Pokazuje rezultate 1 do 50 od 984

Tema: Uroci

Threaded View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Trina avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Citiraj Carmina406 prvotno napisa Vidi poruku
    Ja isto vjerujem da toga ima,ali nije mi ni najmanje vazno. Za moj pojam Bog me(nas) cuva i netrebaju mi ni narukvice,amajlije,pljuvanja ni ostale nebuloze..od Boga vece zastite nema. Bilo je suludih pokusaja ludih baba da mi zastite djecu kojekakvim glupostima od baba s "urokljivim ocima" ali su srezane u korjenu i to ne dopustam ni pod razno (crveni koncic,komadici kruha,robica naopako) Uostalom ovo nabrojano smatram teskim praznovjerjem a to mi i vjera zabranjuje...

I bas volin buljit u te urokljive babe..uglavnom one skrecu pogled od mene

Trina sretno

Sent from my RM-914_eu_croatia_419 using Tapatalk
    Ja sam se u ovom mistu di živim, prvo sprijateljila s urokljivim babama, bez da sam znala da ih se tako gleda..nekako su me odma prigrlile ko svoju

Ja sam vjernica i smatram da je Bog najveća zaštita djece. (Zato ću sad za koji dan krstiti svoje dijete od skoro 2,5 godine, malo kasnim ali nema veze). A te fore s lukom, končićima..za to sam mislila da nitko živ više ne radi..nisam to nigdje vidila.., sad čitam ovdje koliko toga ima. Vjerujem u anđele i u duhove, nazovite me blesavom, ali kroz život sam doživila previše toga da nebi vjerovala. A vidim i na staroj temi da sam spominjala svog sina i mrtvu babu. Od moje prijateljice sin, imao je nekih 2 god kad mu je djed umro..mali ga je viđao mjeseci nakon toga u kući i pričao s njim, smješkao mu se, mahao..I rekao mami da je djed tu. Ima toga puno i postoji neki razlog zašto je to tako.

ovo pljucanje kad vidiš crnu mačku, nošenje robe naopako..ne spada mi u istu kategoriju kad sve ovo gore.
    Posljednje uređivanje od Trina : 12.04.2014. at 11:08

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •