Pokazuje rezultate 351 do 400 od 984

Tema: Uroci

Threaded View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj Trina prvotno napisa Vidi poruku
    To je nešto u čemu ne znam ništa, potpuno mi je strano, ne vjerujem u to i povezujem s primitivnim sredinama i vjerovanjima. Ali u zadnje vrijeme se povukla takva nekakva tema, sasvim slučajno i usputno, i shvatila sam da većina ljudi vjeruje u to, čak i oni civiliziraniji, moderniji, školovaniji..znači nema veze sa odgojem, porijeklom, socijanim statusom, visini školovanja..većina ljudi vjeruje u to da postoje ljudi koji na razorazne načine mogu baciti urok na nekoga.

Što vi mislite o tome? Imate li iskustava s tim? Objasnite mi malo sve to.
    A ne mogu objašnjavat bez da krenemo u raspravu "poštuj tuđe stavove" (anđeoski smajlić). To što puno njih tako - a, Bože moj (pun intended ). Nije da me nešto ludo iznenađuje, čim ima tržište za sve one iza ponoći po RTL-ovima i ljude koji zovu. Toga je uvijek bilo, a i nekako su i ta "vjerovanja" podložna duhu vremena - sad je to... a relativno "in" jer "postoji nešto više"..."svi znamo" (a ne znamo - ja npr. znam da nema, ali što ću sad pilit). Dam neko blago "aa" pa promijenimo temu, a ako je to the tema i veći je skup ja "promijenim kanal" (odem se nečim drugim bavit) ili bacim nešto crno ko lignja tipa "ja vjerujem u farmaciju" itd. - dovoljno da me diskreditira i da me izbace iz "circle of trust" .
    Posljednje uređivanje od ina33 : 15.04.2014. at 17:10

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •