sjecam se kako smo ko tinejdzerice sestra i ja ljetovale u jednoj napustenoj kuci, bez struje, vode, iceg, onako bas sablasnoj
pridruzili su nam se s vremena na vrijeme decki, rodjak, prijateljica ali nikom nije bilo ugodno
svi su se bojali duhova, samo ja nisam, ja sam jedina mogla ostati u kuci sama, spavati sama, bez ikakve nelagode

jednom sam tako bila sama, sredjivala se za izaci, gledam se u zrcalo, sterika me osvjetljava, lagano sablasno
pomislila sam - zamisli sad da se svijeca ugasi, a u zrcalu nastavi goriti, ajme samo da se to ne dogodi
smrzla sam se u sekundi, ali odmah i pomislila koja sam ja glupaca i kako su misli mocan alat
i kasnije bila sama sa svijecama u toj istoj kuci i jedina nelagoda bila bi ona sekunda kad bi se sjetila sto sam si sa svijecama zamislila lol

misli nam svasta prirede

a evo price o slucajnostima
jednom sam, isto tako mlada, plivala sama
odjednom kao da se more ohladilo i potamnilo, uhvatila me neka nelagoda i ja sam odlucila izaci vani na drugoj (meni tada blizoj) strani otoka i vratiti se polugola preko cijelog otoka pjesice do svojih stijena po stvari
svi su mi rekli da nisam normalna, tabani su mi izgorili od vrucine, a onda su navecer na dnevniku rekli da je vidjen morski pas bas danas bas na tom otoku pa sam postala jos nenormalnija lol
to su bila ona vremena kad se jos nisu vidjali morski psi u jadranu svaki dan LOL
e sad
ja sam od onih kojima je cesto nelagodno u dubini i misli me svugdje odvedu (ali se tjeram u dubine)
i to nije prvi put da sam izasla i da su mi izgorili tabani lol
mogla sam vam ispricati samo prvu pricu
moglo je tog dana i ne biti morskog psa i bili bi samo tabani
morski pas u jadranu nikad nije nikog napao, a vjerojatno je ovaj bio od metra i po, manja tuna lol (ne pitajte koliko je u pricama narastao u par godina

sto se tice citanja misli
jedna rodina zaposlenica neko se vrijeme bojala da ja citam misli
jer ja uvijek kazem naglas ono sto ona taj tren pomisli loool

ali sve su to na kraju samo mehanizmi asocijacija, moj sin, skeptik, uvijek kad se to dogadja, a dogadja nam se svima stalno, izanalizira sto je dovelo do toga
sad bi rekla da on ima tu potrebu povezati jer je djevica, a ja nemam jer sam lavica lol
ali ne zelim biti kontradiktorna