Pokazuje rezultate 1 do 50 od 984

Tema: Uroci

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Zuska avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

Citiraj Trina prvotno napisa Vidi poruku
    Kakve veze ima jel kćer božja ili sin?
    pa ima veze, nije se slučajno rodio sin. Nije slučajno u ime oca, sina i duha, a ne u ime majke i kćeri.... Nije slučajno papa muškoga roda. Nisu slučajno svećenici, popovi, hodže i ini muškora roda.
    Žene mogu rađati. Eventualno bacati uroke. I goriti na vatri. Ili služiti - kod gore nabrojanih ili doma.

Trina avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Citiraj Zuska prvotno napisa Vidi poruku
    pa ima veze, nije se slučajno rodio sin. Nije slučajno u ime oca, sina i duha, a ne u ime majke i kćeri.... Nije slučajno papa muškoga roda. Nisu slučajno svećenici, popovi, hodže i ini muškora roda.
    Žene mogu rađati. Eventualno bacati uroke. I goriti na vatri. Ili služiti - kod gore nabrojanih ili doma.
    Ne znam što da ti kažem na ovo. Živa istina. Koje mene uopće ne dira.

Optimist avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Citiraj Zuska prvotno napisa Vidi poruku
    Meni isto nije po volji da su sve te "funkcije" isključivo muške (ne mislim na funkciju sina božjega ), čime se itekako podcjenjuje žena, ali sam odvojila to od vjere. Više mi je to ovozemaljsko pitanje. Bog nema spola (za one koji vjeruju).

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •