Pokazuje rezultate 1 do 50 od 1119

Tema: Odbrojavanje 4/14................... by stork

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    žužy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Citiraj red pepper prvotno napisa Vidi poruku
    ma nije ti prolaktin ništa strašno..to je ok. meni bio isto na gornjoj granici pa mi dr rekao da je to ok i da od stresa on skače..a vjerujem da si sada itekako pod stresom
    tsh si izvadi isto..ali za to ti uputnicu daje doktor opće prakse..pitaj odmah i za ft3 i ft4 da ti da uputnicu pa da dobiješ cjelokupnu sliku rada štitnjače..inače za mpo te neće nitko pitati nalaze štitnjače, oni to zanemaruju..to moraš sama..
    Eh..meni je moja dr opče prakse rekla da za sve što mi treba s ginekološke strane,uputnicu mi daje moj ginekolog.
    Nije mi htjela dati uputnicu za vaditi horm. štitnjače,niti za feritin npr (mada sam vadila za željezo) jer sam blesača spomenula zakaj me zanima.
    Rekla je neka se obratim gin. A on mi nije dao čak ni za štitnjaču,bez preporuke specijaliste.
    I tako se vrtiš u krug...
    Na kraju sam štitnjaču vadila po preporuci MPO doktora.Ali nije se zamaral nalazima.

bubicazubica avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2014

Početno

nekad mi ti dr-ovi idu malo na
    ...
    Citiraj žužy prvotno napisa Vidi poruku
    Eh..meni je moja dr opče prakse rekla da za sve što mi treba s ginekološke strane,uputnicu mi daje moj ginekolog.
    Nije mi htjela dati uputnicu za vaditi horm. štitnjače,niti za feritin npr (mada sam vadila za željezo) jer sam blesača spomenula zakaj me zanima.
    Rekla je neka se obratim gin. A on mi nije dao čak ni za štitnjaču,bez preporuke specijaliste.
    I tako se vrtiš u krug...
    Na kraju sam štitnjaču vadila po preporuci MPO doktora.Ali nije se zamaral nalazima.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •