Poslid prvotno napisa
![]()
uh...malom anđelu![]()
Mami, tati i malom dečku čestitam od srca...![]()
uh, jako mi je zao zbog male bebice
ali sam presretna sto je sa drugom bebicom sve ok
![]()
cudno je kako tuga i bol ostavljaju jaci utisak na nas, negoli sreca....
jako mi je zao da mala bebica nije, ovaj puta, postala stanovnikom zemlje. kao sto rece samaritanka, nadam se da ce nam se, ipak, ubrzo pridruziti.![]()
no, presretna sam da je druga bebica dobro i da ce se mama brze oporaviti, bar tjelesno. velika pusa mami i bebici.![]()
ne znam kako u isto vrijeme izraziti sućut i čestitati,pa ću samo poslati veliki zagrljajmomze prvotno napisa
![]()
zivot tako cesto pise tuzne price, ali moramo vjerovati da one sve imaju svoj razlog i smisao! mali andjeo ce zauvijek ostati s vama!
velike puse hrabroj mami, malom borcu i cijeloj obitelji!
![]()
velika pusa hrabroj mami i vibre za bebu na Rebru da što prije dođe kući
Pridružujem se zagrljajima!buca prvotno napisa
![]()
Kako je bebica?
Bebica se nakon tjedan dana vratila na porođajnu težinu, 1900 g! Sve je u redu osim što je otvorena jedna žilica koja uzrokuje šum na srcu, a inače se pri porodu spontano zatvara. Sad se čeka prirodno zatvaranje, ako ne, slijedi operacija, ne zna se kada! Mama se izdaja non-stop, kod bebe je svaki dan od 12-18, teško je što svaki dan putuje iz Zagorja skoro dva sata u jednom smjeru...ali skužile ste već, jaka je ona! Jučer je prvi put mogla držati bebicu!![]()
Onda i dalje vibriramo za bebicu![]()
A jel to nekakva rutinska operacija i jel to nešto opasno?
divno!!! ura za hrabrice!!
Nije mi zvučalo opasno...
vibramo za bebicu da izbjegne operaciju!
a mama neka samo izdaja! ja sam izdajala 25 dana koliko su moji decki bili na neonatologiji i na taj nacin odrzala mlijeko. decki su cijelo vrijeme u bolnici papili samo mamino mlijeko, a uz to smo imali i prilicne kolicine u ledenici koje su nam jaako pomogle kad su decki dosli doma i kad je trebalo uvjezbati dojenje, pa smo kad nisu uspjeli posisati koliko treba"nadopunjavali" obroke bocicama izdojenog!
velike![]()
hrabroj mami,
~~~~~~~~~~~~ da mališ što prije ide doma i da prođe bez operacije!
i neka mama ništa ne brine jer su na Rebru vrhunski za takve stvari, najčešće se to spontano zatvori ili suzi do mjere kojja nije opasna za dijete a i operativni zahvati im prolaze bez komplikacija. Sve će biti ok
Paula i ostale cure!
Opet malo virbi za malog borca i hrabru mamu, da se što prije nađu u svom toplom domu.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~![]()
mami i bebi i da sve prođe u redu i bez operacije.
Vibre najjače za malog borca i roditelje! ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Žao mi je zbog malogkoji je napustio ovaj svijet!
![]()
srecem mamu na rebru kad idem kod svoje curice koja je tamo na ntenzivnoj. malac je vec na postintenzivnoj i ima preko 2 kg sada (nisam tocno zapamtila koliko mi je rekla). za sve to skupa treba vremena i da dobije na tezini i da ojaca a i srce ce se prirodno zatvoriti kad jos malo dobije na tezini i starosti - pa ipak je on nedonosce. koliko sam ja vidjela deckica bit ce to momcina, samo treba vremena :D
:D
Jupi :D :D
malom borcu i samo naprijed
Sjajne vijesti gala, hvala da si javila! :D
A što je sa tvojom curicom?
"spriječena" smrt u koljevci kako kažu doktori....
prestajala je disati u trenutku kad sam naišla u njenu sobu i uhvatila je u zadnji čas. nema razloga ni uzroka.... usljed prestanka disanja je aspirirala želučani sadržaj i sad je dobila aspiracijsku pneumoniju....
bila je na rubu i oživljavali i intubirali su je u vozilu hitne i bila je na apratima jer nije disala samostalno al se oporavlja i danas je prebačena sa intenzivne na normalan odjel...
strašno al ona je moj mali borac i.....
i danas hvala dragom Bogu slavimo jednomjesečnog roćka :D
Pusa veeelika malom borcu i tvojoj curici gala...uf, eto sam se rasplakala... I čestitke na rođendanu!
joj gala....koji šok!
glavno da je malidobro.
![]()
Grozno, super si se snašla svaka čast. Pusa borcu i da što prije ide doma
Šaljemo veliki zagrljaj maloj hrabrici i borcu koji ima svogkoji će ga čuvati i paziti cijelog života
Ajme cure moje, kad ovakve stvari čitam zaista se počinjem kočiti od straha... Gala, lijepo je čuti da priča ima sretni završetak.![]()
Ajoj, Gala, strašno!... :shock: Ali ipak sretan kraj, hvala Bogu! Joj, kako se ja uplašim odmah!
grozno je i strašno i nedaj bože da to ikada doživite.
kad sam je digla iz krevetića bila je skroz blijeda i plava oko usta i samo me gledala tužnim okicama ko da me moli da joj pomognem a ja joj nisam mogla pomoći.... snašla sam se u toj mjeri što sam joj masirala srce i upuhivala zrak na nos i tako je održala dok hitna nije došla a onda najgori dio kada sam je gledala kako visi to polumrtvo tijelo doktorici iz ruku dok ju oni oživljavaju i doktorica samo negativno klima glavom. al onda je u jednom trenu mojzacenio i počeo disati vrlo malo al ipak je.... tad sam se drugi put rodila...
bit ce ona meni dobro, ne sumnjam ja u nju... ona je mamin mali borac
Gala, fala Bogu da je sad ok, držim fige da je vodiš čim prije doma!![]()
Joj, gala skidam kapu. Ne znam kako bi ja reagirala! Hvala Bogu pa je sretan završetak!
Pusa malomi velikom borcu!
Vibram da se što prije vrati kući!
Gala, žao mi je što si to morala proći...puse maloj hrabroj curici!
![]()
GALA TO TI JE PORUKA DA GA STALNO NOSIS KAO KLOKAN: iNZISTIRAJ NA NOSENJU U KRIZNOM VEZU U MARAMI...
Gala, opet si me rasplakala........ svaka ti čast na snalažljivosti.![]()
Gala,držim fige da ju čim prije vodiš doma i šaljem vam objema veliku pusu!!!!!![]()
Krizni vez?samaritanka prvotno napisa
Gala, moram priznati da si me isprepadala do kraja... Sve više se pitam koliko straha je moguće progutati? Hvala Bogu da je sve dobro završilo.![]()
Gala, hvala dragom Bogu! pusa tebi i tvojoj curici.![]()
Devet, da krizni vez na prsima, to je najbolje za bebice.
gala, sva sam se najezila dok sam citala. hvala bogu da je malena spasena. a ti, ti si pravi heroj!
Evo me zadnji put na ovom topicu: beba je prije 5 dana došla kući, mama doji, srčana žilica se zatvorila, super napreduje, ima već 3100 g (rodio se s 1900)! Mama se cijelo vrijeme izdajala i u bolnici je stalno pio njeno mlijeko, počeo je i sisati, ide mu dobro, samo se brzo umori!
Hvala vam na dobrim željama i vibrama!![]()
Ma divota!!!! Hvala Bogu :DASTRA prvotno napisa