Pokazuje rezultate 1 do 50 od 984

Tema: Uroci

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Carmina406 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2014

Početno

Normalno da nemas pravo suditi peterlin,kao ni mi ostali...

Ali je ocigledno da ovde nemaju svi jednako pravo iznit svoje misljenje.....helloooooo

Di pise u bibliji JEN da "necista" zena nesmije sjediti na krevetu....stvarnoooo....ma daaaj...bas tako doslovno ?????

(by the way-to mi je prosula zena koja smatra da su religije glupe,al ocito nije glupo pamtiti taj ciribu ciriba bon ton)

Ciribu bon ton

Ne sjediti na rubu stola (neces se udat)

Nemoj se metlom zamesti (neces se udati....opet)

Ne dizati ruke iznad glave ako si rodila zensko djete(ovo neznam cemu...previse ima za zapamtit)

Triba izdat knjigu da se ljudi ne muce

Sent from my RM-914_eu_croatia_419 using Tapatalk

jennifer_gentle avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Carmina, piše u Levitskom zakoniku da je žena dok menstruira nečista, i sve što dotakne dok ima menstruaciju (sjedne, legne) je nečisto.

winnerica avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Citiraj jennifer_gentle prvotno napisa Vidi poruku
    Carmina, piše u Levitskom zakoniku da je žena dok menstruira nečista, i sve što dotakne dok ima menstruaciju (sjedne, legne) je nečisto.
    Točno tako, isto piše i u Kuranu. Uz razliku da se danas RKC npr. ne drži Levitskog zakonika nego Novog zavjeta.

Peterlin i Cvijeta, nisam nigdje nikada napisala da je ono što je dobro i preporučljivo za mene dobro i za neku od vas, i obrnuto. Egzorcizam nije nikakva egzotika i nije kontroverzan /kako pita Cvijeta/, zbog čega bi bio?! I, kao što sam već napisala, egzorcizmom se bave i pravoslavni svećenici i hodže (one prave hodže) u Islamu, a vjerojatno i još neke konfesije (uz svećenike RKC).

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •