-
MIM e tocno sam te tu cekala. Kad sa ja,draga MIM razbolim,prvo sacekam malo...mozda ce proci. A ako slucajno ne prođe,onda se priklonim znanosti(medicini) jer mi se ne riskira baviti se Reikijem ili bioenergijom. I iako vjerujem da bi mozda Reiki rijesio moj zdravstveni problem ipak neznam koja ruka ga vodi. Dali je mozda bas Reikist koji me lijeci taj dan ujutro dozivio zivcani slom pa da mi umjesto da svojim rukama "izvadi" bolest iz mene on bas zato jer mu eto se ja nesviđam on stavi jos tri nove bolesti....sta da ti kazen,mozda sam luda....ali i ludi imaju svoje misljenje kao i pravo na izbor
Sto se tice pedofila u Crkvi,strogo osudujem i da se potpisuje peticija za zatvaranje takvih iza resetaka prva bih potpisala
Zasto sam i dalje u takvoj gnjusnoj crkvi kakvu si ti upravo opisala? Pa zato sta se u sustini slazem s Bozjim zakonima i trudim se slijediti ih,i kad bi svaki covjek koji se trudi zivjeti po Bozjem zakonu istupio iz crkve zbog onih koji ih ne slijede...u crkvi bi ostali samo pedofili,babe vracare,i lokalne posvuduse(to su oni koji lizu oltare a svakodrugog susjeda proklinju i kledu)
Ovom izjavom ne stavljam sebe među svetce,daleko sam ja od toga...i predaleko,ali smatram da zdravo razmisljam,da se ako nista drugo trudim bit fer i postena prema drugome,poprilicno sam i liberalna
Na kraju krajeva Mim..nije Crkva 1000 svecenika,nego mi ljudi....a nas fala Bogu ima svakakvih
Sent from my RM-914_eu_croatia_419 using Tapatalk
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma