Pokazuje rezultate 1 do 50 od 984

Tema: Uroci

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    alef avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

Ma da, magija je magija, napisala sam tako jer sihr cesto prevode kao crna magija pa da bude jasnije... Dakle, bavljenje sihrom je zabranjeno
    Dok mi bude rjecnik pri ruci napisat cu tacnu definiciju... Postoji razlika izmedju onoga sto je sihr u islamu i onoga sto se naziva sihrom u Bosni, u narodu...

winnerica avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Citiraj alef prvotno napisa Vidi poruku
    Ma da, magija je magija, napisala sam tako jer sihr cesto prevode kao crna magija pa da bude jasnije... Dakle, bavljenje sihrom je zabranjeno
    Dok mi bude rjecnik pri ruci napisat cu tacnu definiciju... Postoji razlika izmedju onoga sto je sihr u islamu i onoga sto se naziva sihrom u Bosni, u narodu...
    Ma jasno, magija je magija... Čak sam čitala tumačenje hodže o sihirima, koje je aporopo identično tumačenju svečenika RKC; a to je: ne postoji bijela magija, ne postoje skidači magije (sihira, uroka), to su sve isti ljudi, samo se lažno predstavljaju. Isto vrijedi i za razne "čitače" sudbine i sl.; hodža je objasnio da oni rade sa zlim džinima, da oni zapravo nemaju super power...

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •