28 Dana Nekad Dan Gore Dole ovisi Al vecina 28..
Ja Sam udarala na sigurno Pa smo imali odnose svaki Dan zadnjih DVA tjedna znaci i Ako nisam pogodila ovulaciju dok Sam racunala ovako Sam je pogodila sigurno
Tsh 5.02
Lh 7.6
Fsh 5.5
Androstedion 14.8
Progesteron 1.7
Znam da bi trebala ponovit, ali jednodstavno nemam kad.
Uzimas li terapiju za tsh? To je previsok tsh, idealno za trudnocu je 1,5-2, tolerira se do cca 3.
Lh ti je visi od fsh, to je tako kod pcos-a.
Odakle si?
Posljednje uređivanje od bubekica : 23.04.2014. at 23:06
Iz Zg, ne uzimam nikakvu terapiju.
Sad bas kopam dalje i nasla sam nalaz t4 110,9 t3 2,1 i ponovljeni tsh nakon 4 mj 2,3
Taj tsh mi se vec vise svidja
Na Vuk Vrhovcu mozes izvaditi hormone na uputnicu, mozes se naruciti 1dc, ali primit ce te i ako se ne narucis, mozes to rijesiti ujutro prije posla. Nadam se da me neces krivo shvatiti i da necu zazvucati grubo, ali ljuta si na muza, a kazes da za vadjenje hormona nemas vremena? Kreni od sebe, osjecat ces se bolje, a mozda i njega na taj nacin poguras.
Ako imas kakvih pitanja vezano uz pcos ili bilosto drugo, slobodno mi posaljes pp...
Techna, za LUF ti stvarno ne znam, vidjela sam da si pisala na onoj temi, al mogu ti samo napisati ono sto nadjem guglajuci - sto nije neka pomoc, to mozes i sama...
Posljednje uređivanje od bubekica : 23.04.2014. at 23:20
Lokita, pokrili ste ovulaciju, a sad strpljivo do testa. Ako si bas jako nestrpljiva mozes pokusati testirati 3 dana prije ocekivane menstruacije, preporucam test gravignost, ali ako bude negativan, mozda kasnije bude pozitivan. Sretno!
Ljuta na njega ko pas!Nemam kad jer uvijek radim ujutro, a to bi vadila kad ginekolog da " naredbu " . Ove sam vadila na merkuru ako se ne varam. Nisam imala vremena jer sam se borila sa hematologom i ginekologom.
Mozda da se mm malo pokrene bi i ja gurala dalje, ovak trenutno nemam zasto. On treba dermatologu pa.mu je problem, spermiogram problem, ali ako ja ne odem 2 mj kod hematologa pili mi mozak kak se ne brinem za sebe??? Wtf? Taj dio mi nije jasan. A pcos, uh, duga i dlakava borba
Trebala sam i na driling ali se dr zadnji cas predomislio, mozda sam treballa forsirat ali me je bilo strah.
lista za 24.04.2014.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
(ne)čekalice:
sankris ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 47 dc
esperansa ~~~~~~~~~~~~~~~~ 41 dc +
hellokitty ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 30 dc
viki88 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 27 dc
šiškica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 27 dc
kudri ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 27 dc
emily_zg ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 25 dc
odbrojavalice:
sreća_83 ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 23 dc
kadulja ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 22 dc
techna ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 21 dc
yummy_mummy ~~~~~~~~~~~ 18 dc
ivchica30 ~~~~~~~~~~~~~~~~ 17 dc
tigrić ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 17 dc
lorelai ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 16 dc
nivesa ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 13 dc
vucica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 13 dc
mami ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 10 dc
crna_ovčica ~~~~~~~~~~~~~~~ 8 dc
bubicazubica ~~~~~~~~~~~~~~~ 6 dc
tayla ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 5 dc
vatra86 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 3 dc
Jutro!
Emiliy, dobrodošla među ljubiiiiiiičice!
Ja na godišnjem, a vani KIŠA!![]()
Siskica, kakvo je stanje kod tebe?
Spotinga nema!!!
lomim se da odem po test!!
I da naravno da sam LUUUUDAAAAA!!!
ovi ciklusi me ubiše..
Naučila sam da sve simptome eliminiram osim spotinga!! ( jer mogu biti i PMS i T)
Sjetila da sam od 13dc bila na Klavocinu 7 dana zbog upale uha pa je moža on sve poremetio!!
Ajde ti po testic
~~~~~~~~~~~~~~~~~
A piškila već tri puta od kad sam se ustala i mislim da test ne bi ništ pokazao!!
Ak ostane ovakva situacija ( bez spotinga) budem ujutro s prvim jutarnjim piškenjem!!
M očekujem tek u nedjelju!!
Ne uopće nisam nestrpljiva , već tri dana samo mi moguća trudnoća u glavi!!
šiškica nije da nagovaram, ali meni nije bilo nikakve razlike jutarnji/nejutarnji. bitno da par sati ne piskis nit ne pijes puno.
A joj... Šiškica, drž se! Onda sutra piški...
Jučer sam kroz cijeli dan svako malo osjetila kao neko štipkanje u trbuhu. Nikad osjetila takvo što. Prvo s jedne strane pa nakon sat-dva s druge strane i tako cijeli dan... ?!
Sad sam se malo razgibala, jutarnja tjelovježba, svega 2-3 minute i tako se bolje osjećam! Prije no sam ostala trudna, činila sam isto svako jutro i odonda ništa. A tako je dobro! Uvodim to nazad u svoj život, tj. jutro.
Gdje nam je Tayla?
Žužy, kako se osjećaš? Osjećaš li išta?
Jutro cure, po mojim proračunima sam u 7 tjednu T. Kada da obavim prvi pregled?Idući tjedan ću uraditi krvnu sliku i urinokulturu. Idalje kao simptom imam samo glad i grudi me bole...
Šiškice držim fige da bude + pa da otvorimo zajedničko odbrojavanje![]()
jutro!
espreransa, ja sam prvi pregled obavila u 6 tjednu.
Inače kad se opet spominju lh trakice, mene panika ulovila da sam ja pobrkala testnu i kontrolnu crtu pa da sam se vodila ovom kontrolnom...totalno sam sad zabrijala..jer ako jesam onda sam profulala ovulaciju jer sam sama već 5 dana (mm na putu)i nije bilo seksa...
pa nisam valjda tako glupa....
Yummy budes kuma ak je prorocanstvo tocno!ja sam svejedno pokrila situaciju za svaki slucaj! Dobar je taj pomirdbeni
ja bum sad svaki dan pokrivla dok se mm ne onesvjesti pa mu nece trebat spermiogram!
Espi sada ti je pravo vrijeme za prvi pregled
Evo nas s merkura, nuhalni je 1.6mm, veliki smo 44,6mm.Prema preporuci doktora nisam vadila krv, rekao je da nema potrebe i preporucio amnio s obzirom na proslu.
E ovo je bas dobaaaaar dan![]()
ma otvori ti odbrojavanje odmah kao što je i stork. ovo čekanje se zna odužiti.
ne znam tko je bio u pitanju, ali nedavno smo čekali prvo jedna cura drugu, pa onda ova čekala
da obje obave preglede i tako prošlo skoro mjesec dana.
ovako će barem biti veći broj odbrojavanja
pregled? pa možeš se naručiti za slijedeći tjedan. 7-8 tjedan ti je skroz ok.
Posljednje uređivanje od techna : 24.04.2014. at 12:06
moj 1.pregled je bio 5+4 a drugi 7+3 kad smo culi srce. Ali kako kazu cure, ok ti je sa 7-8tt
ljubilice, nisam imala pojma! pa čestitam
kris, super vijesti, biti će sve ok ovaj put![]()
malo kasnim na jutarnju kavu danas
eto kuham frišku podnevnu
Obavila sam HSSG danas, sve prohodno :D
Idući ciklus krećemo sa inseminacijom, moramo samo markere izvadit i krvnu grupu ostalo nam sve spremno
Kris odlično za pregled :D
Posljednje uređivanje od crna-ovčica : 24.04.2014. at 15:00
Hej curke!
ovčice,tnx na popodnevnoj...kak je bilo,nadam se da nije jako boljelo.
Iskoristi ovaj propuhani ciklus što bolje možeš
Kris,super!Sad se lakše diše jel..
Srećo,a dobro sam...nemam se s čim dobrim pohvalit.
Krepal mi mobač i sad sam bez mobilnog neta![]()
Žužy moram priznat da sam očekivala nešto puno gore, nije bilo strašno, da se izdržati. Bitno da je to sada iza mene![]()
Naravno da ste me nagovorilei pišnula sam jednu osamljenu I ..
ak se spoting ne pojavi ponovo pišanje sljedi u nedjelju
Mogu napisati knjigu "Tisuću kutova promatranja testića"
Šiškice,ja sam ju več napisala,samo ju nikak objavit
~~~~~~~~~~~~~~~~~ za iš iš spotting i kom kom druga crtica!
Hej koke moje, ovaj tjedan me nekaj nema na kavici, al mogu vam sada ponuditi nekaj konkretno poslije ručka.
Kris super za pregled,bit to sve ok. Ideš li na aminocintezu?
Žuži ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~!
Ovčice sa se baci na posao!
Šiškice znam kako ti je, iščekivanje spotinga, pa kad ga nema veselje do neba, svaki dan sve veće i veće, pa se ponadaš, pa pišneš testić, e onda proučavanje is svih kutova, pod raznim lampama, pa istraživanje neta, sve stranice koje skoro znam napamet, svaki mjesec iste, pa pipkanje sis jesu li veće, tvrđe..... ajme majko, dobro smo i normalne.
E sad odoh pišnut lh.