-
Frka ne zamjeram što si mene uzela kao primjer. Ja sam u 25tt rodila jedno mrtvorođenče i jednog anđela koji je 20 dana bio samnom. Nikoga ne krivim za svoj gubitak ali za vraćanje dva embrija odgovorni smo jednako biolog, doktor a možda najviše ja sama. Da sam inzistirala na SETu tako bi i bilo a možda je i mene lupila u glavu romantična vizija o blizancima i velikoj sretnoj obitelji. Možda su i oni mogli biti odlučniji kad sam ja već bila u oblacima ali sad je kasno. Sve je to što bi bilo kad bi bilo. Moje anđele mi ništa ne može vratiti. Prije toga sam imala jedan SET sa neuspjehom i dva DETa, jedan sa neuspjehom a drugi sa jednom predivnom bebom. Trudnoća je od samog početka krenula s raznim komplikacijama. Mogu samo nagađati dali bi se isto dogodilo da je bio SET ali blizanci sigurno nisu pridonijeli smirivanju situacije. MM i ja smo planirali FET jednog embrija krajem ove godine ili početkom sljedeće ali sudbina ili onaj gore imali su drugi plan za nas. Evo me sad u 24tj neočekivane i do sada uredne jednoplodne spontane trudnoće.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma