Opet ja s FM i opet nista :/
Sent from my iPhone using Tapatalk
Opet ja s FM i opet nista :/
Sent from my iPhone using Tapatalk
Pa draga moja, onda si se 6-9 dana prerano testirala, nada još može živjeti
Samo polako, sve smo mi nestrpljive. Ma ja bih se odmah danas već testirala, a tek mi je 14 DC
HelloKitty![]()
Posljednje uređivanje od Tayla : 07.04.2014. at 09:57
Evo listica.....
Koliko nestrpljenja... Još sam ja dobra.... Mijenjam ploču ovaj mjesec, samo laganini.........
Pitanje: pijem vrkutu već 3-4 dana, ma je li moguće osjetiti već vlažnost, oprostite na izrazu, tamo dolje?! Ta tek mi je 6 DC, zar već djeluje? I još nešto, osjetim i neke lagane grčeve u maternici?!![]()
Posljednje uređivanje od Sreća_83 : 07.04.2014. at 09:59
Eh onda ti je prerano, nish mozes maratonski kupovati testove pa svaki dan jedan
Salim se, ako ti je toliko frka, odi izvadi betu za cca 2-3 dana ali vjeruj mi nikakve koristi od tako ranog saznanja...
Za tu nestrpljivost, asper, stork i moja malenkost smo imale jedan zajednicki simptom: nestrpljivosti nije bilosto nikako ne znaci da ti nije upalilo vec da je skroz rano i da zen mode jos nije stigao.
mene to čekanje izludi!!
niš, slijedeći test za tjedan dana...a ja se okupirati drugim poslom, kao svojim poslom, na poslu,![]()
vidis vidis...mozda nam je vodenje liste donjelo srecu
![]()
Ja već drugi put jedem od jutros, mislim da mi b kompleks povećava apetit.
Nije to ni loše, možda bih i trebala koju kilicu dobiti za veće šanse za začeće![]()
i mi smo bili aktivni za ovaj vikend..u svađanju mislim! zato sam se i požurila sa testom jer sam htjela da me razveseli a kad ono bedić još jedan...ali nada umire posljednja!!
Tayla, i meni je baš kao i tebi......... Ovo u vezi B vitamina....
Srećice, valjda se nećemo baš previše zdebljati
Ali bilo šta ću pretrpjeti, samo da dođem do svoje bebe višeeeee
Hej hou tete ...
I ja se pridružujem družioni vlažnih
Od jučer sam sva skliska dolje,jeeej!
Inače,oče to tak...da vodilica liste zatrudni nakon nekog vremena hahaha,pa Srećo,ja se nadam da buš bolje sreće neg ja!
bubicezubice,ak ste pokrili u četvrtak,ic okej
techna,
A proljeće nek ide vrit...meni je doneslo samo brigu svaki put.Sad se uzdam u rano ljeto hahahaha!
Tayla, doći će nam bebica![]()
Žužy, ako, čak se usuđujem napisati kad zatrudnim, bit će mi jako krivo što me nisi prije ovlastila!E kad se to desi, onda čarobna palica ide dalje...
![]()
tayla, sreća b-kompleks jako otvara apetit!
bubicazubica po grafu izgleda da je O bila u subotu (ako ti jos i sutra bude pov temperatura, FeFe ce ti je oznaciti), sto bi znacilo da je odnos jucer bio naknap prekasno, ali ako je bio i u cetvrtak, pokriveno je. plodni dani su 4 dana prije O i samo jedan dan nakon O, ali to treba uzeti s rezervom, buduci jajna stanica zivi 12-24h.
Ma nek otvara apetit, valjda će mi time tijelo biti zdravije jer ću puno i fino jesti!
Samo nek vidim taj plus / dvije crtice, da bar.
Ja sam bila prilično skliska sve do nedjelje. Mislim da je tu pomogla matična mliječ i b kompleks, uz jaaako puno vode. Pitam se šta bi tek bilo i da nisam bila tužna i pod pritiskom zbog svađa..
Sada mi preostaje samo čekati. Srećom, u dobrom društvu na Odbrojavanju
Srećice, kad zatrudniš, čekam palicu da dobaciš ovamo![]()
Pokupila nalaze za ureaplazmu i ostale bestije i sve cisto,jeeej
Sent from my GT-I9105P using Tapatalk
Aha, ja sam bila mirna do otvaranja odbrojavanja, a onda me pičila šiza o prestanku simptoma. Danas sam se primirila-dok nema krvi, sve je ok.
KrisZgza nalaze!
Ma nisam se ja zamarala, ocekivala sam da ce biti negativno...
Bubicazubica..i???
Ni vrkuta ni marulja mi nisu donjeli nikakvu skliskost. Ja neznam. A citam da vecina zena osjeti tu blagodat. Zato iskoristite vlagu!!!!
Kris ti si u pretragama? Sta jos trebas? Ja sam sve te nalaze trebala imati za postupak tako da nemam pojma sta me ceka
Sarazg33 u petak nam je The Day!!! Naravno da javim![]()
![]()
Iduce je koliko se sjecam krvna grupa i torch(to treba u svakoj imati)...brisevi kako bi je gin objasnila se ne rade tipicno u ranoj vec se za urea radi u 7mj regularno.Ja sam ih radila jer je mm bio pozitivan.KKS i urin ce ti dati za to znam.To sam vec obavila tako da u cetvrtak se snimamo, gledamo i onda petrova 3.Tada ide secer, ali nisam ziher u kojem tjednu i ne znam dal bude jos kaj smislila s obzirom na ishod prosle.
Ja sam tako happy, jer sam mm dokazala da mi nije nista i sada mozemo preci na ispunjavanje mojih pojacanih "potreba"
I konacno osjetim da raste, u voznji preko lezecih i nemrem se bas sagnuti u struku,pa ponekad kao da kamen imam unutra...s obzirom da se ujutro uopce jos uvijek ne osjecam trudnom to mi je bas super sada![]()
Imam i KG i rh faktor. Neke moje su radile TORCH al ugl nisu. Brisevi ce se vjerovatno ponoviti kasnije. Uvijek su bili sterilni oboma pa se nadam da ce tako i ostati. Keksa nema pa nema ni uvjeta za bestije. Do kad nema keksa? Ili nekome ima?
Na radiju je neka stara stvar: All that she wants is another baby..........Valjda dobro upisah!
cure, ja sam prestala piti eutyrox (dobila sam ga za spuštanje tsh)...ne znam, ali mi neki unutarnji glas govori da stanem s tim jer mi je produžio ciklus na 38 dana!! možda nije od toga, ali je krenulo s tim.
mislim da ću se prebaciti na vrkutu i marulju...to je ipak prirodno
što mislite?
Stork cestitam na T i novom odbrojavanju! Nek bude sve skolski i mirno do kraja ~~~~~~~~~~~~~~~
Da se malo ufuram u vase spike, makar mi je tesko jer imamo losu dg sgrama.
Ali da se malo pohvalim da sam piskila lh testice iz fore i ulovila poz trakicu u petak a tad me i jako d.jajnik bolio, duznost obavili u subotu. Nekako me drzi pomisao da je moja prijateljica ostala T sa jos gorom dg od nas, pa ne treba nista pustati slucaju.. He he...
Zao mi je zbog popisanih minusa, za sve saljem ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da nam se otvori sto prije novo odbrojavanje..
KrisZg ,super za nalazea sad u napad!
bubicazubica ,ti se spremaš za MPO ili?
vatra86 ,go girl
Neka dijagnoze....to ne znači da moraš prestati s nadom kaj ne.
Sve je moguče...
Posljednje uređivanje od žužy : 07.04.2014. at 14:02
O tome ja pricam Zuzy!
Eh ta nada...
Jel netko za poslije rucka kavicu?? Posluzite se i osjecajte se kao doma..![]()
cure!
Nema me baš ovdje...u zivotnom vrtlogu sam..
Stork čestitke!!!
Sreća hvala na dobrodoslici u ljubice..otkud da vodiš listicu..nešto se mijenjalo?
~~~~~~~~~~~~~~~~~ svima!
vucice,
A potpis...nekaj sam sad ja propustila?
vatrice,ja bum kavicu,toči!
Sada vas pozdravljam, idem kući. Prije toga u šoping po brazilske oraščiće, ananas i sve ostale stvari koje navodno pomažu implantaciji.
Znam.. nema što neću probati.
Ciaoooo
A bas sam htijela pitati di nam je Vucica... Moras nam ispricati sta se je to događalo kod tebe...
Zuzy fina kavica,a? Mogla bi se jos jednom udati...![]()
Hvala na kavici..........bila je baš...potrebita u ovo doba dana
...da žužy...spremam se za mpo...u srijedu idemo na prve konzultacije...(ako se što ne uhvati ovaj mjesec nitko sretniji od nas..tad neće ni biti potrebe za tim)..
Posljednje uređivanje od bubicazubica : 07.04.2014. at 15:21