Molim da li netko zna gdje bi mogla kupiti u Zagrebu lijepe bijele ormare, a da nisu"preskupi"....ne ugradbeni, jedan sirine cca 100, drugi cca 150 cm--
gledam IKEA katalog, ali momentalno ih ne mogu ici vidjeti uzivo, a hitno mi trebaju...
Molim da li netko zna gdje bi mogla kupiti u Zagrebu lijepe bijele ormare, a da nisu"preskupi"....ne ugradbeni, jedan sirine cca 100, drugi cca 150 cm--
gledam IKEA katalog, ali momentalno ih ne mogu ici vidjeti uzivo, a hitno mi trebaju...
Mi smo kupili bijele ormare (sa tamnosmeđim bočnim stranama) u Phoenix Lifestyle na Velesajmu (1. kat), bili su na nekoj akciji u 12. mjesecu.
ja bih se odlučila na izradu po mjeri...eduro ima super dizajn i jako su profesionalni...
Meni je sve doma rađeno po mjeri i ja sam s tim prezadovoljna.
potpisujemMeni je sve doma rađeno po mjeri i ja sam s tim prezadovoljna
tak je :D ....................ali ima i drugih koji su super osim edura......npr. akron, samo mislim da su skuplji, imaš u solidumu par takvih dućkasa, ali preporučam ti da si sami napravite unutrašnjost, a onda kod njih (EDURO, INDECO, AKRON.......) napraviš vrata po željisunčana prvotno napisa
da, ima sad puno firmi koje se bave time, ali mi se čini da eduro ima najbolji dizajn..znam iz iskustva jer smo prije tri mjeseca mi dobili svoje ormare...i savršeni su
sam da znate da nije reklama...nego preporuka zadovoljnog klijenta
ja bi isto rekel za akron, imaju definitivno veći izbor drva, boja, stakla i plexija.............ali i cijenom su veći......ali velim kupio sam od jedne firme u solidumu .........bolja cijena od edura(ne puno) ali super izbor.....i jako sam zadovoljan.....osim toga ovi drugi su mi svi filozofirali da nemreju napravit takva vrata kakva sam ja htio(po dimenzijama) da je to preveliko, a ovi su mi napravili i sve radi ko urica :Dsunčana prvotno napisa
ma bitno da smo zadovoljni :D
tak je 8)sunčana prvotno napisa