Odbrojavanje 4/14................... by stork

Thread: Odbrojavanje 4/14................... by stork

1. Asper's Avatar

Asper said:

Ni meni ni palo na pamet na prvu pa sam panicarila, ginic mi otvoril oci

2. žužy's Avatar

žužy said:

Kris,samo laganini...znaš da je raznorazno smeđarenje pod normalno u prvom tromjesječju
    Sve dok nema bolova ili čiste krvi.

Moja mama je imala mengu par ciklusa u trudnoči s menom i sestrom,s bratom ne..veli da nije bila obilna ko normalno,al je uredno dolazila na "one dane u mjesecu".

3. nivesa's Avatar

nivesa said:

Bi mi mogla koja od bas iskusnih pisacica testova odg na pitanje. Dali se popodne moze piskiti recimo ja danas a da pokaze tocno? 30 dc je. Znam d je to relativno ali da li je tk od va piskio tak rano popodne a da se pokazao +?

4. žužy's Avatar

žužy said:

Ako imaš dovoljno bete u organizmu,pokazat će u bilo koje doba dana

5. nivesa's Avatar

nivesa said:

Neki dan popodne sam radila pa nista,sad sam na 100 muka.

6. Asper's Avatar

Asper said:

Nivesa, ja sam radila test popodne 4 dana prije ocekivane M, moj plusic sad raste

7. Asper's Avatar

Asper said:

Mislim da se cure sjecaju mog nestrpljenja jer nisam mogla docekati jutro, bila sam sigirna da sam trudna

8. nivesa's Avatar

nivesa said:

A takva sam i sama...ali uzalud...upravo sam bila na wc- u. dosla je.....

9. nivesa's Avatar

nivesa said:

Aaaaaaaaa! Ljuta sam!

10. crna-ovčica's Avatar

crna-ovčica said:

Nivesa grrrr...vjerujem da si ljuta , žao mi zbog menge
    Ja imam inače spotting ravnih pol sata prije neg armija stigne

11. MAMI 2 said:

Quote Originally Posted by nivesa View Post
    A takva sam i sama...ali uzalud...upravo sam bila na wc- u. dosla je.....
    Žao mi je, baš je vještica.

12. nivesa's Avatar

nivesa said:

Uh!!!! Sad kad prode na savjetovanje za mpo... Nadala sam se da cu to izbjec.... Jel zna neko kolko privatno kosta spermiogram?

13. MAMI 2 said:

Mislim da je oko 300,00kn.
    Gdje ćeš na mpo.

14. Majuška's Avatar

Majuška said:

... Jel zna neko kolko privatno kosta spermiogram?
    Nivesa, žao mi je za dolazak M.. znam kak je kad se nadaš i nadaš pa ništa

Mi smo priv spermiogram platili oko 500 kn, čini mi se

15. KrisZg's Avatar

KrisZg said:

Quote Originally Posted by Asper View Post
    Nivesa, ja sam radila test popodne 4 dana prije ocekivane M, moj plusic sad raste
    Moj je isto 2 dana od ocekivane pokazao...sudeci prema beti...pokazao bi i ranije

16. Šiškica's Avatar

Šiškica said:

spermiogram ti je 300kn na većini mjesta ..

čak i u Petrovoj(ak hoćeš bez uputnice kao i mi prvi puta ) a možeš dogovoriti i da uzorak od kuće doneseš!!

17. KrisZg's Avatar

KrisZg said:

Issss ja sam mislila da cu dusu izbaciti kada sam probala mgcl...ajme majko kako je to fuuuuuuuuj!Yummy stavila sam 40g na manje od 0,5 vode, nisam prokuhavala jer imam brittu, rastopilo se odmah, to je to?Mogu samo spricati?Nemoram ga piti?

18. nivesa's Avatar

nivesa said:

U vinogradsku, tam imam dr koji mi je super i hematologa. Al sam bas tuzna...jel se onda i dalje mogu tu sa vama druzit ili kak to ide

19. KrisZg's Avatar

KrisZg said:

Mozes se druziti ali nemres biti na listi onaj mjesec u kojem ides na postupak

Sent from my GT-I9105P using Tapatalk

20. nivesa's Avatar

nivesa said:

A ko zna kad ce to bit.....

21. nivesa's Avatar

nivesa said:

do tad...danas ipak 1dc

22. Yummy_mummy's Avatar

Yummy_mummy said:

Mozes spricati kriszg. Ja prokuham samo zato sto kad je prokuhano u vodi, bude masno, kao ulje, tako da ne trebam koristiti losion ili kremu za tijelo. To je jedini razlog. Sto se tice konzumiranja, ajme, nisi to valjda u tom omjeru stavila u usta
    Ako zelis piti, otopis u mrvicu tople vode pola cajne zlicice i zatim dodas sok od jabuke. Meni je sok od jabuke cak i bolji sa magnezijem, nego bez njega. Isto tako je fino u cedeviti od limuna, u narandi nije bas nesto.

nivesa, bas mi je zao sto nisi trudna. Eto ja se nadala do zadnjeg casa, odnosno do dolaska kuje

23. KrisZg's Avatar

KrisZg said:

Probala sam ja njega i tako s pola zlicice, i ne bih vise...bar ne cisti, svakakve gadosti sam popila u zivotu ali ovo ne ne...e onda cu ga prokuhati ako bude masno, super.A da ne pricam da sam za pol h bila na wc-u...

24. KrisZg's Avatar

KrisZg said:

Nivesa, pa znala bush koji mjesec ides na postupak

25. Yummy_mummy's Avatar

Yummy_mummy said:

A joj kriszg, bas mi je zao radi bljuckanja. Samo ti mazi trbuh sa magnezijevim uljem. Puno vise se ionako apsorbira kroz kozu. Izdrzi ova 2 tjedna, bit ce bolje kad prodju.

26. nivesa's Avatar

nivesa said:

A zadnji put kad sam krenula proslo je pola godine i jos nisam bila na prvom postupku,stalno sam trebala jos jedan nalaz i tako u nedogled...
    Kris, mene je coca cola spasavala, to je bilo jedino kaj sam mogla popit a da se ne zbljujem...

27. Viki88's Avatar

Viki88 said:

Dobro jutro
    Izgleda da nista od moje ovulacije folikuli prestali rasti

28. Sreća_83's Avatar

Sreća_83 said:

lista za 13.04.2014.
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~

(ne)čekalice:

sankris ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 36 dc
    vucica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 32 dc
    esperansa ~~~~~~~~~~~~~~~~ 30 dc
    crna_ovčica ~~~~~~~~~~~~~~~ 27 dc
    mami2 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 25 dc

odbrojavalice:

vatra86 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 21 dc
    tayla ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 20 dc
    bubicazubica ~~~~~~~~~~~~~~~ 19 dc
    hellokitty ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 19 dc
    viki88 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 16 dc
    šiškica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 16 dc
    kudri ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 16 dc
    emily_zg ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 14 dc
    sreća_83 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 12 dc
    kadulja ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 11 dc
    techna ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 10 dc
    yummy_mummy ~~~~~~~~~~~~~ 7 dc
    ivchica30 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 6 dc
    tigrić ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 6 dc
    lorelai ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 5 dc
    nivesa ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 2 dc

29. MAMI 2 said:

Ajme Srećo stvrno si uranila!

Jutroooo,stiže i kavica!

30. Sreća_83's Avatar

Sreća_83 said:

Jutro, drage!

Viki, evo baš uređujem listu i pogledam na tvoj nick. I baš sam se zapitala gdje si nam ti, mislim da ti kreću plodni dani... I gle! Kako su prestali rasti?! Ma šta i to postoji?!

Žužy,
    iam novi potpis. Stvar je u tome što bih ga ja htjela i češće ijenjati, ali s Emom ti je kao s vicevima. Toliko ih dobrih čuješ, i to u smo jednom danu, pa kad te netko pita ajde mi ispričaj jedan, ne ožeš se sjetiti!

Nivesa, žao mi je zbog M. Tako je to, čim pomislimo napraviti testi, M. se uplaši i eto nje! eni je tako bilopar puta. Prošli mjesec sa ujutro napravila test i M. je došla nakon četiri sata! M. osjeti našu nadu, to je ono što me dodatno ljuti!

Pusno pusa i pozdrava od mene!

P.S: Evo kavica...

31. KrisZg's Avatar

KrisZg said:

A zadnji put kad sam krenula proslo je pola godine i jos nisam bila na prvom postupku,stalno sam trebala jos jedan nalaz i tako u nedogled...
    Kris, mene je coca cola spasavala, to je bilo jedino kaj sam mogla popit a da se ne zbljujem...
    Hm, nisam popila colu, uh ne pamtim pa bas ju ne bih u T pila Jos malooooo i proci ce jel takoo yummy !

32. Viki88's Avatar

Viki88 said:

Sreco ma neznam imam po 3 folikula na oba jajnika i veliki su 10 i 11 mm, a prekjucer kad sam bila na FM nisu nista narasli u 2 dana .. Samo se endic zadebljao malo al oni nista.. Idem sutra ponovno pa cemo vidjeti

33. mirelis said:

15 dan od AIH-a,test negativan...
    Sutra beta...

34. Viki88's Avatar

Viki88 said:

Quote Originally Posted by mirelis View Post
    15 dan od AIH-a,test negativan...
    Sutra beta...
    Last edited by Viki88; 13.04.2014 at 10:17.

35. Yummy_mummy's Avatar

Yummy_mummy said:

kriszg, ovo za colu mi je dokror rekao da ju je dobro uzeti u trudnoci ako ti je muka. I da cak je po sastavu jako slicna diorolyte napitku (za rehidraciju), makar ju ja nisam mogla niti vidjeti. Na kraju mi je diorolyte bio najbolji za piti, ali valjda je drugacije kod svake trudnice. Izdrzi jos malo. Nadam se da ce 11. i 12. tjedan vec biti ok.

36. mirelis said:

Quote Originally Posted by Viki88 View Post
    Dal se mogu čemu nadat pošto mi je test negativan?
    ,sutra ću vadit betu...

37. Viki88's Avatar

Viki88 said:

A mislim da bi 15 dpo vec trebalo pokazati nesto makar sjenu

38. Sandra1971's Avatar

Sandra1971 said:

Mirelis puno je cura popiskilo - a beta pokazala T...ne gubi nadu dok ne izvadis betu! Svima ~~~~~~~~~~~

39. nivesa's Avatar

nivesa said:

Quote Originally Posted by KrisZg View Post
    Hm, nisam popila colu, uh ne pamtim pa bas ju ne bih u T pila Jos malooooo i proci ce jel takoo yummy !
    Ja ti drzim fige da prode....meni je trajalo svih 6 mjeseci...uzasno...A za colu mi je dr rekao..naravno u normalnim kolicinama.Pogotovo ako je povracanje cesto,ima u njoj i dobrih stvari koje pomazu da se ne dehidrira.
    Last edited by nivesa; 13.04.2014 at 15:38.

40. vucica's Avatar

vucica said:

Sreco sutra pisi 3dc..dosla moja prija..ocekivano.
    ~~~~~~~~~~~~~ svima!

41. Viki88's Avatar

Viki88 said:

Mene jako boli d. Jajnik ali ne ovako nego na dodir! Dosta je tvrd i boli kao kad se udarite negdje pa vas boli na dodir? Kaj bi to moglo biti? Da nije neka cista zbog klomifena mada prije 2 dana nije bilo nista..

42. nivesa's Avatar

nivesa said:

vucica brojimo isto onda....bas je ruzno kad si na kraju liste i to zelene boje

43. nivesa's Avatar

nivesa said:

Mene jako boli d. Jajnik ali ne ovako nego na dodir! Dosta je tvrd i boli kao kad se udarite negdje pa vas boli na dodir? Kaj bi to moglo biti? Da nije neka cista zbog klomifena mada prije 2 dana nije bilo nista..
    Upraavo sam citala brosuru o potpomognutoj i nesto po netu o klomifenima, mislim da bi moglo biti od njih...ali ak te i ujutro bude bolilo mislim da ti je najbolje ici doktoru jer nije bas normalno da jajnik boli na dodir...

44. Viki88's Avatar

Viki88 said:

A ujutro i idem na folikulometriju pa cu vidjeti bas mi se to nije dogadalo nikad
    Last edited by Viki88; 13.04.2014 at 17:43.

45. nivesa's Avatar

nivesa said:

A ujutro i idem na folikulometriju pa cu vidjeti bas mi se to nije dogadalo nikad
    A nadam se da nije nista... Mozda samo cistica koja ce otic sama od sebe. Ja imam PCOS pa me nekad jajnici znaju toliko boljeti da ne mogu normalno sjedit,imam osjecaj kao da si sjedim na jajnicima i da ce se razletit.Veli moj ddr da je to normalno kod PCOS-ai povecanih jajnika kao sto su moji..

46. bubicazubica's Avatar

bubicazubica said:

malo i od mene...
    nivesa...zao mi je...uh...i meni uvijek,ovako nestrpljivoj,kad odlucim napravit test...pokaze minus,,i za par sati dodje m..grrrrr
    ..moja temp...leluja...ali moram priznat da nikad nije bila ovako dugo visoka..a ledja me ubijaju..cak san dobila neki onako slabasni iscjedak...bez mirisa...drugo nista...cicke nula bodova..ponekad se sva ispipam...ali nema razlike..osim nekih plavih zilica,malo tamnijih nego inace...i isla sam piskit jedno 3 put po noci<ubije me to dizanje>...
    vikica drz se...vjerujem da nije nista..i da ces sutra ponovo vidjeti kako rastu folikuli..
    p.s.sori na slovima bez kvacice,jer tipkam na nekom prastarom lapotpu,gdje je sve ispremijesano..
    evo jedna kasnopopodnevna za sve vas!

47. Viki88's Avatar

Viki88 said:

Nivesa- i ja imam pcos ali me nikad baš tako nisu bolili .. Znam imati taj pritisak kao da mi netko sjedi ali ovako ništa i dosta je tvrd na dodir.
    Bubicazubica ma i ja se nadam da nije ništa , i nema veze za kvačice i ja dosta puta pišem bez njih!

48. vucica's Avatar

vucica said:

Ma brzo ćemo se popeti opet, pa ćemo loviti O!

49. bubekica said:

nagovorite seficu od liste da vam stavi neke lijepe boje
    ova zeleno/crvena varijanta je moj dizajn za bozic 2012

50. maca papucarica's Avatar

maca papucarica said:

Quote Originally Posted by bubekica View Post
    nagovorite seficu od liste da vam stavi neke lijepe boje
    ova zeleno/crvena varijanta je moj dizajn za bozic 2012
    a silne vibrice su moje ako se sjećaš, bubi