Pokazuje rezultate 1 do 50 od 1119

Tema: Odbrojavanje 4/14................... by stork

Threaded View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Mar 2014

Početno

Citiraj Majuška prvotno napisa Vidi poruku
    Ova sadašnja trudnoća je "nastala" nekoliko sati nakon pucanja folikula.
    To sam jutro bila kod dr. R. na uzv (jer sam tu večer trebala primiti štopericu) i rekao je da je folikul pukao prije max sat-dva i nek odmah odvedem muža doma da probamo uloviti jaje
    I bingo

Tako da je (kvalitetnim uzv-om i kvalitetnom dr-u) moguće detektirati O već par sati nakon a kamoli par dana, jasno se vidi žuto tijelo

Ja sam na žalost nekoliko puta od svog ginića čula "da je ovulacija vjerojatno bila", a pošto nisam ostala T meni to vjerojatno ništa ne znači, jer možda i nije.

Jedanput mi se je desilo da mi je renomirani dr. "vidio" žuto tijelo, a lab. nalazi nakon toga pokazivali jako visoki estrogen (preko 1000) i nizak progesteron,
    za što mi je drugi ginić rekao da ukazuje na neruptirani folikul (tkz Luf sindrom), dakle da O ipak nije bila.

žužy sorry ma ja gledam iz cipela one kojoj je dosta "vjerojatne ovulacije" preko UZV-a, koja se možda ipak i ne događa,
    a sluzi nemam ili je imam bez veze pa mi se čini da bi sve bilo super kad bih je imala.

i definitivno previše opterećujem cure koje su ovdje došle odbrojiti svoje bez Lufova i svega ostalog sličnog

p.s. bubi, žužy, cure koje znate nešto o lufu, molim vas dajte mi se javite tamo na topicu o lufu gdje sam postavila pitanje
    pa da se skinem odavde
    Posljednje uređivanje od techna : 23.04.2014. at 18:36

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •