Ni meni ni palo na pamet na prvu pa sam panicarila, ginic mi otvoril oci![]()
Ni meni ni palo na pamet na prvu pa sam panicarila, ginic mi otvoril oci![]()
Kris,samo laganini...znaš da je raznorazno smeđarenje pod normalno u prvom tromjesječju
Sve dok nema bolova ili čiste krvi.
Moja mama je imala mengu par ciklusa u trudnoči s menom i sestrom,s bratom ne..veli da nije bila obilna ko normalno,al je uredno dolazila na "one dane u mjesecu".
Bi mi mogla koja od bas iskusnih pisacica testova odg na pitanje. Dali se popodne moze piskiti recimo ja danas a da pokaze tocno? 30 dc je. Znam d je to relativno ali da li je tk od va piskio tak rano popodne a da se pokazao +?
Ako imaš dovoljno bete u organizmu,pokazat će u bilo koje doba dana![]()
Neki dan popodne sam radila pa nista,sad sam na 100 muka.
Nivesa, ja sam radila test popodne 4 dana prije ocekivane M, moj plusic sad raste![]()
Mislim da se cure sjecaju mog nestrpljenja jer nisam mogla docekati jutro, bila sam sigirna da sam trudna![]()
A takva sam i sama...ali uzalud...upravo sam bila na wc- u.dosla je.....
Aaaaaaaaa! Ljuta sam!
Nivesa grrrr...vjerujem da si ljuta , žao mi zbog menge
Ja imam inače spotting ravnih pol sata prije neg armija stigne
Uh!!!! Sad kad prode na savjetovanje za mpo... Nadala sam se da cu to izbjec.... Jel zna neko kolko privatno kosta spermiogram?
Mislim da je oko 300,00kn.
Gdje ćeš na mpo.
spermiogram ti je 300kn na većini mjesta ..
čak i u Petrovoj(ak hoćeš bez uputnice kao i mi prvi puta ) a možeš dogovoriti i da uzorak od kuće doneseš!!
Issss ja sam mislila da cu dusu izbaciti kada sam probala mgcl...ajme majko kako je to fuuuuuuuuj!Yummy stavila sam 40g na manje od 0,5 vode, nisam prokuhavala jer imam brittu, rastopilo se odmah, to je to?Mogu samo spricati?Nemoram ga piti?
U vinogradsku, tam imam dr koji mi je super i hematologa. Al sam bas tuzna...jel se onda i dalje mogu tu sa vama druzit ili kak to ide
Mozes se druziti ali nemres biti na listi onaj mjesec u kojem ides na postupak
Sent from my GT-I9105P using Tapatalk
A ko zna kad ce to bit.....
do tad...danas ipak 1dc
Mozes spricati kriszg. Ja prokuham samo zato sto kad je prokuhano u vodi, bude masno, kao ulje, tako da ne trebam koristiti losion ili kremu za tijelo. To je jedini razlog. Sto se tice konzumiranja, ajme, nisi to valjda u tom omjeru stavila u usta
Ako zelis piti, otopis u mrvicu tople vode pola cajne zlicice i zatim dodas sok od jabuke. Meni je sok od jabuke cak i bolji sa magnezijem, nego bez njega. Isto tako je fino u cedeviti od limuna, u narandi nije bas nesto.
nivesa, bas mi je zao sto nisi trudna. Eto ja se nadala do zadnjeg casa, odnosno do dolaska kuje![]()
Probala sam ja njega i tako s pola zlicice, i ne bih vise...bar ne cisti, svakakve gadosti sam popila u zivotu ali ovo ne ne...e onda cu ga prokuhati ako bude masno, super.A da ne pricam da sam za pol h bila na wc-u...
Nivesa, pa znala bush koji mjesec ides na postupak![]()
A joj kriszg, bas mi je zao radi bljuckanja. Samo ti mazi trbuh sa magnezijevim uljem. Puno vise se ionako apsorbira kroz kozu. Izdrzi ova 2 tjedna, bit ce bolje kad prodju.
A zadnji put kad sam krenula proslo je pola godine i jos nisam bila na prvom postupku,stalno sam trebala jos jedan nalaz i tako u nedogled...
Kris, mene je coca cola spasavala, to je bilo jedino kaj sam mogla popit a da se ne zbljujem...
Dobro jutro
Izgleda da nista od moje ovulacije folikuli prestali rasti![]()
![]()
lista za 13.04.2014.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
(ne)čekalice:
sankris ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 36 dc
vucica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 32 dc
esperansa ~~~~~~~~~~~~~~~~ 30 dc
crna_ovčica ~~~~~~~~~~~~~~~ 27 dc
mami2 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 25 dc
odbrojavalice:
vatra86 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 21 dc
tayla ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 20 dc
bubicazubica ~~~~~~~~~~~~~~~ 19 dc
hellokitty ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 19 dc
viki88 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 16 dc
šiškica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 16 dc
kudri ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 16 dc
emily_zg ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 14 dc
sreća_83 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 12 dc
kadulja ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 11 dc
techna ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 10 dc
yummy_mummy ~~~~~~~~~~~~~ 7 dc
ivchica30 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 6 dc
tigrić ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 6 dc
lorelai ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 5 dc
nivesa ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 2 dc
Ajme Srećo stvrno si uranila!
Jutroooo,stiže i kavica!
Jutro, drage!
Viki, evo baš uređujem listu i pogledam na tvoj nick. I baš sam se zapitala gdje si nam ti, mislim da ti kreću plodni dani... I gle! Kako su prestali rasti?! Ma šta i to postoji?!
Žužy, iam novi potpis.Stvar je u tome što bih ga ja htjela i češće ijenjati, ali s Emom ti je kao s vicevima. Toliko ih dobrih čuješ, i to u smo jednom danu, pa kad te netko pita ajde mi ispričaj jedan, ne ožeš se sjetiti!
Nivesa, žao mi je zbog M.Tako je to, čim pomislimo napraviti testi, M. se uplaši i eto nje! eni je tako bilopar puta. Prošli mjesec sa ujutro napravila test i M. je došla nakon četiri sata! M. osjeti našu nadu, to je ono što me dodatno ljuti!
Pusno pusa i pozdrava od mene!
P.S: Evo kavica...
Sreco ma neznam imam po 3 folikula na oba jajnika i veliki su 10 i 11 mm, a prekjucer kad sam bila na FM nisu nista narasli u 2 dana .. Samo se endic zadebljao malo al oni nista.. Idem sutra ponovno pa cemo vidjeti
15 dan od AIH-a,test negativan...
Sutra beta...
kriszg, ovo za colu mi je dokror rekao da ju je dobro uzeti u trudnoci ako ti je muka. I da cak je po sastavu jako slicna diorolyte napitku (za rehidraciju), makar ju ja nisam mogla niti vidjeti. Na kraju mi je diorolyte bio najbolji za piti, ali valjda je drugacije kod svake trudnice. Izdrzi jos malo. Nadam se da ce 11. i 12. tjedan vec biti ok.
Mirelis puno je cura popiskilo - a beta pokazala T...ne gubi nadu dok ne izvadis betu! Svima ~~~~~~~~~~~
Sreco sutra pisi 3dc..dosla moja prija..ocekivano.
~~~~~~~~~~~~~ svima!
Mene jako boli d. Jajnik ali ne ovako nego na dodir! Dosta je tvrd i boli kao kad se udarite negdje pa vas boli na dodir? Kaj bi to moglo biti? Da nije neka cista zbog klomifena mada prije 2 dana nije bilo nista..
vucica brojimo isto onda....bas je ruzno kad si na kraju liste i to zelene boje![]()
A ujutro i idem na folikulometriju pa cu vidjeti bas mi se to nije dogadalo nikad
Posljednje uređivanje od Viki88 : 13.04.2014. at 17:43
A nadam se da nije nista... Mozda samo cistica koja ce otic sama od sebe. Ja imam PCOS pa me nekad jajnici znaju toliko boljeti da ne mogu normalno sjedit,imam osjecaj kao da si sjedim na jajnicima i da ce se razletit.Veli moj ddr da je to normalno kod PCOS-ai povecanih jajnika kao sto su moji..
malo i od mene...
nivesa...zao mi je...uh...i meni uvijek,ovako nestrpljivoj,kad odlucim napravit test...pokaze minus,,i za par sati dodje m..grrrrr
..moja temp...leluja...ali moram priznat da nikad nije bila ovako dugo visoka..a ledja me ubijaju..cak san dobila neki onako slabasni iscjedak...bez mirisa...drugo nista...cicke nula bodova..ponekad se sva ispipam...ali nema razlike..osim nekih plavih zilica,malo tamnijih nego inace...i isla sam piskit jedno 3 put po noci<ubije me to dizanje>...
vikica drz se...vjerujem da nije nista..i da ces sutra ponovo vidjeti kako rastu folikuli..
p.s.sori na slovima bez kvacice,jer tipkam na nekom prastarom lapotpu,gdje je sve ispremijesano..
evo jedna kasnopopodnevna za sve vas!
Nivesa- i ja imam pcos ali me nikad baš tako nisu bolili .. Znam imati taj pritisak kao da mi netko sjedi ali ovako ništa i dosta je tvrd na dodir.
Bubicazubica ma i ja se nadam da nije ništa , i nema veze za kvačice i ja dosta puta pišem bez njih!