Ne znam,nisam jos razmislila skroz
Sent from my GT-I9105P using Tapatalk
Ne znam,nisam jos razmislila skroz
Sent from my GT-I9105P using Tapatalk
Esperansa ja sam bila prošli tjedan s ravno 7tt. Nisam morala ni čekati, odmah me primila, samo kaj ima socijalni uzv iz kamenog doba pa još nije vidjela kčs. Tješi me da bu ipak sve ok jer je druga dr na istom uzv prošle godine sa 6+3tt rekla da nema EO i da je to blighted ovum. I onda kod privatnika isti dan nabijalo srčekoSve ovisi kam ideš.
E da, a zaboravila sam onaj bitan dio koji svemu tome prethodi, od kad otvorim oči pa dok ih ne zatvorim akcija sa dozom stres: buđenje, još nije ni odzvonilo do kraja već cuclam toplomjer, ludilo, jurim cijeli dan, ups nešto me štreca, aha možda je bi O, nakon cjelodnevne jurnjave, tuširanje, pa malo čačkanjapo frendici tamo di bi netko drugi trebao čačkati, pa promatranja pa ratezanja,pa nezna kaj bi, možda je možda nije, dal ju volim ili mrzim, ovisno o danu ciklusa, ajme jadne mi.
Netko bi pomislio da smo lude, ma neeee, mi smo supr lude!
MAMI,a si me nasmijala![]()
Surova istina,štaš...
Baj d vej,primjetih da nam ne kuhaš prvu kavicu
Si možda pišnula lh jučer,prekjučer?
Stork ako nije bed..kod koje si doktorice?Koji dio zg?
Pozdrav cure! Eto i mene napokon online. Koji prekrasan dan! Cijelo popodne smo curka i ja provele na plazi. Srela jos k tome par frendica, pa smo se nacakulale. Marks & Spencer ducan je organizirao ciscenje plaze i svim volonterima udijelio besplatan rucak. Mi smo stigle malo prekasno, ali su nam ipak dali free meal![]()
Umirem od smjeha, na pracenje simptoma.. i tako vec 11 godina..
Osjecam se kao zadnji beznadni slucaj kad se nakon toliko godina truda i toliko mpo postupaka ja i dalje nadam cudu DA MI ZNAMO I MOZEMO NAPRAVITI SAMI BEBU!!
A i nama ce se jednom nasmijati sreca! Pa ne moze ovako zauvijek! I ja sa svojom najboljom frendicom iscekujem...da li je ili nije...nervozna sam zbog nje koliko i zbog sebe... Dakle, da li mogu sad pisnut lh trakicu? I koliko imam fore sa plivacima ? Citala sam da do 5 dana mogu prezivjeti unutar zenskog tijela
??? Kaj je to moguce ? Nekak mi se to ipak cini puno...
![]()
Izdrzljivi su oni. Tako je, prezive do 5 dana. Makar ih ne prezivi ocito bas puno. Najprije odapnu muski spermici. Brzi su, ali su kraceg vijeka trajanja. Zato, ako se sexas za vrime ovulacije, veca je vjerojatnost da dobijes deckica. Zenski spermici su sporiji, ali zato duze zive. Ja sam si silno zeljela curicu, pa sam uvik navalila prije ovulacije i upalilo je!![]()
Jutroooooooooooooooooooooooooooooooooooo!
Kavica je kuhana, ajmo komadi dok je vruća!
jutro, baš mi prija vruća kavica na ovo moje izmučeno grlo koje peče cijeli tjedan! izgleda da sam i malom prenijela jer mu se noćas potpuno zaštopao nos, plakao se i nismo uopće spavali! a danas me čeka naporan dan na poslu! samo da mu se ne razvije u neku jaču upalu....inače odbrojavanje....ja bi već po testić....a puunoo prerano je...ali ja ipak bi...
btw,jučer su me rasturali jajnici...???ako sam fulala lh trakice onda je ovulacija bila ta bol ziher, a ako nisam onda je možda to ono gnjiježdenje iliti kako se već zove....navijamo za ovo drugo!!!!
lista za 25.04.2014.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
(ne)čekalice:
sankris ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 48 dc
esperansa ~~~~~~~~~~~~~~~~ 42 dc +
hellokitty ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 31 dc
viki88 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 28 dc
šiškica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 28 dc
kudri ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 28 dc
emily_zg ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 26 dc
odbrojavalice:
sreća_83 ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 24 dc
kadulja ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 23 dc
techna ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 22 dc
yummy_mummy ~~~~~~~~~~~ 19 dc
ivchica30 ~~~~~~~~~~~~~~~~ 18 dc
tigrić ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 18 dc
lorelai ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 17 dc
nivesa ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 14 dc
vucica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 14 dc
mami ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 11 dc
crna_ovčica ~~~~~~~~~~~~~~~ 9 dc
bubicazubica ~~~~~~~~~~~~~~ 7 dc
tayla ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 6 dc
vatra86 ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 4 dc
Jutro, drage!
Esperansa, kada ćeš otvoriti novo odbrojavanje?
Jutro, Mami 2 hvala na kavici iako sam se iste odrekla kako znam da sam trudna, mali doprinos zdravijoj trudnoći
Sreco ja bi odmah otvorila al ne znam kakoodlućila sam malo prićekati sa prvim pregledom, nekako me strah da se što ne poremeti čačkanjem
![]()
Inaće se osjećam super, nekad malo probadanje ali dok odmorim bude lakše...
dobro jutro! ohladila se kavica, ali nema veze, volim je kakva god!
srećice slijedim te u stopu na putu ka ljubičicama![]()
Jutro! Ili podne! Fuj kisa! Fuj fuj! Trakicu pisnula i nis, ni kontrolne crtice. Ja cu svejedno pokriti! Bar malo razbibrige! Haha!
nivesa to znaci da je pokvaren test... o kojem je testu rijec?
Mislim da je ovugnost ili tak nesto. Red peper mi je dla mail od frajera gdje ona uvijek narucuje. Mozda sam jednostavno imala srece pa naletila na taj jedan.
npslucajno naletila.
curke, jutro. ja što sam više u ljubičicama, sve sam više u depri...vidim po sebi da sam mrzovoljnija, otresitija, nervozna, ljuta, žalosna - ma sve se preklapa, miješa i muči!
eto, svaki ciklus sama sebi obećajem da se neću nadati, da ću se opustiti da neću prčkati po sebi i lh trakicama! ali eto, svaki ciklus ista priča.
ista nada, isto razočaranje
a svi oko mene trudni, svi!!!
ja se i ovaj ciklus nadam, neznam zašto kad već 2 godine se ništa ne događa. a i već sam dva testa popišala negativno. no, i dalje se nadam
sad sam se baš izjadala...
p.s. ovo je fakat post teškog očajnikaeto, luda sam. smijala bi se i plakala isto vremeno
Posljednje uređivanje od kudri : 25.04.2014. at 12:08
Kudri znam kako ti je jer sam se do neki dan isto osjećala...svi oko mene su bili trudni, ama baš svi a ja nisam uspjevala, čak sam vjerovala da nikada i nećuSvaki mjesec sam si mislila što bi ovaj bio dobitni ako dosad nije uspjevalo jer svaki ciklus isto radimo...Moj ti je savjet, pokušaj sa kapsulama nočurka (iz DM-a) i obavezno aspirin protect, s tim da sam ja pila zadnji mjesec puno soka od cikle i ananasa. Muža sam kljukala vitaminom C+Zink (u DM-u kapsule, nije skupo). Želim ti puno sreće, i prije svega pokušaj ne misliti na to i dobro jedi
![]()
hvala ti, draga! da, pročitala sam tvoje iskustvo i savjete i odlučila od idućeg ciklusa uzeti ulje noćurka, aspirin i fertilup...
a zašto cikla, anananas i vitamin C+Zink?
KOliko si dugo to sve pila?
Naime, meni je nešto i tsh visok, pa ga sad snizujem eutyroxom. moram i te nalaze ponoviti...sve ostalo je ok. i mm spermiogram i moji spolni hormno, ali neće i neće
Danček...malo i od mene,na brzinu...došla sam malo u grad..pa da vidim što se dešava i što ima novog,a onda jurim natrag...
svim novim trudnicama čestitam od srca....a trudilicama puno puno dobrih vibrića....i plusića...
...meni danas počinju oni akcijski dani....hm...po svemu suđeni opet nam ne ne gine neka svađa,kao i prošlih mjeseci u te dane....ali trudit ćemo se....p.s.idemo na jedan jako produženi vikend..malo masažica,malo sauna..malo romantika...toplice....pun pogodak...uz kombinaciju plodnih dana...ako fulamo,zaista zaista ću se ići ranit
...ajde z od mene!!!!!!!!!!!
čuvajte se i budite dobre,pamete i lijepe!!!!!!!!!!!
Kudri ananas i ciklu sam pila za jačanje endometrija, sam procjenila po nalzu da mi je tanak (13 DC bio 5mm) a MM davala vitamin C+Zink po preporuci kolegice, za poboljšanje kvalitete spermića...sretno i u novu pobjedu![]()
HelloKitty, Viki88, Šiškica di ste???
Bubicazubica neka bude plodonosno!!
Esperansa, hvala!!
Posljednje uređivanje od kudri : 25.04.2014. at 15:52
Kada vec pricate o dodacima, folna kiselina je nuzna i to ne samo za zene.
Slazem se sa Kris.. I mm je biolog rekao da pije folnu i jede godji bobice izmedju ostalog
Ja mogu komentirati samo da nakon 3mjeseca pijenja..nije ju prestao piti odmah iako smo uspjeli, kolicina je bila ohoho veca...bez obzira na ucestalost odnosa...sada da radi spermiogram pih rasturio bi![]()
Curemoja lh trakica negativna! E sad ako moze pomoc za frendicu, ima sve simptome m, danas je kao dobila ali tek toliko 2-3 kapi. Jedino kaj ju cice ne bole,a inace ju uvijek rasturaju. Sad moguca je lazna m , da li ia smisla da radi test sad predvecer? Ima onaj clearblue za prvu jutarnju
Ima smisla ako joj je danas trebala doci ili joj kasni.
nivesa,nek frendica napravi test ako joj je menga sumnjiva..nemora čekati prvi jutarnji urin,sad se mora vidjeti u bilo koje doba dana.
A tvoja trakica...od kojeg dc si počela piškati?
12 dan. Bila je slabo vidljiva druga crta,13 dan tj jucer sam pisnula ocito pokvarenu jer ni kontrolnu nije pokazalo i maloprije ovu i nista....
Jedva se nazire druga crtics
Moguče da ti je bila prije 12.dc?
Ili ti tek predstoji...kad ti je inače O?
To samo nebo zna, sad prvi put koristim trakice a bt ne mjerim. Jednom sam bila na uzv 8dc pa mi je rekla dr da upravo ovuliram. Sad vise nemam pojma kaj bi mislila.
I moj drugi blizanac odustao. U pon kiretaža. Ne morate me tješiti, ok sam, brzo se vraćam na listu!
Esperansa, nije rano, slobodno idi! I što prije zamijeni moj nick na odbrojavanju, sad je glupo...
Žužy~~~~~~~~~ za pingvina!
Svima~~~~~~~~ za akcijski vikend!
A Stork...bas mi je zao...![]()
Nivesa, probaj uhvatit kad ti je O pa pokusaj slijedeci mjesec krenuti s lh trakicama od 6DC...
Poludila budem..kaj nebi O trebala bit oko 14-15 dc? I kad tocno trakica treba pokazat O? Prije za vrijeme ili?
kod mene se upravo pojavio spoting , znači ipak ništ od ponavljanja testa!!
Tak to valjda mora biti!!
Nivesa to je u pravili zako, ali...ni jedna od nas nije ista niti nam je svaki ciklus isti...vec sam ti pisala da je moja O setala od 7 do 18DC...počela sam i ja s lh trakicama oko 12DC pa sam mislila da ni nemam O, dok nisam skuzila da je 7DC trakica pozitivna...sad je uvijek od 12-15 ali 2 godine je trajalo svakako, a sve to vrijeme sam bila u MPO tak da sam na folikulimetrijama potvrdila tocnost trakica![]()