Pokazuje rezultate 1 do 50 od 984

Tema: Uroci

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Carmina406 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2014

Početno

Postivam tuđe vjerovanje (i sama sam iz "mjesanog" braka Katolik-Ateist) ali svoga se drzim. Meni je usporedba Boga i vanjzemaljaca malo ..hmmmmm smijesna. Sillyme nemoj se uvrijediti

Sent from my RM-914_eu_croatia_419 using Tapatalk

vikki avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Citiraj trampolina prvotno napisa Vidi poruku
    Ne vjerujem.

Odnosno, vjerujem da postoje ljudi koji vjeruju u njih i opravdavaju sebi stvari koje su ih zadesile.

Ono što mi se kroz život pokazalo je da jedna loša odluka (na bilo kojem polju) donosi za sobom pregršt loših situacija koje samo naoko nisu povezane. Kao da se svemir potrudi da tu lekciju dobro zapamtiš i drugi put ne ponavljaš.

Možda me život i demantira.
    Potpis od riječi do riječi, isto razmišljam!

Citiraj Carmina406 prvotno napisa Vidi poruku
    Bilo je suludih pokusaja ludih baba da mi zastite djecu kojekakvim glupostima od baba s "urokljivim ocima" ali su srezane u korjenu i to ne dopustam ni pod razno (crveni koncic,komadici kruha,robica naopako) Uostalom ovo nabrojano smatram teskim praznovjerjem a to mi i vjera zabranjuje...

Sent from my RM-914_eu_croatia_419 using Tapatalk
    E vidiš, mi u blizini imamo osobu (iz obitelji) koja godinama nastoji zagorčati život našoj užoj obtelji i u toj svojoj mržnji, bez obzira na to što je praktična vjernica i gotovo svakodnevno u crkvi, prije koju godinu palo joj na pamet bacati uroke (valjda se to negdje uči, ne znam). U to se vrijeme dogodilo da mi je šogorica dobila karcinom i ubrzo umrla (iako su prognoze kod tog tipa karcinoma vrlo dobre), a zatim je i MM imao infarkt (niz svojih spontanih pobačaja neću ni spominjati). I ni u jednom trenutku nisam pomislila da je to zaista do uroka. Prije će biti do toga što je jednom davno netko svojom lošom odlukom pustio tu osobu u obitelj i nije je se uspio riješiti, već su se godinama iscrpljivali u međusobnim što prikrivenim što otvorenim sukobima, što je na kraju loše utjecalo na sve.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •