Pokazuje rezultate 1 do 50 od 984

Tema: Uroci

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Citiraj Carmina406 prvotno napisa Vidi poruku
    Ovisi sto je kome hrabrost. Ponekad mi se cini da bi mi bas bilo lakse kad nebih vjerovala u nista. Nije bas da vjernik zivi vjerujuci da ga ceka raj pod svaku cijenu. Ima i pakao u cijeloj toj prici,kazna bez mogucnosti pomilovanja,vjecna kazna. Vjecnost u paklu,u kazni. Prilicno zastrasujuce,a moglo bi se reci i hrabro vjerovati u takvo sto. E da je barem samo Raj u pitanju,ali nije. Tako da,šafran, hrabrost je ponekad relativan pojam.

Sent from my RM-914_eu_croatia_419 using Tapatalk
    Slažem se ! Puno je lakše biti ateist, nego vjernik i hodati svijetom neopterećen mišlju o Paklu i slično

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj rehab prvotno napisa Vidi poruku
    Slažem se ! Puno je lakše biti ateist, nego vjernik i hodati svijetom neopterećen mišlju o Paklu i slično
    Jesi li sigurna? Vjernik katolik ode na ispovijed i olakša dušu, dobije pokoru i odradi, a ateisti i agnostici moraju živjeti sa svojim grijesima do smrti.

šafran avatar
    Datum pristupanja
    May 2013

Početno

Citiraj Peterlin prvotno napisa Vidi poruku
    Jesi li sigurna? Vjernik katolik ode na ispovijed i olakša dušu, dobije pokoru i odradi, a ateisti i agnostici moraju živjeti sa svojim grijesima do smrti.
    I tko je onda hrabriji? Vjernik, agnostik ili ateist?

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj šafran prvotno napisa Vidi poruku
    To s hrabrošću nema veze. Ima sa svješću. A nek vidim nekoga tko bi se usudio tvrditi da neka od navedenih skupina nema savjesti...

šafran avatar
    Datum pristupanja
    May 2013

Početno

Citiraj Peterlin prvotno napisa Vidi poruku
    To s hrabrošću nema veze. Ima sa svješću. A nek vidim nekoga tko bi se usudio tvrditi da neka od navedenih skupina nema savjesti...
    Pa svaki čovjek ima savijest, da li je ima više ili manje nema nikakve veze sa time da li je vjernik, agnostik ili ateist. A da vidim da li se netko usudi tvrdjeti da jedna od skupina ima više savijesti od druge per se

Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Pa svaki čovjek ima savijest, da li je ima više ili manje nema nikakve veze sa time da li je vjernik, agnostik ili ateist. A da vidim da li se netko usudi tvrdjeti da jedna od skupina ima više savijesti od druge per se
    e sad, nije trebalo to da pominješ
    možda bi se neko i javio, a sad ovako, gde sme

cvijeta73 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

kažem ti ja, svima se isto tresu gaće, nema to veze s hrabrošću.
    ja ne znam kako vi, al kao da tek tako možeš odlučiti - e sad ću ja bit vjernica. šta da radim, kad kao i vissnja jednostavno valjda nemam taj dio mozga i gotovo . pa sve da racionalno i kažem sebi - e, to ti je cvijeta moja bolje, ne mere, ne ide.
    a mislim da isto vrijedi i obratno.

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj cvijeta73 prvotno napisa Vidi poruku
    kažem ti ja, svima se isto tresu gaće, nema to veze s hrabrošću.
    ja ne znam kako vi, al kao da tek tako možeš odlučiti - e sad ću ja bit vjernica. šta da radim, kad kao i vissnja jednostavno valjda nemam taj dio mozga i gotovo . pa sve da racionalno i kažem sebi - e, to ti je cvijeta moja bolje, ne mere, ne ide.
    a mislim da isto vrijedi i obratno.
    Istina!

Inače, ovo mi je jedan od boljih topica u zadnje vrijeme, baš za razbibrigu.

A da otvorimo jedan o tome što očekujemo nakon smrti (sad ni sama ne znam da li se zafrkavam ili ne...) ?

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •