Kaj se tice susenja djecjeg vesha po noci, postoji sasvim logicno objasnjenje:kako ide noc, u gradu je zbog vlage veca koncentracija smoga i alergena koja se lijepi na vesh na selu miris kokosi, stoke itd...meni se jednom uvukao nocni leptir(mrcina od 3-4cm) u body(moj) koji se ne kopca, dolje u onu tkaninu zasivenu kao đepic, pokupila ga s strika, spremila u ladicu, kasnije idem obuci i kada je izletio...mah da ne pricam, nikada vise nisam vesh vani ostavila.

Ne znam koje bih psihicke probleme imala da nije izletio nego da sam obukla body do kraja.Ako i jesam ponovo sam prala.

Crveni koncic ako se ne varam vuce korijene iz kabale...

Ima ih jos, nekrsteno dijete ne smije mrak uhvatiti, mogu zlodusi doci.Ja to tumacim, da dijete kad je malo ako se nade vani, bas ne prepoznaje po mraku i sve djeluje zastrasujuce.

Iako jednom sam prisustvovala tj. na meni je izvrsen onaj proces?ciscenja viskom??bilo je to prije par godina, na nagovor frendice koja mi je sve ovo gore navedeno i ispricala...nisam nista placala...lik je rekao da se cuvam osobe na slovo M...taj dan mi je bivsa svekrva dolazila u posjetu, nismo se bas previse voljele, ime joj pocinje s M...uuuuuuuuu