Pokazuje rezultate 1 do 50 od 1119

Tema: Odbrojavanje 4/14................... by stork

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    kadulja avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2014

Početno

Kris i hvala za link. daj nam u kratko izvuci najbitnije, osobito me zanima ova tema o samoliječenju i mogućim negativnim poljedicama istih...
    na stranici je naznačeno samo da ima takvih biljaka... jesu li konkretno spominjali neke koje bi možda trebale izbjegavati.
    Joooj pijemo sve i svašta u najboljoj namjeri, a možda radimo više štete nego koristi
    jesu možda spominjali vkutu i marulju koje puno trudnica i trudilica piju???

KrisZg avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2013

Početno

Citiraj kadulja prvotno napisa Vidi poruku
    Kris i hvala za link. daj nam u kratko izvuci najbitnije, osobito me zanima ova tema o samoliječenju i mogućim negativnim poljedicama istih...
    na stranici je naznačeno samo da ima takvih biljaka... jesu li konkretno spominjali neke koje bi možda trebale izbjegavati.
    Joooj pijemo sve i svašta u najboljoj namjeri, a možda radimo više štete nego koristi
    jesu možda spominjali vkutu i marulju koje puno trudnica i trudilica piju???
    Joj draga, predavanje je trajalo 5h...nema kaj nisu naveli.Od kompletne T...bolesti koje se javljaju i kako si pomoci.Od biljaka koje se ne smiju u T(mene je menta zacudila???!!) do onoga sto se smije.Etericna ulja itd...Biti ce to opet, ja cu vam javiit na vrijeme, pa budete dosle a u meduvremenu, potraziti cu u prirucniku ako ima kaj o tome pa napisem, ali popodne.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •