Srećo,moja nečakinja ima oduvijek problema sa alergijama i to baš jakih.Prošla svakojačka testiranja,otkrili hrpu toga..drži se ona toga kolko može,al na nešto nemreš utjecati.
Ono kaj je njoj pomoglo između ostalog je i kleopatrina kupka,malo se namače u vodi s maslinovim uljem i mlijekom.
Kaj se tiče homeopatije,nemam iskustva nit neko mišljenje...al eto frendica je izlječila alergije svojoj curici uz pomoč homeop. pripravaka.
Da košta,košta pa ko voli nek izvoli.
bubice,dobro sam
Obožavam ova 2 tjedna dok se čeka beta,i u činjenici da sam možda trudna.
E i moj je lav... ccc..
Al evo maloprije me zvao na telefon i sve je riješenoovo je bilo nešto kratko i čudno, znate kako sam vam rekla da kad se on duri to traje danima tiha misa. Očito je upalilo kad sam mu zadnji put rekla da je to emocionalno mučenje.
Srećo, jadna Emica... probajte, možda baš pomogne. Nisam imala nikakvih sličnih iskustava, da mogu pomoći.
Ako ću stvarno dobiti danas, sutra - onda mi je ciklus poludio
Tayla![]()
A i mene je moj zvao ali se nisam javilai prije posla me poljubio a ja se pravila da spavam
![]()
Eh jucer je ocito bio dan za svadu!![]()
ja moram smisliti neku poruku svom koji radi popodne i doći će navečer doma...
Bolje se nemojte dovoditi u situacije nakon kojih morate smišljati način pomirdbe...Dakle, pomirdbeni keks pada u vodu, ne, oko toga je i nastao problem!?!
![]()
mi smo zapečatili svoju svađu! niš od večeras. ni od ovog ciklusa.glupost.bezveze.
evo još jedne koja prijavljuje svađu od jučer...tj moj monolog i njegovo klimanje glavom.
Haha..a za ovo da su se sve svađale sa mužem od Sreće sam odvalila![]()
Joooj jooooj kako bih im ja zapaprilaaaa
Ja si nemrem zamisliti takvu svadu a gledam iz mjeseca u mjesec u isto vrijeme ste vise manje posvadane.Ili oni ne kuze kako je to grozno ili kaj??Treba njih staviti u nase cipele, pa tako svaki mjesec![]()
slažem se krisZg.. sam kad je moj mm opuštenac koji se oko toga ne nervira. Kao zdravi smo,sve je ok,uspjelo je prvi put pa će i sad kad se poklopi.nigdje nam ne gori. A ja sam malo control freak i kad si nešto zacrtam to mora bitu odmah i sada.onda ja živciram njega,on mene i bezveze!
Evo upravo sam saznala da mi je kolegica nakon 15 god. Ostala trudna! Čuda se događaju
Hej komadi !
Ja naravno na poslu, popodnevna smjena
Moram priznat da i meni mm ide na živce trenutno.
Woooooe? Nakon 15 god?Mrak! spontana t ili mpo???
Spontana spontana .. Nikada nije htjela ici na nikakve kontrole vezano za to
Uh super! Nakon toliko godina sigurno je u soku zena!Bas lijepo!
lista za 19.04.2014.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
(ne)čekalice:
sankris ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 42 dc
esperansa ~~~~~~~~~~~~~~~~ 36 dc
vatra86 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 27 dc
tayla ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 26 dc
bubicazubica ~~~~~~~~~~~~~~~ 25 dc
hellokitty ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 25 dc
odbrojavalice:
viki88 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 22 dc
šiškica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 22 dc
kudri ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 22 dc
emily_zg ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 20 dc
sreća_83 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 18 dc
kadulja ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 17 dc
techna ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 16 dc
yummy_mummy ~~~~~~~~~~~~~ 13 dc
ivchica30 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 12 dc
tigrić ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 12 dc
lorelai ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 11 dc
nivesa ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 8 dc
vucica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 8 dc
mami ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 5 dc
crna_ovčica ~~~~~~~~~~~~~~~~ 3 dc
Jutro!!!
Evo kavica!
Imamo jako puno ljubičica... Bubica i Hello Kitty, dobrodošle!
Dajte, cure iz Gornjeg doma, javite se!![]()
Jutroooooooooooooooooooo!
Jutro..depresivan dan za mene..
Jutroooo!
Ste obojale jajčeka?
A dajte cure,tak je lijepi dugi vikend,pa morate nahraniti svoje mužjake.A ni vrag da bute jeli šunkicu u tišini!
Bokic svima mi smo u punom poslu- sredjujemo kucu, bojimo jaja i sve vezano uz to. A veceras pocinju visinske pripreme za operaciju O ... Sve u svemu-- radni vikend!
saljem svima ~~~~ ~~~~~ ~~~~~ za veseli Uskrs!
Bokic svimai smo u punom poslu- sredjujemo kucu, bojimo jaja i sve vezano uz to. A veceras pocinju visinske pripreme za operaciju O
Sve u svemu-- radni vikend!
saljem svima ~~~~ ~~~~~ ~~~~~ za veseli Uskrs!
Jos se nisam sporazumjela sa svim ovim forama pisanja na forumu- pa mi nazalost posta duplo (kad previse prckam) -- kak da obrisem post??
Hej curke! Sve vam najbolje za nadolazeće blagdane..
Vidim da se penjem na listici, znači od 10dc do 16 dc mm neće imati mira..treniranje..
Polozila sam pisani dio pravosudnog, tako da mi je za mj dana usmeni pred komisijom..nadam se da ću uspjeti i da ću dalje više moći normalno zivjeti..i da će me stres pustiti neko vrijeme.
Ljubičicama ~~~~~~~~~~~~~~ kao i lovicama na O!
P.S. Jeste vidjeli da su u Kozmi dobili neke testice za O i za trudnoću?
Posljednje uređivanje od vucica : 19.04.2014. at 14:11
hej ho,evo da se javim dok sam u miru. Čekam drugi kolač da bude gotov pa sam završila sa radovima za danas! sinoć smo se mm i ja voljeli tako da držimo fige!
Evo da se i j napokon malo javim
Vucice cestitam na polozenom pismenom, drzim fige za usmeni i +
Sreco moja seke isto dosta bolesti izljeci homeopatijom, prehladice, zubici dok su rasli, nekakve ozljede i alergije sve to daje maloj. A kuglice kupuje u Italiju,tamo kostaju 5€
Ljubicicama ~~~~~~~~~~~~~~~~ za +
I zelim vam svima Sretan Uskrs i da ga provedete u miru sa svojim dragim ljudima i naravno na kraju uz desert kekicima...![]()
Evo ja naravni cekam vjesticu i to je to...
Pozdrav
točna u dan.ben joj miša.....grrrrrrrrrrrrr
...jaja pofarbana,šunka skuhana,kolači spremni.....sad se mogu pokrit dekicom po glavi i spavat!!!!!!!!!
želim vam svima drage moje žene sretan Uskrs,i da onaj sljedeći bude s jednim članom viška!!!!!!!!!!!
Cure moje, strka zadnjih dana, pripreme za Uskrs
Zelim svima sretan Uskrs, javim se kad prodje, malo uzivancije s family na okupu, napokon![]()
VatraŠteta za vješticu..
Bubicazubica hvala ti, polozen je samo dio..slijedi br. 2..![]()
Posljednje uređivanje od bubicazubica : 19.04.2014. at 21:03
Vucice ma nije jos dosla, niti je na vidiku jos nema, ali znam da ce doci...