Jao, koje ste vi pričalice ovih dana! Pa što to bi?!
Mene glava boli, ali bar mi nije muka. Bit će da opet neka kiša dolazi..... Kavica upravo skuhana, uživam u virtualnoj s vama i u pravoj...![]()
Jao, koje ste vi pričalice ovih dana! Pa što to bi?!
Mene glava boli, ali bar mi nije muka. Bit će da opet neka kiša dolazi..... Kavica upravo skuhana, uživam u virtualnoj s vama i u pravoj...![]()
Cure, nisam mogla odoljeti. Malo sam po internetu gledala trudnicku robicu, pa sam zapela na ovoj stranici:
http://www.seraphine.com/
Predivni modeli. Nadam se da ce nam svima uskoro trebati...
A ste me nasmijale...
MAMI,se sjetiš ankinih grafića?Koje je ona autoceste gradila...dobra ti je tempetura,a ak kučkica dojde za cc 4 dana,znamo da se FeFić zaj...
Si morti kad zabilježila kakav iscjedak u "te" dane u mjesecu?
I kak veli ovčica,dobro je to kaj ne skakuće grafić!
ovčice,super da si se riješila strep...i da se nekaj dešava!
bubice,lijepo si visoko,nek tak ostane!
Kris,čekamo lijepe vijesti!Sve bu dobro
A temperatura ti je baš simpa...
Srečo,kaj ima kod tebe kaj se O tiče?
Meni jučer znači pozitivna lh,predvečer je skroz neg.,evo sad isto jako blaga druga crtica.Bih rekla da je O bila nočas.
Jučer pokrili u jutro,danas nismo stigli...uzdam se u muževe snagatore![]()
Yummy samo ti njih teraj i javi dal je tocanMislim da se u 9tt nemrem pouzdati jer tek sada se stvaraju organi pa ce sukladno tome i luciti ono zbog cega reagira ili ne reagira
To je neko samo moje razmisljanje...
Ja se sva nesto unjojnala, bilo mi zima...jedva me mm izvukao iz kreveta, ukopala se ko deva...ne ide mi se bas![]()
Žužy, od danas piškim po LH trakicama... 9 DC, OK. počinje mi "vlažnije" vrijeme...
Našla sam obeshrabrujući članak, jajna stanica živi 6-8 sati, eto vidjeh crno na bijelo. Treba se redovito družiti jer tko će je uhvatitiMM je poludio, ovaj mjesec hoće napraviti bebu i gotovo!
![]()
Joooj stalno se osjecam ko da cu dobit....uh...
Bubica, vidim da imaš tempirane odnose, TRI, DVA, JEDAN GO!![]()
a ja kao što sam već rekla,imam neopisivo jaku želju za "druženjem već par dana"..i moram priznati da jako dugo tako nešto nisam osjećala...ono,odradili smo što smo morali,tih dana i nekako je postalo to robotika...ali ovaj mjesec.......proljeće je,a u meni nemir..
....i nekako me probode malo u jednom,pa u drugom..onako ko da me netko zareže nožem..na dvije sekunde..i onda stane.....
..opet sam si umislila simptome..kao i uvijek...
piškim stalno...ali od vrkute koju pijuckam cijeli dan...troma sam..ali od hrane i proljeća...
zijeva mi se...jer idem spavat s kokošima a onda me muči nesanica od kad ujutro počnu pjevat ptičice...imam zatvor...ali to mi je u krvi od davnina...
Veliki smo 21.9mmnas dve smo se krivo skuzile i uopce nisam trebala biti danas vec 02.05. Ali mi je iz kurtoazije napravila uzv
mala mrlja na ekranu
Sent from my GT-I9105P using Tapatalk
Jooooj super Kris! Napredujete!
Vrtoglavica???? Ja sam ko na ringispilu
Kris za mrljicu ~~~~~~ Zuzy dobro je.... Dan po dan.... Saljem vam svima puse i odbrojavam skupa sa svakom od vas ocekujuci novo odbrojavanje i nove plusice![]()
kriszg, ma mislim da je sad idealno vrijeme za pisanje, jer se svaki embrio prvih 8 tjedana razvija kao cura, a onda, u 9. krece nalet hormona od kojih ce dobiti pisonju ili mindjusu
Samo ti pisaj svaki tjedan, pa nam javi ima li promjena spola? :D
Evo ja obavila testiranje na vitamine...i jedino kaj mi fali je cink.
Folna mi je na granici (Unatoč svakodnevnom uzimanju folacina?Moram manje pišati) i probavni enzimi me zezaju.
Sve drugo je ok i još se žena čudila da mi ne fali ničeg hehe!
Kris,![]()
Ja onda ne trebam magnezij! Hahaha ja stalnobiam potrbu za " druzenjem" cak mmi mm veli da sam ugrozena! Hehe
Tak je i meni moj govoril dok nisam ostala u drugom stanju. Svaki dan bi se sexala s njim po 5-6 puta. U jutro-prije posla, onda kad dodje doma, pa jos pod tusem jer smo se uznojili, pa poslije tusa, jer smo fini, friski i mirisljavi, pa prije, poslije jela, prije spavanja i jednom usred noci
A sad, dva puta tjedno mi je dovoljno. Jedino oko ovulacije se svaki dan zabavimo![]()
Žužy cink je vazan za zacece, tako da pocni odmah.
Meni je zelja nepromjenjena, ja bi mogla uvijek![]()
Cink? Kaj to mogu na svoju ruku ili moram prvo na provjeru vitamina?
http://www.farmacia.hr/mjerenje-vita...g-statusa.html
odi pa si provjeri, nemoj na svoju ruku.
lol! ovo za cink nisam znala. Odmah se i na njega bacam. Ma sve je ok osim vitamina A. Njega treba izbjegavat pod svaku cijenu kad se radi na bebi.
Jutrooooo!
Jutrooo pcelice vrijedne!![]()
jutroo..jeee, danas je petak!!! iako me čeka ludi dan sve je ipak lakše! KrisZg čestitam na tvojih 21,9mm!sporp mi ovi dani lete od kad ih brojim, tek mi je 4DC, od 10DC ću se baciti u svakodnevnu akciju!
lista za 11.04.2014.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
(ne)čekalice:
sankris ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 34 dc
krojachica ~~~~~~~~~~~~~~~~ 32 dc
vucica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 30 dc
nivesa ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 29 dc
esperansa ~~~~~~~~~~~~~~~~ 28 dc
crna_ovcica ~~~~~~~~~~~~~~~ 25 dc
odbrojavalice:
mami2 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 23 dc
vatra86 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 19 dc
tayla ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 18 dc
bubicazubica ~~~~~~~~~~~~~~~ 17 dc
hellokitty ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 17 dc
viki88 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 14 dc
šiškica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 14 dc
kudri ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 14 dc
emily_zg ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 12 dc
sreća_83 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 10 dc
kadulja ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 9 dc
techna ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 8 dc
yummy_mummy ~~~~~~~~~~~~~ 5 dc
ivchica30 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 4 dc
tigrić ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 4 dc
Jutro!
Meni jučer LH trakica negativna, ali full. Ma neka, rano je, ali popišah se, eto zlu ne trebalo. U međuvremenu se zalijevam vrkutom. I želim se družiti s dragim večeras, kad smo već kod takvih želja![]()
...samo se ti druži..to ti je zdravo,i ima puno prednosti...
...ja se neću družit...od jučer me sve nešto probada..bolila su me leđa,donji dio..a nisam niš teško radila,niti nosila....stalno sam išla piškit...i imala sam stalno osjećaj da ću dobit..ono..bljak..znam da je još puno prerano...punih 10 dana...ali kod mene se nikad ne zna
...uf uf...ali da imam i dalje želju......naravno...
jutro!
i ja sam malo uranila sa piš piš trakica, ali budući sam još početnik u tome počela sam ranije da se malo upoznam s njima...
bez obzira na negativnu trakicu sinoć sam navalila na MM kao da mi je zadnji put
bio je umoran, jedva je gledao na oči, ali što će jadan uhvatio se posla
nije lako sa nama vatrenima...![]()
Zaboravih, Crna ovčica, dobrodošla u Gornji dom naše liste!![]()
Posljednje uređivanje od Sreća_83 : 11.04.2014. at 09:26
e, a di kupujete tu vrkutu? da se i ja malo uključim u to čajevanje!
ja nikako da se maknem za zadnjeg mjesta.....
ja je kupujem na placi...kod travara...mb
...i marulju i vrkutu...
Tigrić, znam da je užasno na tom zadnjem mjestu. Katastrofa. Kad si u sredini je mila majka jer onda ste u pogonu , jel... A onda počinju muke, nikako doći u ljubičice i onda u ljubičicama čekaš, slušaš, pričaš sam sa sobom... Onda padneš na guzicu, opet zadnje mjesto. Tako je meni već par mjeseci.... Ne želim te obeshrabriti, ajde ti u čajevanje. Dakle, vrkutu od 50 g (čini mi se) sam u ljekarni platila 12 kn, okruglo. Proizvođač je Suban. Jedino ga moraš cijediti, e to me umara, ali prijeđe u naviku. Idemo napraviti tu bebicu!![]()
ja sam se već navikla na to cijeđenje...
ono imam ritual ujutro-stavim kuhalo vode grijati za:toplu vodu s medom(za probavu,taj sam recept polupila još prošle godine tu od vas-hvala)...i za čaj..e onda dok se spreman na posao..čaj se lijepo hladi...i onda ga samo hop iscijedim...
...inače da ne pijem te čajeve jako malo bi pila tekućine,jer me nikad osim kad je ljeto ne pita za piti...
...ja nikad nisam još došla u ljubičice...šmrc....ova sredina me izluđuje
Jooooj ja odbrojavam....jos uvijek me cice na dodir bole za poludit i dolje me svaki cas sve nesto kao da cu dobit.