Postivam tuđe vjerovanje (i sama sam iz "mjesanog" braka Katolik-Ateist) ali svoga se drzim. Meni je usporedba Boga i vanjzemaljaca malo ..hmmmmm smijesna. Sillyme nemoj se uvrijediti
Sent from my RM-914_eu_croatia_419 using Tapatalk
Postivam tuđe vjerovanje (i sama sam iz "mjesanog" braka Katolik-Ateist) ali svoga se drzim. Meni je usporedba Boga i vanjzemaljaca malo ..hmmmmm smijesna. Sillyme nemoj se uvrijediti
Sent from my RM-914_eu_croatia_419 using Tapatalk
Potpis od riječi do riječi, isto razmišljam!
E vidiš, mi u blizini imamo osobu (iz obitelji) koja godinama nastoji zagorčati život našoj užoj obtelji i u toj svojoj mržnji, bez obzira na to što je praktična vjernica i gotovo svakodnevno u crkvi, prije koju godinu palo joj na pamet bacati uroke (valjda se to negdje uči, ne znam). U to se vrijeme dogodilo da mi je šogorica dobila karcinom i ubrzo umrla (iako su prognoze kod tog tipa karcinoma vrlo dobre), a zatim je i MM imao infarkt (niz svojih spontanih pobačaja neću ni spominjati). I ni u jednom trenutku nisam pomislila da je to zaista do uroka. Prije će biti do toga što je jednom davno netko svojom lošom odlukom pustio tu osobu u obitelj i nije je se uspio riješiti, već su se godinama iscrpljivali u međusobnim što prikrivenim što otvorenim sukobima, što je na kraju loše utjecalo na sve.