Pokazuje rezultate 1 do 50 od 1119

Tema: Odbrojavanje 4/14................... by stork

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Sreća_83 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2013

Početno

Evo listica.....

Koliko nestrpljenja... Još sam ja dobra.... Mijenjam ploču ovaj mjesec, samo laganini.........

Pitanje: pijem vrkutu već 3-4 dana, ma je li moguće osjetiti već vlažnost, oprostite na izrazu, tamo dolje?! Ta tek mi je 6 DC, zar već djeluje? I još nešto, osjetim i neke lagane grčeve u maternici?!
    Posljednje uređivanje od Sreća_83 : 07.04.2014. at 09:59

KrisZg avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2013

Početno

Citiraj Sreća_83 prvotno napisa Vidi poruku
    Evo listica.....

Koliko nestrpljenja... Još sam ja dobra.... Mijenjam ploču ovaj mjesec, samo laganini.........

Pitanje: pijem vrkutu već 3-4 dana, ma je li moguće osjetiti već vlažnost, oprostite na izrazu, tamo dolje?! Ta tek mi je 6 DC, zar već djeluje? I još nešto, osjetim i neke lagane grčeve u maternici?!
    Sreco nisam pila vrkutu ali tu vlagu treba iskoristiti

bubicazubica avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2014

Početno

...
    ja sam od marulje osjetila odmah prvog dana pijenja sve-i vlažnost,i sluz,i čudno pikanje i probadanje u jajnicima..i stezanje maternice...
    a od vrkute...nemam pojam...sve mi se to ispremiješalo...
    Citiraj Sreća_83 prvotno napisa Vidi poruku
    Evo listica.....

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •