Hej curke. Nadam se da primate i nove
Kod mene je sljedeca situacija:zadnja menga 5.3. ciklusi 30-33 dana, mengu ovaj mjesec jos nisam dobila. Krajem treceg mjeseca sam bila na ginekoloskom te je utvrđeno da imam folikul od 1.91 cm i da ce vjerojatno uskoro ili ovulacija ili ce folikul prerasti u cistu. Taj pregled je bio 22 dan ciklusa. 2 dana nakon toga sam imala nezasticeni odnos s ejakulacijom. Iako je tek proslo 12 dana od tog odnosa imam neki jaki osjecaj da je rijec o trudnoci zbog simptoma. Dakle, cesto mi se vrti i konstantno sam umorna, ujutro mi je cesto mucno i zbog toga ne mogu do kasno popodne jesti, cesto me muci zgaravica nakon jela, grudi me ne bole ali mi se cini da su bradavice malo tamnije i vece, imam cesto osjecaj stezanja i grčenja u maternici i jajnicima uz neki cudan osjecaj pritiska. Leđa me rasturaju a i vec par dana me boli trbuh kao da cu svaki tren dobiti ali menge nema. Zbog ceste vlaznosti dole svako malo trcim na wc da vidim da li sam procurila. Naravno nisam nego imam neki bijeli iscjedak bez ikakvog mirisa i drugih poteskoca. I svako malo moram juriti na wc piskiti.
Obzirom da sam ja po prirodi poprilicno znatizeljna i nestrpljiva napravila sam danas ujutro test gravignost mini koji je pokazao samo jednu crticu. Po mojoj procjeni je to mozda prerano jer je proslo tek 12 dana od odnosa. A i cudni su mi ti svi simptomi koje definitivno ne umisljam a test negativan.
Kada bi po vasoj procjeni trebalo napraviti test? Da li sam prerano napravila? i da li da iduci put uzmem neki bolji test, tj.skuplji i s vecom osjetljivoscu?