Pokazuje rezultate 1 do 50 od 1119

Tema: Odbrojavanje 4/14................... by stork

Threaded View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Mar 2014

Početno

Citiraj Yummy_mummy prvotno napisa Vidi poruku
    Pozdrav cure! Eto mene sa jos jednim "biser" pitanjem. Oko 10 dana ciklusa, pojavio mi se onaj proziran, sluzavi iscijedak koji navodno najavljuje ovulaciju. Naravno, krenuli smo u akciju i mislili-to je to. Onda se prekjucer opet pojavio taj glupavi sluzavi iscijedak. Je li moguce da sam imala dvije ovulacije u jednom ciklusu?
    nisi jer to nije moguće (barem ne s tako velikim odmakom - većim od 24 sata).
    vjerojatno ti je tamo 10 d.c. krenula O ali nije dovršena, pa će ti se sada dovršiti. da mjeriš BT vidjela bi da ti
    sigurno nije došlo do skoka temperature.

druga je mogućnost da plodnu sluz imaš sve ove dane (jer nje bi i trebalo biti dulje, tj više dana) pa je možda nisi
    skužila ove dane između (to je najčešće slučaj kod jako mladih žena - teenagerki koje mogu zatrudniti od jednog exa par dana prije O)

treća je mogućnst ovo što ti kaže kudri, mada stručnjaci kažu da se da razlikovati eggwhite od sjemene tekućine po tome što
    eggwhite nebi trebala pucati kad je rastegneš, odnosno da je onako baš elastična, a sjemena nije.

no dosta mog trkeljanja, najbolje je da vi to sve lijepo pokrijete
    Posljednje uređivanje od techna : 22.04.2014. at 16:38

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •