Pokazuje rezultate 1 do 50 od 984

Tema: Uroci

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Beti3 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Prvi sam put čula za to vezivanje crvenog konca oko bebine ruke. U životu sam vidjela mnogo beba i djece i nikad ni jedno nije imalo nikakav končić. Znam da T.Cruise nosi crvenu narukvicu ( i njegovi istomišljenici) ali kod nas toga nema.

Ni mnoga druga praznovjerja koja ste nabrojali. Valjda sam rođena u naprednoj obitelji, i u naprednom gradu. Nitko nije spominjao uroke. Prvi put sam čula da je netko bacio urok od susjede Dalmatinke prije par godina, i čudom se čudila. Da, i nasmijala sam joj se, a ona posve ozbiljna. No, odmah sam prestala sa smijanjem, jer nemam ja pravo ničija vjerovanja omalovažavati.

Pa ni ja ne volim kad mi crna mačka prijeđe put . Glupo i neshvatljivo, ali sve dok sam gurala kolica ili vodila djecu, pazila sam da prva prijeđem gdje je bila crna mačka, jer, ako se ima nešto dogoditi ( ) neka se dogodi meni, a ne njima. Jao! Iako svjesno znam da je to glupost, nema veze, ja učinim ono što treba, "zlu ne trebalo", bez obzira kako glupo izgledala okrećući kolica i hodajući ispred njih .

Ista sam, zar ne, svi imamo nešto čega se podsvjesno bojimo i, već prema vlastitom nahođenju, borimo s tim. Još je nama 19. stoljeće... negdje...u glavi
    Ili samo nasljeđe u genima.
    Ili svjesnost da nešto negdje postoji, pa ma kako ga-ju mi nijekali, ili ma što to "nešto" bilo.

aleksandra70vanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj Beti3 prvotno napisa Vidi poruku
    Prvi sam put čula za to vezivanje crvenog konca oko bebine ruke. U životu sam vidjela mnogo beba i djece i nikad ni jedno nije imalo nikakav končić. .
    baš sam jučer u tramvaju gledala bebu sa crvenim končićem oko ruke i sjetila se ove teme

Osoblje foruma blackberry avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

netko je već prije spomenuo kako onaj koji misli da posjeduje neki dar, ne reklamira se.
    mene ovi s tv-a bace iz cipela.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •