Citiraj bubicazubica prvotno napisa Vidi poruku
žao mi je draga nivesa...ali većina muških se nosi s problemima na svoj način...kad smo došli doma drugi dan nakon kiretaže...jednostavno je samo šutio šutio..mislim,sve je napravio da mi bude ugodno,oboružao me hranom...ponašao se naoko normalno...ali vidjelo se da kuha,mada mi ništa nije rekao..a navečer smo se oko banalne stvari posvađali...razbio je laptop,ja sam mislila da će cijelu kuću demolirat...
ali na kraju svega,plakao je,i rekao da se on drugačije ne zna nosit s problemima,i nikad se priča o svojim strahovima(u rijetkom trenucima)...tako da sam ja na kraju njega morala bodrit da ne poklekne
znam da je i tvom muškarcu teško...koliko god tebi bilo još teže...jer uvijek nekako misle"ah,ja nisam dovoljno dobar..greška je u meni...što ako...itd.."...
u vezi onog filma neki dan..što očekujete kad očekujete..tad sam baš bila dobila m...a ono nadala se,jako jako...da je možda ipak neću dobiti..i kad sam vidjela..počela sam tulit ko kišna godina...rekao je"što je sad...idemo dalje,zar ćemo se tako svaki mjesec oko toga botiti...nema plakanja..."..ali kad je počeo film...okrenuo se i upalio komp...
nemoj sebe mučiti draga moja...one čarobne riječi"opusti se"...možda će sad zvučati standardno...ali samo pozitivno draga moja!!!!!!!
vibramo svi skupa za sve nas!!!!!!!
Dosta čačkam i po stranim forumima i relativno često na podforumima na kojima cure pričaju o pokušavanju zatrudnjivanja
se spominje tkz "odvaraćanje pažnje" tj. pokušavanju svoj cilj ne vezati isključivo na svaki određeni ciklus, jer time samo
raste napetost, opterećenost, nervoza koja sigurno ne pogoduje zatrudnjivanju.

bubica, ti si relativno nedavno uspjela zatrudniti, dakle vi to možete i možda doista, ma kako stereotipno i dosadno zvučalo,
treba malo misliti na nešto drugo, ne razbijati glavu previše...

uživaj u svojoj oazi mira!
možda nam se, ko esperansa vratiš trudno s godišnjeg