Rehab, jedna moja poznanica je demonolog s kbf-a i egzorcizam nikad ali nikad ne radi bez svecenika i odobrenja biskupa, tj ne radi ga ona vec je pomocnica. Ok, mozda je reziser malo pobrkao loncice...
Rehab, jedna moja poznanica je demonolog s kbf-a i egzorcizam nikad ali nikad ne radi bez svecenika i odobrenja biskupa, tj ne radi ga ona vec je pomocnica. Ok, mozda je reziser malo pobrkao loncice...
Posljednje uređivanje od apricot : 22.04.2014. at 13:22
Posljednje uređivanje od apricot : 22.04.2014. at 13:23
a što se to dogodilo toj ateističkoj obitelji? ovo je retoričko pitanje, jer znam otprilike o čemu se radi u filmu. i iz čije perspektive film govori i tko je napisao scenarij. i što se želi tim filmom poručiti. valjda da je ta obitelj stvarna, pa onda mora da su i ti demoni, a samim tim i bog.
i za film "teksaški masakr motornom pilom" se tvrdi da je prema istinitoj priči snimljen.![]()
ipak su to horrori koji prije svega treba da preplaše i zabave.![]()
Ako znaš što im se dogodilo, onda ne moram posebno pisati o tome. Dakle, obitelj je posvjedočila o tom iskustvu, a slučaj je dokumentiran snimkama i zapisima. Možda je ta obitelj zajedno s tim bračnim parom izmislila čitav događaj, namontirala snimke, angažirala lažne svjedoke, ne znam. No, što ako je događaj istinit ?