-
kriszg, sad jedva cekam da zatrudnm, samo kako bi se mogla upisati u casu i baciti sodu bikarbonu. Tko ce to docekati. Inace sam najveca znatizeljka kad je otkrivanje spola u pitanju. Soda se inace pjeni kad dodje u kombinaciju sa kiselinom. Znaci ako, je mokraca lluznata ili neutralna, ne dogadja se nista, hm...tko zna, mozda bude i koja studija o tome.
Nadam se da ce ti savijeti pomoci. Inace, nad vecina pati od manjka magnezija u organizmu upravo radi zagadjenja, magnezij se gubi iz tla jer se spaja sa sumforom, koji nas organizam ne moze iskoristiti radi spoja koji nastaje: magnezij-sulfat. Inace je sam manjak magnezija povezan sa bolnim mjesecnicama, neplodnoscu, pobacajima, prijevremenim porodima i grcevima kod beba.
Ja sam cijeli zivot patila od groznih mjesecnica i nista mi nije pomoglo dok nisam pocela konzumirati bas magnezij-klorid. Cak mi ni porod nije pomogao da se smire. Sad mi je super. Isto tako imam artritis i od kad uzimam MgCl, nemam apsolutno nikkavih simptoma vec mjesecima i tijelo mi je puno gipkije.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma