Pokazuje rezultate 1 do 50 od 984

Tema: Uroci

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    winnerica avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Rehab, jedna moja poznanica je demonolog s kbf-a i egzorcizam nikad ali nikad ne radi bez svecenika i odobrenja biskupa, tj ne radi ga ona vec je pomocnica. Ok, mozda je reziser malo pobrkao loncice...
    Posljednje uređivanje od apricot : 22.04.2014. at 13:22

Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Citiraj winnerica prvotno napisa Vidi poruku
    Rehab, jedna poznanica je demonolog s kbf-a i egzorcizam nikad ali nikad ne radi bez svecenika i odobrenja biskupa, tj ne radi ga ona vec je pomocnica. Ok, mozda je reziser malo pobrkao loncice...
    Da, i ovi su pomoćnici svećeniku, ali u tom trenutku su procijenili da trebaju tako postupiti, i ispalo je da su dobro postupili. Ali, to je zapravo nebitno za ovu temu, meni je bitnije kako naše sugovornice tumače da se to dogodilo ateističkoj obitelji.
    Posljednje uređivanje od apricot : 22.04.2014. at 13:23

mama courage avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

Citiraj rehab prvotno napisa Vidi poruku
    Da, i ovi su pomoćnici svećeniku, ali u tom trenutku su procijenili da trebaju tako postupiti, i ispalo je da su dobro postupili. Ali, to je zapravo nebitno za ovu temu, meni je bitnije kako naše sugovornice tumače da se to dogodilo ateističkoj obitelji.
    a što se to dogodilo toj ateističkoj obitelji? ovo je retoričko pitanje, jer znam otprilike o čemu se radi u filmu. i iz čije perspektive film govori i tko je napisao scenarij. i što se želi tim filmom poručiti. valjda da je ta obitelj stvarna, pa onda mora da su i ti demoni, a samim tim i bog.

i za film "teksaški masakr motornom pilom" se tvrdi da je prema istinitoj priči snimljen.
    ipak su to horrori koji prije svega treba da preplaše i zabave.

winnerica avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Citiraj mama courage prvotno napisa Vidi poruku
    a što se to dogodilo toj ateističkoj obitelji? ovo je retoričko pitanje, jer znam otprilike o čemu se radi u filmu. i iz čije perspektive film govori i tko je napisao scenarij. i što se želi tim filmom poručiti. valjda da je ta obitelj stvarna, pa onda mora da su i ti demoni, a samim tim i bog.

i za film "teksaški masakr motornom pilom" se tvrdi da je prema istinitoj priči snimljen.
    ipak su to horrori koji prije svega treba da preplaše i zabave.
    Napadi nekakvog demona/žene/vještice koja je nekad živjela u toj kući, mislim (bar prema filmu) da je to bilo vezano uz kuću, a ne uz vjeru ili nevjeru neke obitelji koja bi tu živjela.

Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Citiraj mama courage prvotno napisa Vidi poruku
    Ako znaš što im se dogodilo, onda ne moram posebno pisati o tome. Dakle, obitelj je posvjedočila o tom iskustvu, a slučaj je dokumentiran snimkama i zapisima. Možda je ta obitelj zajedno s tim bračnim parom izmislila čitav događaj, namontirala snimke, angažirala lažne svjedoke, ne znam. No, što ako je događaj istinit ?

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •