Pokazuje rezultate 1 do 45 od 45

Tema: Set - Single embryo transfer

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Gabi25 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Mislim da je još situacija i dobra kakva je mogla biti obzirom na to koliko su se često vraćala 3 zametka.
    Evo meni su u prvom postupku kada sam imala 26 godina i samo dijagnozu neprohodnih jajovoda vratili 2 embrija.
    I sad tek kužim da sam imala više sreće nego pameti, ja sa svojom konstitucijom ne bi iznijela trojke, nema šanse.
    U dobitnom postupku su mi vratili 2 embrija a kad ćemo ići po drugo tražit ću sigurno da to bude SET.
    Jer sam i jednoplodnu trudnoću preležala od 28. tjedna na dalje, jedva dogurala do 35.tt i prijevremeno rodila. I uz to još imala carski.

Bluebella avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

Citiraj Gabi25 prvotno napisa Vidi poruku
    I sad tek kužim da sam imala više sreće nego pameti, ja sa svojom konstitucijom ne bi iznijela trojke, nema šanse.
    U dobitnom postupku su mi vratili 2 embrija a kad ćemo ići po drugo tražit ću sigurno da to bude SET.
    Jer sam i jednoplodnu trudnoću preležala od 28. tjedna na dalje, jedva dogurala do 35.tt i prijevremeno rodila. I uz to još imala carski.
    koliko se sječam ti imaš smrznute embrije!? kako su ti smrznuti, odnosno po koliko u slamčici? ako su ti dva u jednoj slamčici dali ti možeš tražiti SET, ondosno da odmrznu embrije, tebi vrate jedan a onaj drugi ponovno smrznu?

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •