Unaprjed se ispricavam ako vec negdje postoji ta tema,nisam pronašla..
Voljela bih da razmijenimo iskustva o tome koliko nas je promjenila trudnoća na bilo koji način..
Rodila sam prije nešto više od mjesec dana,nadam se da če se hormoni več jednom stabilizirati i vratiti na ono stanje prije trudnoće!
Mene je trudnoća promjenila za 100% i več mi to moje "milo" stanje smeta!
Prije t.sam bila puno jača,ako bi mi nešto smetalo,uspješno sam rješavala probleme,nisam se dala stati na žulj,imala sam više samopouzdanja i bila sam emotivno puno jača (iako sam i inače dosta osječajna i emotivna)
Moj m.se bojao kakva cu biti za vrijeme t.mislio je da ce me hormoni " oprati" kao neke trudnice pa da cu biti čangrizava i nervozna (onako kako to inače zna biti)
No,ja sam se totalno promjenila u milu i dragu osobu,mom m.je to super odgovaralo. Nisam se htjela svađati,sve mi je bilo u redu,ništa mi nije smetalo,čak ni kad bi on ljenčario i ja sve radila.. mislim smetalo mi,ali jednostavno nisam se htjela svađat i prepirat,pa sam dosta toga prešutjela i otrpila u sebi. Nadajuči se da ču poslje poroda "doć k sebi"
Eto još uvjek se nadam! Ljuta sam sama na sebe,kako si dozvoljavam da prešutim prolazim pored svega,za što bih prije itekako reagirala?!! Neznam kako da vam objasnim to svoje stanje,možda vam se čini smješno.. zanima me da li postoji još koja koja je to prošla ili prolazi,da se od lavice pretvorila u plaho,milo i drago stvorenje?!![]()
Gdje te ona stara ja??? ;(