Molim prijedloge gdje u ZG organizirati proslavu 20-u godišnjice mature, restorani s dobrom klopom pristojnih cijena???
Molim prijedloge gdje u ZG organizirati proslavu 20-u godišnjice mature, restorani s dobrom klopom pristojnih cijena???
Restoran "Kod Pere", Šalata. Domaca klopa, ok cijene, sve se dogovoris s gazdoma i u centru pa je svima blizu![]()
jel to cijela generacija ili samo vaš razred?
zadnji put kad smo bili u Sofri je bila neka takva proslava (ali njih cca 25) pa pretpostavljam da je to samo jedan razred
Moji su bili u Sofri prošle godine za 15.obljetnicu. Osobno nisam prisustvovala,ali moji vele da je bila najbolja od svih dosada..
Moji su bili u Sofri prošle godine za 15.obljetnicu. Osobno nisam prisustvovala,ali moji vele da je bila najbolja od svih dosada..
Samo moj razred.
Super klopa i cuga. Brijem da smo davali cca 200 kn po osobi
Imam posebne kolege iz razreda pa se nalazimo svake dvije /tri godine tak da imam staža u organiziranju godišnjica !!
Bili par puta "Kod Pere" sve bi dogovorili i nikad platili više od 100 kn po osobi a svi se najeli i napili i odlično zabavili!!
Zadnji puta smo bili u Novoj Galeriji U Španskom na Sarajevskim ćevapima( zbog moje malecke jer sam ju dojila) . Složili nam stolove na terasi , ljepo se podružili, popapali i opet platili oko 100kn po osobi ..
I ja organiziram za nasu 14.tu obljetnicu, mi se nalazimo svaku drugu, trecu, ove godine bi mozda u pivnici Zlatni medo, vikendom je ziva muzika I r ade do 2h, mi volimo plesati malo... Kako je u Sofri I Kod Pere po tom pitanju?
Mi idemo svake godine kod Pere od 20. godišnjice mature nadalje. Ali mi klaframo, ne treba nas zabavljati. Koliko znam, tamo nema muzike. Kod Pere mi se sviđa što možete biti potpuno odvojeni, ima terasu i klopa je fina.
Za Sofru sam čula da imaju vikendom glazbu.
Što se tiče muzike , to može biti jako zgodno al s druge strane i nezgodno!!
Prije dvije godine su moji učenici slavili prvi put petu godišnjicu mature i pozvali svoju rasku u Mali raj u Stenjevcu. Svima nam je bilo onak lagano bezveze jer je cijelu večeru tresla muzika( bila neka fešta) nismo mogli riječi progovoriti.
Druženje se odvijalo isred restorana (ajmo reć na cesti), tak da ću se i njima morat upetljat u organizaciju![]()
nema druge morat ću svratit kod Pere da vidim kaj se nudi i kakve su cijene.
Još nije ni odlučeno dal bi se našli samo na cugu il cugu s klopom.
Podižem!
Kod Pere? Čujem da je ok i imaju prihvatljive cijene....
Mi smo na kraju bili u Zelendvoru i bilo nam je odlično!!!!
Hrana savršena, štimun super, osoblje preljubazno...za preporučiti svakome!!!
Koga zanima..najtoplija preporuka za restoran Potkova na hipodromu. Klopa fantastična za pristojne cijene, osoblje jako ljubazno.Petkom i subotom imaju muziku, ali imaju i posebno prostorije gdje se može biti ako smeta muzika. Mi smo tamo imali krizmu i posebno mi se svidjelo što meni možeš potpuno prilagodoti sebi-sve smo složili i dogovorili u našu korist.
Meni je super i Skender na Remetama, sva velika obiteljska druženja tamo obavimo (nikad ispod 25 osoba).