Pokazuje rezultate 1 do 50 od 984

Tema: Uroci

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Citiraj bijelko prvotno napisa Vidi poruku
    krenula sam sad čitati linkanu temu i odustajem jer je mrak ali stvarno onda ima smisla da je i dijete iz moje priče vidjelo tog čovjeka. a gore sam napisala kako je to možda mašta ili tko zna što, uopće nisam znala da je to relativno često
    vezanu uz linkanu temu, pred dva ljeta, naši susjedi tam gdi smo ljetovali baš tu većer trebali otić od naše gazdarice prema Sisku, U tom stanu bila jedna mama i klinac, s prijateljima mužem i ženom kjoji su imali malo stariju klinku od toga klinca. Mali izrazito kovrčave kose po guzice, otac mu navodno poginuo kad je bio mali,( bar je tak rekla gazdarica). I mali uzel slikati stan u kojem su bili, uzeo tablet i slikao kuhinju ( u njoj je bio frižider samo na tom zidu) i a ono pored frižidera nešto kao slika Isusa ( nešto poput ove https://www.google.hr/search?q=isus&...tu%3B340%3B450, ali samo u obrisima) na tabletu ( mali to nije vidio kad je slikao), slikao je i s fotićem, pa sa mobitelom opet s tabletom, i na svim drugim slikama bio samo goli zid pored frižidera. Kak me je jeza prošla tu večer, baš je pričal moj klinac s njime dal ide u crkvu i slično. Ispalo da mali baš i ne ide. Posle smo pričali s našim župnikom reklo je da je to možda bio neki znak malome.

inače muževa baka je isto pričala kak su neki išli na skidanje uroka kod hodže.
    Posljednje uređivanje od jelena.O : 12.04.2014. at 21:55

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •