Pokazuje rezultate 1 do 50 od 984

Tema: Uroci

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    tangerina avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

a zašto ljudi vjeruju da mačke vole spavat na mjestima s lošom energijom/lošim zračenjem?

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj tangerina prvotno napisa Vidi poruku
    a zašto ljudi vjeruju da mačke vole spavat na mjestima s lošom energijom/lošim zračenjem?
    To sam isto čula, da mačke vole spavati na Hartmanovim čvorovima, jer im to odgovara + uputu da čovjek treba izbjegavati mjesta gdje mačke vole ležati, a svoj krevet premjestiti na mjesto gdje pas voli ležati.

Sin mi se zanima za radiesteziju, pa možda uz njega naučim nešto o tome. Sigurno ima nešto i u tim prirodnim zračenjima. To mi je zanimljivo. I ne vjerujem da ima ikakve veze s natprirodnim stvarima.

šafran avatar
    Datum pristupanja
    May 2013

Početno

Citiraj Peterlin prvotno napisa Vidi poruku
    T
    Sin mi se zanima za radiesteziju, pa možda uz njega naučim nešto o tome. Sigurno ima nešto i u tim prirodnim zračenjima. To mi je zanimljivo. I ne vjerujem da ima ikakve veze s natprirodnim stvarima.
    Nema, na primjer podzemna ili kozmička zračenja, podzemene vode zrače, zatvorene špilje itd.. sucne isto zrači, kozmičke zrake koje nama jesu svjetslost i toplina itd.. sva ta zračenja posredno ili neposredno utjeću i na našu okolinu i na nas jer smo živi organizam.. i daju se objasniti, opisati, i izmjeriti i onda još tehnička zraćenja koja mi sami proizvodimo i slika je prilično kompletna, ali nekad se sudar svih tih zračenja na zemlji zna pripisivati paranormalnom.

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj šafran prvotno napisa Vidi poruku
    Nema, na primjer podzemna ili kozmička zračenja, podzemene vode zrače, zatvorene špilje itd.. sucne isto zrači, kozmičke zrake koje nama jesu svjetslost i toplina itd.. sva ta zračenja posredno ili neposredno utjeću i na našu okolinu i na nas jer smo živi organizam.. i daju se objasniti, opisati, i izmjeriti i onda još tehnička zraćenja koja mi sami proizvodimo i slika je prilično kompletna, ali nekad se sudar svih tih zračenja na zemlji zna pripisivati paranormalnom.
    Pa naravno! Prije 100 godina bi i daljinski upravljač za TV smatrali crnom magijom, a danas i vrtićka djeca znaju da taj šalje infracrvenu zraku i da ga možeš pomoću mobitela provjeriti da li radi...

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •