Pokazuje rezultate 1 do 4 od 4

Tema: Muškarac s pitanjem ( oprostite ako je kriva sekcija foruma )

Datum pristupanja
    May 2014

Početno Muškarac s pitanjem ( oprostite ako je kriva sekcija foruma )

Pozdrav !

Ja sam osoba u svojim ranim dvadesetima, te me je jedno pitanje dosta počelo kopkati u posljednje vrijeme.

Naime, ja imam prekomjernu kilažu, a sa prekomjernom kilažom dolazi rizik neplodnosti. Počeo sam poduzimati korake da se riješim iste, ali definitivno ne želim riskirati dolazak u poziciju za kojih par godina kad budem želio dijete sa tom specijalnom osobom a ne budem mogao jer nisam bio pažljiv u svojoj mladosti.

Pretpostavljam da kužite gdje idem s ovim - u planu mi je testirati svoju spermu, te bih je htio pohraniti za budućnost, čisto da ne budem sam sebe proklinjao u svojim tridesetima/četrdesetima. Ako itko ima nekakav savjet gdje da počnem ( da li postoji nekakva klinika koja se bavi testiranjem te pohranom dotične u Lijepoj našoj, itd itd ), ili nekakva prijašnja iskustva, volio bih čuti.

Ispričavam se unaprijed ako sam postao u krivoj sekciji. Lijep pozdrav !

phiphy avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

Moram izraziti svoje čuđenje: dečko u ranim 20-im brine o svojoj plodnosti?! Već tu padam na dupe, a onda bi je još i testirao i spremio za zlunetrebalo? Jesi ozbiljan ili nas vučeš za nos? (nije ni vrijeme posta baš uvjerljivo )

Mali Mimi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Mislim da ti nema baš nekih prijašnjih iskustava jer su kod nas banke sperme još uvijek prazne, a i ne znam da se to može pohraniti tako za sebe, koliko ja znam može za donaciju...testirati spermu možeš u nekoj od privatnih poliklinika to je čas posla samo treba iskeširati par stotina kuna a onda i najbolje pitati dr. ovo što pitaš nas, no možda ti rezultati i ne budu loši

cvijeta73 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

Citiraj Riant prvotno napisa Vidi poruku
    Ako itko ima nekakav savjet gdje da počnem !
    s dijetom i vježbanjem

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •