Pokazuje rezultate 1 do 50 od 984

Tema: Uroci

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    suncokret avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

Citiraj naniluc prvotno napisa Vidi poruku
    Imam slično iskustvo- samo još nevjerojatnije i povezano događajima kroz nekoliko godina da bi se na kraju ispostavilo da su svi ti događaji vodili jedan drugome, a u vrijeme kad su se zbivali mrzila sam ih i nisam znala zašto se to meni događa.
    meni je normalno da takvi vežni, naoko, povezani događaji postoje, i ima ih u svačijem životu.
    ali ne vjerujem da je već kod prvog netko imao plan što će se na kraju dogoditi.
    jedan nas događaj usmjeri u jednom smjeru, drugi u drugom i nakon niza takvih događaja smo na kraju tu gdje jesmo. kao niz raskršća. da smo samo na jednom skrenuli u nekom drugom smjeru nego što jesmo bili bi vjerojatno negdje drugdje. ne vjerujem u neki unaprijed zacrtani plan, ali ponavljam se.

i nikako ne bi htjela biti vidovita, brrrrrrrrrrrrrr
    jedino u slučaju da mogu spriječiti neke nesreće, ili da bar vidim unaprijed brojeve lota

šafran avatar
    Datum pristupanja
    May 2013

Početno

Citiraj suncokret prvotno napisa Vidi poruku
    ili da bar vidim unaprijed brojeve lota
    E to to ne bi bilo loše, ko i ono s ispitnim pitanjima, što me nije potrefila takva neka vidovidovitost. Evo muž mi je neki dan osvojio tricu na lotu, što nije bar neka četvroka uletila

naniluc avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

Citiraj suncokret prvotno napisa Vidi poruku

i nikako ne bi htjela biti vidovita, brrrrrrrrrrrrrr
    jedino u slučaju da mogu spriječiti neke nesreće, ili da bar vidim unaprijed brojeve lota
    Uvijek pogodim barem 4, jednom 5 brojeva

Pa može biti sve slučajnost- niš ne velim, ali to je za mene pomalo prevelika slučajnost- jer moja priča je baš jeziva.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •